IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krank
    Първоначално изпратено от Alee
    Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
    Според мен и сега са си малко надценени. Раздели пазарната капитализация на броя декари които имат и ще се получи една цифра която не е много хубава. Пък и с тази ялова реколта ме съмнява догодина фермерите да са склони да дават големи ренти. Единствения начин реално да се повиши стойността на дружеството е да се продадат или отдадат под наем индустриалните парцели които купиха. Иначе ако трябва да се чака на рента от земеделската земя, от която и УД заделя за себе си, е по добре парите а се вкарат в банка.
    Забравяш комасацията само

Коментар

• Nai-eftinata zemedelska zemq v cqla Europe e v BG!

Aide Uspehi!

Коментар

• Аз пък мисля, че са подценени - Виж P/E то и P/B то !
        + Става дума за земя ... Нещо което е доста сигурно и доходно
        + Сделката преди малко 10,000 х 2 подкрепя тезата ми

ПС: Иначе имам акции и разбира се очаквам печалба

Първоначално изпратено от Krank
        Първоначално изпратено от Alee
        Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
        Според мен и сега са си малко надценени. Раздели пазарната капитализация на броя декари които имат и ще се получи една цифра която не е много хубава. Пък и с тази ялова реколта ме съмнява догодина фермерите да са склони да дават големи ренти. Единствения начин реално да се повиши стойността на дружеството е да се продадат или отдадат под наем индустриалните парцели които купиха. Иначе ако трябва да се чака на рента от земеделската земя, от която и УД заделя за себе си, е по добре парите а се вкарат в банка.

Коментар

• предстартовото броене започна

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee

Коментар

• Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
              Alee, ne sluchaino imam 4 REIT's v portfolioto

Uspeh !

Коментар

• Franky, само изчакай да трагне корекция, да видиш тогава как ще се държи АТЕРА и ЕЛАРГ, тогава ще бъдат вече реално оценени.
                “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
                  Az imam 15 stocks v moq portfeil, trqbva da sledq za teglata.

3,5% ATERA mi e napulno dostatuchno
                  При мен % са повечко и мисля са недостатъчно:-)

Коментар

• Az imam 15 stocks v moq portfeil, trqbva da sledq za teglata.

3,5% ATERA mi e napulno dostatuchno

Коментар

• Ами купувай бе човек : ) ... Как иначе ще стане .. Аз така правя

Коментар

• Tiq 2 bgn koga ste gi minavame be Aide che veche mi se izchaka chakaneto

Коментар

• Ей това 1,97 голяма съпротива ама като го отнесе един път познайте къде отиваме (справка ЕЛАРГ)

Коментар

• Т. е. напрактика е същото.
                            Благодаря много.
                            Портал за интернет пазаруване

Коментар

• Първоначално изпратено от finty
                              Съжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
                              Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
                              Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?

Правиш си договор и конкретна заявка за избраните от теб акции (при съответни параметри - брой и цена) при твоя ИП. Всички подробности са указани в договора.

Успех!
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Съжалявам ако повтарям обсъждан въпрос във форума, но ме интересува следното - възнамерявам да вляза във АТЕRА и тъй като до сега имам опит само с ДФ искам да попитам има ли някаква разлика в процеса на влагане на парите.
                                Уточнение до момента внасям сумите на ръка или чрез банка - не си купувам акции или дялове през COBOS.
                                Променя ли се процедурата, когато говорим за АДСИЦ?
                                Портал за интернет пазаруване

Коментар

Working...
                                X