Само на моя екран ли Атерата свети вече цяла седмица в червено? Пипбел, как са репата?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеИменно де. Истини казваш!
Искаш ли тери на заем? Колкото кажеш срещу 5% годишно? Даже за да те улесня и да печелиш още повече не искам лихвата в пари а пак в АТЕРИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПазар на БФБ няма, никога не е имало. Има само корпоративни интереси и лобита.
Щом така след мен вървят 2-3 да ме коментират след всяко мнение - явно казвам истини
Искаш ли тери на заем? Колкото кажеш срещу 5% годишно? Даже за да те улесня и да печелиш още повече не искам лихвата в пари а пак в АТЕРИАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеМи шорти бе Геко, ШОРТИ !!! Прави профит от това като си толкова сигурен.
Ама да сканираш и покажеш резултатите
Иначе е ясно - каканижеш си едно и също като някоя стара мома....а пазара се те бие ли бие през кокълчетата ...артрит ще хванеш
Щом така след мен вървят 2-3 да ме коментират след всяко мнение - явно казвам истиниРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеКъде видя да плюя или псувам?
Изказвам аргументирано мнение на база факти и анализ. Фактите са ясни - всеки може да проследи тренда на Атера последните 18 месеца и оборота по позицията - това ми дава сигнал на мен, че позицията е свръхкупена, а ръста до исторически високи нива, че е рискова, при все че нищо финдаментално не се е случило (освен два рекордни еднократни дивидента). Аз мисля, че това бяха еднократни дивиденти и мисля в годините напред, че дивидентите значително ще спадат - понеже няма се продава така земя, а и дали ще има все свястна земя, която да се продава на печалба? Това за поземленото банкиране са приказки от 1001 нощ. Въобще кой измисли тази дума "поземлено банкиране" - някой някъде правил ли го е успешно? Аз мисля, на всеки е ясно, че това са глупости. Не е препоръка
Ама да сканираш и покажеш резултатите
Иначе е ясно - каканижеш си едно и също като някоя стара мома....а пазара се те бие ли бие през кокълчетата ...артрит ще хванеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеАбе образ, не спираш да плюеш, а? По същия начин всеки може да ти каже че хима е шит. Kакъв ти е критерия за думата "рисков"? С какво я сравняваш акцията и как? П/Б или нещо друго ???
Изказвам аргументирано мнение на база факти и анализ. Фактите са ясни - всеки може да проследи тренда на Атера последните 18 месеца и оборота по позицията - това ми дава сигнал на мен, че позицията е свръхкупена, а ръста до исторически високи нива, че е рискова, при все че нищо финдаментално не се е случило (освен два рекордни еднократни дивидента). Аз мисля, че това бяха еднократни дивиденти и мисля в годините напред, че дивидентите значително ще спадат - понеже няма се продава така земя, а и дали ще има все свястна земя, която да се продава на печалба? Това за поземленото банкиране са приказки от 1001 нощ. Въобще кой измисли тази дума "поземлено банкиране" - някой някъде правил ли го е успешно? Аз мисля, на всеки е ясно, че това са глупости. Не е препоръкаРъстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЧак пък спад...
По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.
Направо айс ейдж иде
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАма Нушенцето никаква не се обажда. Защо така ? Трябва да я научиш поне Яхото да казва
ама не е импето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеА дано ... аз много намалих акциите си тук и само дебна спад!
По скоро очаквам лека-полека да се охлажда ентусиазма, който беше малко прегрял напоследък и да слиза бавно и постепенно надолу до някакви нови равновесни нива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеТук да не почнат да гърмят репа? Както не веднъж съм казвал - Атерата е свръхкупена - кой знае колко е ливъриджа - къси пари, репа и т.н. Една от най-рисковите акции на тези цени! Казвам на тези цени. Не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОн иска да рече, че Императорът со сухото ще иде може би на Плис-плис.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеРали - когато ликвидират окончателно Еларгът. Тогава - освободените кинти ще трябва някъде да се налеят - смятам аз така - да.
сигурно ще ги налеят, ама като падне земята - в земя
тук - малко не го виждам преди 1лв
дано рентата не пада, а да се държи, дано поне това
Коментар
Коментар