Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеАми аз активно започнах на БФБ буквално преди 2 седмици така ченаща борса няма нищо общо с чуждите между другото, тука правилата са съвсем различни и докато схвана какво тряя да правя се надявам да не глътна студена вода. Много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе тепръва ли?
Аз туканка натаманих цифричката още преди отдавна на средно цена 2.12. Буллендченцата още по-забавно - пазарувах на около 0.85, избягах почти всичко на около 1.12, пак си напълних средно на 0.93 - и те така.
Вярно е, че миналото седмица допълних още малко и по двете позиции, излизайки от Брефчето почти изцяло и мъничко от Трейдингът... Трейдингът ми е дългосрочно важна акция, ама ще съм навит да си ги зема обратно продадените дори и след дивидентът им - даже и на същата цена, на която продадох.... стига разбира се, преврътайки ги през Атерката, да си докарам по едни 38 стинки (напримерно) на всяка Трейдингова акция...наща борса няма нищо общо с чуждите между другото, тука правилата са съвсем различни и докато схвана какво тряя да правя се надявам да не глътна студена вода. Много
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНе знам за тебе, ама аз смятам да се набия здраво тука и в Булленда
Аз туканка натаманих цифричката още преди отдавна на средно цена 2.12. Буллендченцата още по-забавно - пазарувах на около 0.85, избягах почти всичко на около 1.12, пак си напълних средно на 0.93 - и те така.
Вярно е, че миналото седмица допълних още малко и по двете позиции, излизайки от Брефчето почти изцяло и мъничко от Трейдингът... Трейдингът ми е дългосрочно важна акция, ама ще съм навит да си ги зема обратно продадените дори и след дивидентът им - даже и на същата цена, на която продадох.... стига разбира се, преврътайки ги през Атерката, да си докарам по едни 38 стинки (напримерно) на всяка Трейдингова акция...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Днес обихалях из Северна България. Посевите пшеница са от добри до отлични. Закъснява кампанията на слънчогледа и царевицата поради лошото време.
Вчера излезе докладът на USDA за запасите от зърнени и маслени в САЩ към 1 март. Запасите от царевица се получиха с 9,8 млн. тона над очакваното. Запасите от пшеница с 1,4 млн. тона повече, а със соя 1,6 млн. тона повече от очакваното.
Запасите от царевица са проблем и то голам за сезона, а и за следващия сезон. Крайните запаси в СЩА няма да бъдат 16 млн. тона, а поне 20 или 22-24 млн. тона.
Това ще промени хода на пазара поне в следващите 12 месеца.
Като ви гледам как вдигате цената на акцията, като през 2006г на апартаментите, все ми се струва, че до лятото ще ме направите патрон !!!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеХе хе, то винаги ще ти е скъпо бе Тони.
И на левче по долу приказваше същото, не ме послуша тогава ей
На мене пък ми е скъпо фармата.
Тука надежда за гущерче лятото вече загубих, ма за фармата си остава 1$ актуален и съм в бойна готовност да ти стана съакционер там на такива нива.
Стискай ми палци
на 1,5лева за СФАРМ, бате Тони ще тегли потребителски бе ей!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеааааа цъ - сега скъпо!
И на левче по долу приказваше същото, не ме послуша тогава ей
На мене пък ми е скъпо фармата.
Тука надежда за гущерче лятото вече загубих, ма за фармата си остава 1$ актуален и съм в бойна готовност да ти стана съакционер там на такива нива.
Стискай ми палци
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеааааа цъ - сега скъпо!The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениее, сега разбира се, то след дивидента кял файда
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениесега или след дивидент?The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнениеНе знам за тебе, ама аз смятам да се набия здраво тука и в Булленда
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного добре ги редите , но ако погледнем в близката история /БРЕФа преди 4г. /
Прецаканкеда влизаме ли в подробности
И СЕГА СИ СТРУВА НАД 1,10 ;- нищо лично само че сме на пазара нали ? Ще е радост за всеки да си кешира на над тройката ! не е препоръка , дай боже всекиму нужния кураж
The best things in life are free. The second best things are very expensive!
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМного добре ги редите , но ако погледнем в близката история /БРЕФа преди 4г. /
Прецаканкеда влизаме ли в подробности
И СЕГА СИ СТРУВА НАД 1,10 ;- нищо лично само че сме на пазара нали ? Ще е радост за всеки да си кешира на над тройката ! не е препоръка , дай боже всекиму нужния кураж
И какво стана - избушена история а ?Сори ама сега ще видиш кон боб яде ли или дали до дивидента няма да мине 3,40 или 3.50
Пък кой се е прецакал за мен не е опредеящо. Може и аз да съм
Нека не си ти, а друг да е, че да не те стегне сърцето
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеЗа връткането - и аз от миналото лято насам все по често и все по успешно го правя.
Доволен съм и все по уверен, ще продължавам и занапред.
А иначе бях прав - бил съм те над 2%
Идва ми точно 15.2 % дивидентната по пазарни цени.
И то при положение че имам 11% "тежки" неснасящи акции като Фазера, Неото, Актива и Чеза.
И как да не са ясни дивидентите вече. Главната въпросителна бе Атерата, ясна е.
Аз съм 82% в нея, а имам и още 7% ФПП-ца и Брефове.
Аз Жабоци имам най-ного, после са ми Атерките - 37% срещу 20%. После ми е М+С - тежка акция (близо 13%).Last edited by Императорът; 29.03.2013, 23:54.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар