IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Драги приятелю,
    ако ти се бе нагувичил туканка на около 1.78, не би ли изкушил да избягаш сега на около 2.6 ???
    Прав си, Импе! Аз съм с половината си акции ТУКАНКА спрямо юли месец миналата година!

Коментар

• Драги приятелю,
      ако ти се бе нагувичил туканка на около 1.78, не би ли изкушил да избягаш сега на около 2.6 ???
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• не си блъскай главата
        QUOTE=Van Basten;1059438987]Ами явно това се казват обеми... но пък тази огромна сделка днес, само ме убеждава, че нищо не разбирам от инвестиране...

За този дето купи - ясно за какво го прави. Но убийте ме - не намирам смислено обяснение, защо някой продава на тази цена.... Сделката е твърде голяма за да е някой, който продава за да кешира малко "джобни"...

Знам, че сега ще изскочи Мафиота с Бенца и ще каже... "нали ти казах"... Но не е в това въпроса - не обръщам внимание на простотиите от типа на "всички ябълки са гнили"... Фундамента на земеделската земя си го има и самата сделка сама по себе си нищо не означава - в смисъл, мнението на земеделцитет няма да се промени от това че днес някой продал или купил на Борсата някакви хартийки, а при тях треската за земя продължава и ще продължава поне още 2-3 години....

Но наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!? [/QUOTE]

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
          Но наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!?
          Има само една причина някой да купува и безброй много причини някой да продава
          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
            И на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти
            Айде сега ново 20 ! Не преставаш да ме изненадваш! Пари от дивиденти не се правели?
            Ами че аз само от дивиденти почти съм си избил тук и при брефа за 3 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
              Ей това се казват ОБЕМИ !!
              Ами явно това се казват обеми... но пък тази огромна сделка днес, само ме убеждава, че нищо не разбирам от инвестиране...

За този дето купи - ясно за какво го прави. Но убийте ме - не намирам смислено обяснение, защо някой продава на тази цена.... Сделката е твърде голяма за да е някой, който продава за да кешира малко "джобни"...

Знам, че сега ще изскочи Мафиота с Бенца и ще каже... "нали ти казах"... Но не е в това въпроса - не обръщам внимание на простотиите от типа на "всички ябълки са гнили"... Фундамента на земеделската земя си го има и самата сделка сама по себе си нищо не означава - в смисъл, мнението на земеделцитет няма да се промени от това че днес някой продал или купил на Борсата някакви хартийки, а при тях треската за земя продължава и ще продължава поне още 2-3 години....

Но наистина, от чисто инвеститорска и спекулативна гледна точка на тези дето сме тука - защо за бога някой продава ?!?

Коментар

• Може ли да споделите на какво базирате прогнозите си за движение цената на тази акция?

Коментар

И на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?
                  Ха-ха-ха-ха - общата дивидентаджийска доходност на портфейлът ми ще стигне 14%, мани да не се правят. Да - със саламаджийницата горнах, но с малко пари. Който е приел тая игра, приема и вероятността да губи отвреме на време.

Но все пак - Никито Василев - на салам.

Коментар

• Ей това се казват ОБЕМИ !!

НЕ Е препоръка !!

Коментар

И на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?
                      Все по-трудно ще става за инвестиралите в изпразнени от съдържание п/б, да гледат че атерката може да расте и след 13-ти. Ако химските и синергонските бози спадат след 13-ти, то атера по-вероятно да си расте в такъв случай. A това ще е тотален удар за Гековите надъхвания

Коментар

• И на двама ви предстои да разберете, че пари на БФБ не се правят от дивиденти - позициите с дивидент цените им са прекалено скъпи и самото чакане за дивиденти е просто загуба на време и ресурс. Примери на БФБ последните 10 г. - колкото щете. Фактите се потвърждават, че изнасянето от Атерата продължава с пълна сила - справка всеки ден оборотите. А за облизването всички помним, как Импето се облизва за сосни дивиденти от Меком - знаем какво стана, нали Импе?
                        Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Поне чети преди да пишеш !

http://www.investor.bg/bylgariia/451...-zemia,150269/

А междувременно АТЕРА взели че добавили още едни 5 милиона или по 6-7 стотинки на акция за дивидента догодина.
                          Само до тук вече има около 15 стотинки с рентите !
                          Aбе минимум левче в джоба за 25 месеца ни се заформя отма.
                          Де да мърда човек..
                          Тонито трябва да чака 15 годинки чича си за тях.
                          Ма се нещичко капе и при него и има надежда, докато Мерджанов само с мокрите сънища ще си остане.
                          Импе - готин лафа с мордата

Коментар

• Мерцедесов - ти сигурно нощем сънуваш как Атерата пада на 1.98 кинта и ти се налапваш - събуждаш - твоите краченца отгънати, твоята морда - мокра от облизване... ама няма... сичкото било - сън.
                            Ама нищо, купи си сега - около 2.62 цена - дивидентче - около 0.47 - пак е сгодно.

Коментар

край на ликвидацията, край на рекордните дивиденти
                              Поне чети преди да пишеш !

http://www.investor.bg/bylgariia/451...-zemia,150269/

А междувременно АТЕРА взели че добавили още едни 5 милиона или по 6-7 стотинки на акция за дивидента догодина.
                              Само до тук вече има около 15 стотинки с рентите !

Коментар

Импе, все едно си новобранец. Изнасянето от Еларга е вече може би на 3/4 готово (за справка си вземи оборота за последните 2-3 месеца) - умните пари се изнесоха оттам още преди месец-два - сага там държачи са хора, за които еларга е дин вид облигация с падеж и фиксирана доходност. Същото според мен става и тук в Атерта - от месец-два виждаме изнизване по терлици от умните пари отново - просто събитията заради които и двете бяха надути вече са края си - край на ликвидацията, край на рекордните дивиденти (същото каквото стана и с Бреф след като разпродадоха основния си актив и след това рекордния дивидент). не е препоръка
                                Привет и аз да се намеса в темата и да питам ... а защо не си мислиш, че точно тези които продадоха акции /с "умните пари", не си купиха обратно същите, просто си ги завъртяха за да избегнат данъка.

Мен ако ме питаш докато не се вземе кеша от Еларга, ... можем само да предполагаме и да мечтаем /тези които имаме акции от АТЕРА/ , какво ще се случи.

Аз си мисля, че в момента, а и както обикновено акцията на Атера е натисната поради други причини, най вече политически.
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X