Като ви гледам оптимисма се чудя дали да не си смятам още 5-10лв отгоре към рентата си лятото???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНа хаирлия да е.
Догодина >3, по догодина >3.50
Ма преди туй ако минем и през 1.50-60-70 по някое време...няма да е зле също тоже
Аз като гледам колко алчни и озверели за печалба купувачи има ... с много свеж кеш, от току що изтеглени влогове предричам ...
3.00 до след месец, ... след обявяване на дивидента и след кеша от Еларга,
... цена 3.40., ... спад до 3,2 и до края на годината 4.00.
... ако продължават да продават с такива темпове ... да видим първия отчет за 2013.
Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от adventuretime Разгледай мнениеЧестито, върхът падна.
Без препоръки
Догодина >3, по догодина >3.50
Ма преди туй ако минем и през 1.50-60-70 по някое време...няма да е зле също тоже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОще миг - и ще падне заветният връх.
Пак ще има нов връх, безбройни вече станаха.
Аз миналата седмица се поусетих че май ще се прекарам дето обърнах преди туй 6-7К в макар и 11ст.по евтин Еларг и си ги върнах (дори и повече) след като ликвидирах Неото и Елхима, както и голяма част от Фармата и МЦХ-то.
Вече над 68% без да смятам Еларга.
Абе флагмана си е флагман, пък и кой друг освен капиталова ти дава и 17-18% дивидентец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас рентите ще продължат ли да се повишават както до момента?
Миналата ми дваха 39 лв. , а тази се договорихме за 45 лв. за декар.
Става въпрос за Централна Северна България.Last edited by puf paf; 11.02.2013, 12:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСпоред Вас рентите ще продължат ли да се повишават както до момента?
Без препоръки само предположения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеСкоро ще чукнем 2,50 лв. за брой, а дано преди дивидента да сме минимум на 3 лв.
Успех на всички и без препоръки !!
2.5 лв. за бройка по мои изчисления още миналата седмица трябваше да стигнеМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар