тези 350 бяха 40 ниви в едно землище 3-6 категория
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от franky4fingersАз продадох 350дк на адванс миалото лято по 210лв.Платиха ги веднага средната цена на другите тогава беше 160 за района
1. Локацията - къде по точно в Бг са - грубо казано - златна добруджа или врачанския балкан. Казваш "тогава беше 160 за района" ама не ни казваш кои е района".
2. Броя на имотите ( тези 350 дка едно пар4е ли са или са 350 парчета от по 1 дка всяко)
3. Категорията на земята
4. Ограниченията за ползване на имотите ( електрически стълбове, газо-, водо-и т.н. -проводи)
5. и гр.
franky4fingers, понеже съм виждал и някои от другите ти постинги, смея да твърдя че много добре си направил като си ги продал. А още по добре ако тогава с паричките си заложил на EURINS например.и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от PerlaНякой знае ли къде ги купуват тези земи средно на по 195 лева на декар от Елана и Атера че да си купя и аз 10 ина 20 хиляди декарчета
Един приятел се занимава с подобна дейност и се оплака че под 350-400 лева и то без разходите вече не се намира сносна земеделска земя.и тоз коментар е без препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimilovЦените, които дават са усреднени от началото на кампанията по покупките досега.А всичко струва толкова ,колкото е цената на сделката.
Виж тук:
http://www.elana.net/elarg/01_za_fon.../4_istoria.png
История и обща средна цена на придобиване на закупената земя с включени всички разходи
Коментар
-
Странджата, капитализацията би могла да се обоснове с очакванията на инвеститорите, породени и зависещи от:
* покачване цената на земеделската земя след закупуването и от АДСИЦ;
* конкретната структура на земите-категории, преоформяне на част от земите в регулирани терени и т.н.;
* степен на окрупняване на масивите, което е процес следващ закупуването на земите;
* степен на отдаване под аренда и т.н.
Така си мисля;но положително има и други фактори.
Коментар
Коментар