какво става тук, няма ли да пишете нещо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ какво ще .."управляват" после....Една офца,може да я доиш,стрижеш...а пък само един път да я заколиш
. Я увеличенийце, я айпио...
Кеф ти в Хима, кеф ти в ЦКБ. За измамата "Дървени храни", по-добре изобщо да не припомням...
Схемата е отработена, сега се хвърля малко захранка на рибетата...Last edited by SEBULBA; 07.02.2013, 12:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение....Една офца,може да я доиш,стрижеш...а пък само един път да я заколиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИ какво ще .."управляват" после....Една офца,може да я доиш,стрижеш...а пък само един път да я заколиш
Е те управляват земя, купуват-продават и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеПреоценките точно не се разпределят, то и няма в случая
а това, че за 2011 се реши да се разпредели повече е друг въпрос
направените преоценки през минали години на продадените през отчетната година
активи. Такива със сигурност има - дори чест от тях са видими в приходите на 2011 г.
Колко са - не знам. Но със сигурност те трябва да се разпределят, по простата причина, че този приход е реализиран в минали години и не участвува в получената през отчетната година счетоводна печалба.
Коментар
-
Пък и да продадат сичкото земица до май 14-а на средна цена около 1380 кинта декърът и да обявят ликвидация - аз няма да сръдя...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще не - защо?
Кое ти се вижда невъзможно - 2013 година Атера да продаде 150 000 декара (под 75% от наличните) в навечерието на определянето на евросубсидиите ли?....Една офца,може да я доиш,стрижеш...а пък само един път да я заколиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТи пил ли си?
Кое ти се вижда невъзможно - 2013 година Атера да продаде 150 000 декара (под 75% от наличните) в навечерието на определянето на евросубсидиите ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение...
7,65 мил. лева за обслужващото дружество?!
А тия дето чакат ликвидация...бъдете реалисти
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеТова е балансовата печалба, а не за разпределение. Тук не е включен резултата от преоценките. За да си направиш правилната сметка виж в отчета за ІV трим. на 2011, че баланксовата печалба за 2011 г. е била 0,21 лв.
а това, че за 2011 се реши да се разпредели повече е друг въпрос
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мисля, че дивидентът е калкулиран. Просто е абсурдно да се смята, че дивидентец от може би 44-48 стинки може да бъде калкулиран в цена от 2.4 кинта... като имаме предвид, че при тия обстоятелства, догодина дивидентът може би ще е дори и още по-сосен !!!
Тази година 0.44 кинта, догодина - защо не - 2.44 кинта !!!
Ако Атерката шитне към 150 000 декара по около 1380 кинта... ърм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАз виждам 32 ст. на акция печалба, от къде ги вадиш тия 44?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеНе мисля, че дивидентът е калкулиран. Просто е абсурдно да се смята, че дивидентец от може би 44-48 стинки може да бъде калкулиран в цена от 2.4 кинта... като имаме предвид, че при тия обстоятелства, догодина дивидентът може би ще е дори и още по-сосен !!!
Аз моите (малко бяха) ги шитнах на 2.35....ама с тях взех на търга ХИМ днес....Дали е зле ,а
...Бърза врътка за двайсетина процента.А пък ти чакай дивидент
Коментар
-
Коментар
Коментар