Първоначално изпратено от Felbuzz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Отчетът!!!
Излезе.... http://www.x3news.com/?x3id=65896 Хубавото е че продават и земи, които не бяха под аренда и арендованите са се дигнали до 90%!!!!
Коментар
-
Еее, бива ли такова нещо. Баш флагмана пак на 2-ра страница. Срамота.
Днес направих друго голямо хап и почти на финалната права съм на таргет 200дка.
Истинското златце е туканка. Не при Мастъра
http://www.capital.bg/politika_i_iko...www.dnevnik.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеА по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Да пада викаш а??? То ок ама ако тръгне някой по-големичък да излиза бая от нас ще трябва да я подкрпяме и да не стане като другите акции за които говоря? Харесва ми адвнса, но нямам защото не ме блазни откъм очаквана доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеА по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Да пада викаш а??? То ок ама ако тръгне някой по-големичък да излиза бая от нас ще трябва да я подкрпяме и да не стане като другите акции за които говоря? Харесва ми адвнса, но нямам защото не ме блазни откъм очаквана доходност
Само се моля да съм на монитора когато стане...
Коментар
-
А по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Да пада викаш а??? То ок ама ако тръгне някой по-големичък да излиза бая от нас ще трябва да я подкрпяме и да не стане като другите акции за които говоря? Харесва ми адвнса, но нямам защото не ме блазни откъм очаквана доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеМоже, но зависи какъв ти е критерия доста. А бе хора какво се лъжем не мога да разбера има поне 40 подценени акции на БФБ на някои от които даже няма 10 бида, като са ТАКИВА НАДЦЕНЕНИ БОКЛУЦИ СПОРЕД НЯКОИ ОТ ТУК ПИШЕЩИТЕ, защо не сложат бид на 0,1 ст. с някакви символични броики ааааааааааа??????
От тия 40 дето казваш поне 30 са си боклуци така или иначе.
За мене повече от 8-10 прилични акции на БФБ няма. А от тях само 3-4 са и що годе ликвидни.
А по темата - нека пада, няма лошо, аз чакам. Има си време за падане, има и за дигане. Сега съм по-мечкар туканка че имам кеш.
Днеска хванах 1К на 1.98. Утре се някой ще закъса за кеш и ще дойде на 1.97.
Вдругиден още... и така. Докато си ги позакръгля на 200 декараLast edited by pipbel; 04.10.2012, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеНе се заблуждавай - импето има доста жабоци, поне така е казвал
Коментар
-
Първоначално изпратено от VINS Разгледай мнениеГлупости за теб може и да е, но за него не, а познай защо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеЖабока май не е много лесен за излизане
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеХа-ха-ха - ми нека стане кинт и половина Атерката - 20% дивидентна доходност - баси сосното - даже и кинти от Жабокът мога да прехвърля тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SEBULBA Разгледай мнениеИмай предвид, че ако има сериозен спад тука, това ще натисне яко Хима, защото инвеститорите ще разпродават Химимпорт, за да купуват Атера. Ако Атера падне до 1,50 лв., Хима го виждам на 30 ст., не повече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПазарът на земеделска земя въобще не е съврзан с далаверите на фондовете.
В САЩ през последните месеци земята продължава постепенно да се почаква. Очакванията са да спре покачването, но да няма голям спад след това - т.е. задържане.
Лошото е, че цените на зърнените се поределят от САЩ като най-голям поризводител и износител на зърна в света.
Прогнозите са за около 100 милиона акра засети с царевица напролет. В случай, че реколтата е умерено добра 150 бушела/акър ще имаме производство от около 370 млн. тона /след редукция за силаж и отпаднали площи/.
Това ще понижи цените на зърната - за царевицата може би около 6-7 дол/бушел. За пшеницата около 7-7,5 дол/бушел.
Това понижава и цените в БГ. Зависи ние колко ще изкараме като добири и реколта.
Земеделците са с досат кредити за всичко, включително и земя. Търсенето от тяхна страна може да намалее и цените леко да спаднат.
аз така го виждам
Когато бях там (2012 г.) цената беше под 7 долара за бушел пшеница
Коментар
Коментар