Тук възможно ли е цялата за стигне 6 лв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е рано
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеОф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е рано
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Оф, поредната статия, писана по мой сигнал и то доста неграмотно. В момента съм във Франция - като видя тукашните фермери и ги сравня с нашите зърнари на тема хляб тук и в България, и ми се плаче. Населението у нас яде л*йна в прелия смисъл, щото нашите алчни аграри садят само фуражна пшеница, която местните хлебари бухат с всякакви дивотии и докарват всякакви болести и мрат млади. После що ги мразя - ми те за това, щото са измет с претенциЙ. Рано или късно ще фалират от собствената си алчност. Дано е раноNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеЕдна много полезна статия, може и г-н Груев да се запознае с нея !
https://www.capital.bg/biznes/zemede...siya&utm_term=
Темата накратко- Средната цена на 1 ха обработваема площ в ЕС е близо 45 пъти по-висока от рентата й.
- България е в долната част на класацията по продажни цени на земята, но в горната по нивата на рентите.
- За близо 12 години цените на нивите са скочили близо пет пъти, а на рентите - над два пъти.
- 1 like
Коментар
-
Една много полезна статия, може и г-н Груев да се запознае с нея !
https://www.capital.bg/biznes/zemede...siya&utm_term=
Темата накратко- Средната цена на 1 ха обработваема площ в ЕС е близо 45 пъти по-висока от рентата й.
- България е в долната част на класацията по продажни цени на земята, но в горната по нивата на рентите.
- За близо 12 години цените на нивите са скочили близо пет пъти, а на рентите - над два пъти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
А вие как разбрахте че на земята ще има фотоволтаичен парк? Не искам да звучи като заяждане, но в последния брой на Капитал пише как Доган си е купил общински земи за 88лв./дк. за евентуален фотоволтаичен парк. И не ставаше въпрос за 200 декара. Едва ли някой ще брои 4500лв. на декар за да изгражда там фотоволтаичен парк...
Коментарът ми беше в отговор на поста на колегата dido_yord, който коментира само една възможност , а това е манипулативно и ала - бала, както той се изрази, тъй като възможностите са доста повече от 1.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
А как разбра , че земята е комасирана и производителна?
Ами ако е комасирана и НЕпроизводителна / но е идеална за фотоволтаичен парк/ Ко праЙм?
Ех, много разбирачи и много хейтъри се упражняват тъдява, но кучетата си лаят - керванът си върви.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
А как разбра , че земята е комасирана и производителна?
Ами ако е комасирана и НЕпроизводителна / но е идеална за фотоволтаичен парк/ Ко праЙм?
Ех, много разбирачи и много хейтъри се упражняват тъдява, но кучетата си лаят - керванът си върви.....
Казвам "При условие, ..... "
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Те и печалбите и дивидентите през годините също са "ала бала" ! Ще вземем да уволним мениджмънта и ще предложим теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеОт личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".
Тази информация с 215 дКа също си е "ала бала"! ;-)
При условие, че ЗЗ е комасирана и производителна, то цената е смешна ;-) При правилно управление цената се изплаща за около 9 години само от субсидии ;-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dido_yord Разгледай мнениеОт личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".
При условие, че ЗЗ е комасирана и производителна, то цената е смешна ;-) При правилно управление цената се изплаща за около 9 години само от субсидии ;-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
От личен опит с ЗЗ мога да заявя, че управлението на дружеството и ефективността е "ала бала".
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение"През месец януари са продадени 215 дка земеделски земи при цена 4500 лв./дка."
Поздрави на Груеца !
Мъка, мъка, мъкааа
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар