Първоначално изпратено от dragi mi smehurko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dragi mi smehurko Разгледай мнениеЗдравей fortiss, това, което го пишеш за цените на земеделската има логика, но би ли споделил какво е твоето предположение докъде мислиш, че ще паднат цените и кога ще се случи - зимата ли? Имам предвид земите в Добричка област. Аз последните 3 години купувах, но от 6 - 7 месеца повече само гледам, как цените летят нагоре, сега се движат между 1100 - 1600 лв/дек, рентите и те подскочиха - 70 - 105 лв/дек.
Да падне цената на земята, а рентите да се задържат ? - тогава доходността ще отиде около 10% и тази доходност би привлякла купувачи и пак би вдигнала цените. 10% доходност от ренти е много по-добре и сигурно (дори ако му калкулираш и евентуалния данък в/у земята или рентите, който ако изобщо се въведе едва ли ще е по-голям от 10%) отколкото , депозит в КТБ на 8,25%. Трудно ми е да си представя падане цената на земеделската земя, и задържане на рентите на сегашните нива, защото доходността ще подскочи и ше се намерят доста "камикадзета" да купуват и да задържат цената."Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение...
, ама като падне земята - ... дано рентата не пада, а да се държи, дано поне това
Да падне цената на земята, а рентите да се задържат ? - тогава доходността ще отиде около 10% и тази доходност би привлякла купувачи и пак би вдигнала цените. 10% доходност от ренти е много по-добре и сигурно (дори ако му калкулираш и евентуалния данък в/у земята или рентите, който ако изобщо се въведе едва ли ще е по-голям от 10%) отколкото , депозит в КТБ на 8,25%. Трудно ми е да си представя падане цената на земеделската земя, и задържане на рентите на сегашните нива, защото доходността ще подскочи и ше се намерят доста "камикадзета" да купуват и да задържат цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо се надявам да не е Мустака...та да се набърка и тук
Инак няма кардинално значение кой е.
Акцията е най ликвидната и с най голям фф, съответно най трудно манипулируемата на БФБ.
А тоя който излезе нищо чудно да е същия де влезе Юли на около 1,65 някъде беше.
Както и да е - помня че и тогава имаше чуденки у форумо дали не се е прецакал купувача...
55% за 1 бременност време - ми много му е зле, ако е той де..."Купуването и продаването на гласове е престъпление"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСамо се надявам да не е Мустака...та да се набърка и тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнениеТук някой си купи не малко пакетче. Колега Alonso явно имаш инфо кой го е взел ?
Инак няма кардинално значение кой е.
Акцията е най ликвидната и с най голям фф, съответно най трудно манипулируемата на БФБ.
А тоя който излезе нищо чудно да е същия де влезе Юли на около 1,65 някъде беше.
Както и да е - помня че и тогава имаше чуденки у форумо дали не се е прецакал купувача...
55% за 1 бременност време - ми много му е зле, ако е той де...Last edited by pipbel; 19.04.2013, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Balans Разгледай мнениеТук някой си купи не малко пакетче. Колега Alonso явно имаш инфо кой го е взел ?
Ама така като гледам големите обороти са само при ЕЛАРГ и АТЕРА, та ми се струва много вероятно парите да са едни и същи.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПознай откъде са взели кинтите дето ги вкараха току щоМа наистина много прости. Защо ли не си купиха някоя от много подценените други акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеПС Еййй, много прости тия де вкараха над милка Атери в сметката си.
Ма не четат ли какво им казваш...не могат да си правят сметката горките.Ма наистина много прости. Защо ли не си купиха някоя от много подценените други акции
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеПазар на БФБ няма, никога не е имало. Има само корпоративни интереси и лобита.
Щом така след мен вървят 2-3 да ме коментират след всяко мнение - явно казвам истини
А какво стана с РЪСТТТТТТТТТТТТТТТТ, Дау цепи мрака, РЪСТТТТТТТТТТТТ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеЩе се вътриш. Трябва да изискваш по-висока доходност, щото дивидента той ще го получи. А той не е 5%.Въпреки че ако направим стандартен договор за разлика, дивидента трябва да остане за мен.
Last edited by Alonso; 19.04.2013, 15:14.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
Коментар