IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• към 28 февруари 2006г. 13.81% от активите на ИД “Адванс Инвест” АД са в АДВАНС ТЕРАФОНД АДСИЦ
    към 28 февруари 2006г. при Елана инвестициите в Елана Фонд за земеделска земя АДСИЦ са:
    10.92% във високодоходния портфейл и 2.51% при балансирания портфейл.

Коментар

• Най-вероятно много от Играчите не искат "да се изхвърлят" още първия ден (до 28.03.06 има много време). Т.е. на ПРАВОимащите нещо такова им се върти в главите: "Защо да ги подаря с 4-6 стотинки по-ниско още първия ден..." Мисля, че са прави!

Докато купувачите си мислят: "Ще почакам, може да спечеля 2-3 стотинки", като правят далечни сравнения с минали продажби на Права, но НЕ ОТЧИТАТ ФАКТА, ЧЕ АНАЛОГИИТЕ С ДРУГИ ДРУЖЕСТВА СА НАЙ-ВЕРОЯТНО ГУБЕЩА КАУЗА. Това ще видим в следващите дни!

Купувачите НЕ ОТЧИТАТ ФАКТА, че доста от правоимащите ще запишат акциите си от новото увеличение на капитала, а при ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕНИ СЪВСЕМ ЛОГИЧНО Е И ТОВА - ДА СИ КУПЯТ ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРАВА! Най-вероятно близки до това ще са намеренията и на ИД "Адванс инвест"...

Успехи!

(мнение на пристрастен вложител) :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyStrike
        Първоначално изпратено от La Costa
        И при мен няма нищо странно.

Странното е, че търговията така замря. Явно няма консенсус между продавачи и купувачи.
        Мисля че изваждането на големи поръчки на 0.13 и 0.15 убива желанието на дребните спекуланти да си правят експерименти а освен това прави и купувачи и продавачи несигурни в коя посока ще тръгне пазара. Все пак търговията едва сега започва.

А някой може ли да каже кой продава 63000 бр ATERA на 1.38?
        Карол
        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
          И при мен няма нищо странно.

Странното е, че търговията така замря. Явно няма консенсус между продавачи и купувачи.
          Мисля че изваждането на големи поръчки на 0.13 и 0.15 убива желанието на дребните спекуланти да си правят експерименти а освен това прави и купувачи и продавачи несигурни в коя посока ще тръгне пазара. Все пак търговията едва сега започва.

А някой може ли да каже кой продава 63000 бр ATERA на 1.38?

Коментар

• И при мен няма нищо странно.

Коментар

• какво трябва да пише? При мен няма нищо странно.

Коментар

• Бих искал да отворите портфолиото си в COBOS и да погледнете срещу правата ви на АТЕРА какво пише. Някакви коментари...

Коментар

• Клиенти на Карол са отгоре и от долу и това е нормално – там би трябвало да бъдат повечето от акционерите на този фонд поне в началото му. Второ – парите от търговия с правата се получават не на Т+2 а едва след като акциите от новата емисия бъдат регистрирани на борсата.
                  Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от партиен куфар
                    През коя година очаквате да получите дивидент и колко?
                    За 2006 г . дивидент няма да има, тъй като се все още се купува земя. По всяка вероятност ще има и още едно увеличение на капитала. Първият дивидент ще е за 2007 г., но той няма да е голям. поради нарасналия капитал. ГОДИНАТА ще е 2008-ма.

Коментар

• Аха Карол отгоре и от долу......май сами ще си търгуват

Коментар

• Получих партийно поръчение да проведа анкета сред притежателите на ATERA :-)
                        През коя година очаквате да получите дивидент и колко?

Коментар

• Да, нека, ако някой знае, да каже... И на мен не са ми прехвърлили правата все още.
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• От утре започва търговията с правата! Кога 6те бъдат преведени тези права на подсметките ни? Моите още не са преведени!

Коментар

• Колега,виж на официалния сайт на ЕЛАНА -ELANA.NET -в новините ясно е упоменато на няколко пъти 7 годишния срок на съществуване .

Коментар

• Ако dimilov пита мен отговора е "незнам" , въпроса ми беше след 6 години Елана ще ликвидират или не ?

Коментар

Working...
                                X