Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
не си блъскай главата
QUOTE=Van Basten;1059438987]Ами явно това се казват обеми... но пък тази огромна сделка днес, само ме убеждава, че нищо не разбирам от инвестиране...
За този дето купи - ясно за какво го прави. Но убийте ме - не намирам смислено обяснение, защо някой продава на тази цена.... Сделката е твърде голяма за да е някой, който продава за да кешира малко "джобни"...
Знам, че сега ще изскочи Мафиота с Бенца и ще каже... "нали ти казах"... Но не е в това въпроса - не обръщам внимание на простотиите от типа на "всички ябълки са гнили"... Фундамента на земеделската земя си го има и самата сделка сама по себе си нищо не означава - в смисъл, мнението на земеделцитет няма да се промени от това че днес някой продал или купил на Борсата някакви хартийки, а при тях треската за земя продължава и ще продължава поне още 2-3 години....
Но наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!? [/QUOTE]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНо наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!?Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеИ на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти
Ами че аз само от дивиденти почти съм си избил тук и при брефа за 3 години.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеЕй това се казват ОБЕМИ !!
За този дето купи - ясно за какво го прави. Но убийте ме - не намирам смислено обяснение, защо някой продава на тази цена.... Сделката е твърде голяма за да е някой, който продава за да кешира малко "джобни"...
Знам, че сега ще изскочи Мафиота с Бенца и ще каже... "нали ти казах"... Но не е в това въпроса - не обръщам внимание на простотиите от типа на "всички ябълки са гнили"... Фундамента на земеделската земя си го има и самата сделка сама по себе си нищо не означава - в смисъл, мнението на земеделцитет няма да се промени от това че днес някой продал или купил на Борсата някакви хартийки, а при тях треската за земя продължава и ще продължава поне още 2-3 години....
Но наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеИ на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?
Но все пак - Никито Василев - на салам.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеИ на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?
Коментар
-
И на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеПоне чети преди да пишеш !
http://www.investor.bg/bylgariia/451...-zemia,150269/
А междувременно АТЕРА взели че добавили още едни 5 милиона или по 6-7 стотинки на акция за дивидента догодина.
Само до тук вече има около 15 стотинки с рентите !
Де да мърда човек..
Тонито трябва да чака 15 годинки чича си за тях.
Ма се нещичко капе и при него и има надежда, докато Мерджанов само с мокрите сънища ще си остане.
Импе - готин лафа с мордата
Коментар
-
Мерцедесов - ти сигурно нощем сънуваш как Атерата пада на 1.98 кинта и ти се налапваш - събуждаш - твоите краченца отгънати, твоята морда - мокра от облизване... ама няма... сичкото било - сън.
Ама нищо, купи си сега - около 2.62 цена - дивидентче - около 0.47 - пак е сгодно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениекрай на ликвидацията, край на рекордните дивиденти
http://www.investor.bg/bylgariia/451...-zemia,150269/
А междувременно АТЕРА взели че добавили още едни 5 милиона или по 6-7 стотинки на акция за дивидента догодина.
Само до тук вече има около 15 стотинки с рентите !Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнениеИмпе, все едно си новобранец. Изнасянето от Еларга е вече може би на 3/4 готово (за справка си вземи оборота за последните 2-3 месеца) - умните пари се изнесоха оттам още преди месец-два - сага там държачи са хора, за които еларга е дин вид облигация с падеж и фиксирана доходност. Същото според мен става и тук в Атерта - от месец-два виждаме изнизване по терлици от умните пари отново - просто събитията заради които и двете бяха надути вече са края си - край на ликвидацията, край на рекордните дивиденти (същото каквото стана и с Бреф след като разпродадоха основния си актив и след това рекордния дивидент). не е препоръка
Мен ако ме питаш докато не се вземе кеша от Еларга, ... можем само да предполагаме и да мечтаем /тези които имаме акции от АТЕРА/ , какво ще се случи.
Аз си мисля, че в момента, а и както обикновено акцията на Атера е натисната поради други причини, най вече политически.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
Коментар