Брейн, за какви изненади говориш? Разясни си мислите. Според мене твърде надолу слязохме вече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от партиен куфарХмм , а бе моя шеф го чух да казва :
" Ей , такова мазаало направиха с селското стопанство, че ще му трябват 20 години реанимация"
Успехи на теб и на твоя умен шеф! :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от EarningsПървоначално изпратено от партиен куфарПрез коя година очаквате да получите дивидент и колко?
" Ей , такова мазаало направиха с селското стопанство, че ще му трябват 20 години реанимация"
Коментар
-
Под презапасил се имам предвид покупката на по-голямо от разумното количество като тежест, с цел бърза и голяма печалба подведен, вероятно, от бързото развитие на втората емисия, с цел препродажба и голяма, бърза, гарантирана печалба.
Това ми напомня на земеделски производител, който е чул, че корнишоните вървели страшно и той посял... това в рамките на майтапа, извинете.......
Мисълта ми е, че такива винаги ще има и цената не винги оправдава надеждите на спекулантите, особено при толкова много поредни увеличение за такова кратко време, нищо повече...
Лично мнение.tya
Коментар
-
Първоначално изпратено от tya..., твърде много акции вече има на пазара, така че все някой презапасил се ...
tya, пазарът ще покаже дали акциите са "твърде много", или ще са недостатъчни. Що се отнася до това, дали има "презапасили се" (не го разбирам този термин - какво искаш да кажеш - че някой е вкарал последните си средства по дадената позиция ли? Няма да са много такива - МНОГО РИСКОВО ОТНОШЕНИЕ, мисля, че не е типично), но: всеки решава сам как да постъпи (съпоставя възможности, очаквания и др. фактори, преодолява страхове...).
Не се съобразявайте с мнението, изказано по-горе. То е лично и не претендира за достоверност!
Успехи! :-)
Коментар
-
Извинявай Ла Коста, мислех че говорите за акциите след увеличението, тогава ще има много акции, поне всички, които познавам смятат да ги запишат и тогава ще сме се набълбукали здраво, аз също, а има моменти с изгодни сделки, когато си изправен пред дилемата дали да държиш и да гониш стотинките или да продадеш и да хванеш левчето, тогава какво значение имат 10 стотинки?
Това исках да кажа, аз самата съм го правила, представи си доста такива като мен и цената не непременно нагоре ако няма движение по позицията.
Та така....
П.П. Не говоря за цялото количество, разбира се, но с голямата кошница, който е тръгнал не винаги я е напълнил, нали разбираш...tya
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимен..., а при ОПРЕДЕЛЕНИ ЦЕНИ ...
Нямам представа как да тълкувам определението "предостатъчни"... Ако имам права, независимо дали съм продал част от тях, или - не, но преценя, че мога да си купя по-евтини (и имам ресурс да го направя!) на нови по-изгодни цени, никога правата, които притежавам няма да са ми достатъчни (нито пък "предостатъчни"), щом като това може да увеличи дохода ми.
Пример: ако мога да си купя на 1,25 (права и нови акции, което не е възможно на практика), а след това да ги продам на 1,35 - 1,45 , не бих се двоумил (разбира се, трябва да имам и нещо в наличност, за да си платя... ;-) ).
Коментар
Коментар