Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеКазвате днес избягалите са ударили джакпота, ама питам се купуващите що го правят.
Имам малко и ще си взема дивидента пък може и да ги продам ако не паднат под дивидента
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеГрешиш. Само луд би избягал при положение, че както смятахме тук преди няколко дни вече има около 10% дивидентна доходност за 2013 и все още налични доста над 200 000 дка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе то 5% е буф пиууу.
Всъщност де да знам, то и тук може да са останали само фанатици като при златото. личното ми мнение е че всеки с акъла си би трябвало да е излязъл до днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениедупката на геврека ли искаш да види
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение.... пииииииииуууууууууууу буф ама да не е повече от 5 %
Всъщност де да знам, то и тук може да са останали само фанатици като при златото. личното ми мнение е че всеки с акъла си би трябвало да е излязъл до днес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеУтре как я виждате цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеПиииииууууууу Буф. Скоро по екраните в цялата страна
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи в торбата виж де, дали има още нещо там???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОпределено няма кокошки в моя двор - не се и налага да гледам
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениея виж твоите дали още са на двора !!!!!!! определено в твоя двор няма никой ........
ама и торбата празна....
Коментар
Коментар