IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тук възможно ли е цялата за стигне 6 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Оф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е рано
      от къде е тази информация? Садят това за което има пазар. Мисля, че си скаран с принципите на пазарната икономика. Вече хлебарите с какво правят хляб е друг въпрос и само те може да са алчни евентуално ...

Коментар

Оф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е рано
        Така Груйка, така. Да обявим война на зърнарите и гадния хляб. Груйка, има ли много африканс у Франс

Коментар

Защо да не получавам рента? Много важен си станал!!

Коментар

• Оф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е рано
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
              Една много полезна статия, може и г-н Груев да се запознае с нея !

https://www.capital.bg/biznes/zemede...siya&utm_term=

Темата накратко
              • Средната цена на 1 ха обработваема площ в ЕС е близо 45 пъти по-висока от рентата й.
              • България е в долната част на класацията по продажни цени на земята, но в горната по нивата на рентите.
              • За близо 12 години цените на нивите са скочили близо пет пъти, а на рентите - над два пъти.
              Останахме с впечатление, че Гус'ин Груева не го вълнува толкова земята, колкото керемида, тула и бетонь

Коментар

• Една много полезна статия, може и г-н Груев да се запознае с нея !

https://www.capital.bg/biznes/zemede...siya&utm_term=

Темата накратко
                • Средната цена на 1 ха обработваема площ в ЕС е близо 45 пъти по-висока от рентата й.
                • България е в долната част на класацията по продажни цени на земята, но в горната по нивата на рентите.
                • За близо 12 години цените на нивите са скочили близо пет пъти, а на рентите - над два пъти.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение

А вие как разбрахте че на земята ще има фотоволтаичен парк? Не искам да звучи като заяждане, но в последния брой на Капитал пише как Доган си е купил общински земи за 88лв./дк. за евентуален фотоволтаичен парк. И не ставаше въпрос за 200 декара. Едва ли някой ще брои 4500лв. на декар за да изгражда там фотоволтаичен парк...
                  Разбира се, нямам никаква представа какво ще е предназначението на продадените въпросни 200 дка..
                  Коментарът ми беше в отговор на поста на колегата dido_yord, който коментира само една възможност , а това е манипулативно и ала - бала, както той се изрази, тъй като възможностите са доста повече от 1.

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

А как разбра , че земята е комасирана и производителна?
                    Ами ако е комасирана и НЕпроизводителна / но е идеална за фотоволтаичен парк/ Ко праЙм?

Ех, много разбирачи и много хейтъри се упражняват тъдява, но кучетата си лаят - керванът си върви.....
                    А вие как разбрахте че на земята ще има фотоволтаичен парк? Не искам да звучи като заяждане, но в последния брой на Капитал пише как Доган си е купил общински земи за 88лв./дк. за евентуален фотоволтаичен парк. И не ставаше въпрос за 200 декара. Едва ли някой ще брои 4500лв. на декар за да изгражда там фотоволтаичен парк...

Коментар

• Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение

Ами ако е комасирана и НЕпроизводителна / но е идеална за фотоволтаичен парк/ Ко праЙм?

Ех, много разбирачи и много хейтъри се упражняват тъдява, но кучетата си лаят - керванът си върви.....
                      Моля, четете внимателно!
                      Казвам "При условие, ..... "

Коментар

Те и печалбите и дивидентите през годините също са "ала бала" ! Ще вземем да уволним мениджмънта и ще предложим теб !
                        Нямам интерес, заплащането е символично :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                          От личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".
                          ​​​​​​Тази информация с 215 дКа също си е "ала бала"! ;-)
                          При условие, че ЗЗ е комасирана и производителна, то цената е смешна ;-) При правилно управление цената се изплаща за около 9 години само от субсидии ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнение
                            От личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".
                            При условие, че ЗЗ е комасирана и производителна, то цената е смешна ;-) При правилно управление цената се изплаща за около 9 години само от субсидии ;-)
                            Те и печалбите и дивидентите през годините също са "ала бала" ! Ще вземем да уволним мениджмънта и ще предложим теб !

Коментар

• От личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".

Коментар

"През месец януари са продадени 215 дка земеделски земи при цена 4500 лв./дка."

Поздрави на Груеца !
                                А за последните 3 години рентата/ дка се е повишила с 50%!

Мъка, мъка, мъкааа

Коментар

Working...
                                X