IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Никой не знае каква ще е цената май догодина. така че тази дивидентна доходност е малко като сметка без кръчмар.
    Казваме при сегашна пазарна цена - дивидента от утре, т.е. около 2,1. Ако имаш вече към 20 ст'инки за догодина, защо ще продадеш? И тези 10% са за пазарната цена. Моята средна, а и на много други хора е доста надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
      Казвате днес избягалите са ударили джакпота, ама питам се купуващите що го правят.
      Имам малко и ще си взема дивидента пък може и да ги продам ако не паднат под дивидента
      Продавай, има кой да купи. Бившите еларгци само това чакат

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
        Грешиш. Само луд би избягал при положение, че както смятахме тук преди няколко дни вече има около 10% дивидентна доходност за 2013 и все още налични доста над 200 000 дка.
        Никой не знае каква ще е цената май догодина. така че тази дивидентна доходност е малко като сметка без кръчмар.

Коментар

• Казвате днес избягалите са ударили джакпота, ама питам се купуващите що го правят.
          Имам малко и ще си взема дивидента пък може и да ги продам ако не паднат под дивидента

Коментар

Че то 5% е буф пиууу.

Всъщност де да знам, то и тук може да са останали само фанатици като при златото. личното ми мнение е че всеки с акъла си би трябвало да е излязъл до днес.
            Грешиш. Само луд би избягал при положение, че както смятахме тук преди няколко дни вече има около 10% дивидентна доходност за 2013 и все още налични доста над 200 000 дка.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              дупката на геврека ли искаш да види
              звездите ми говорят, че след многото драскане тук, Императора ти изпреварва и по портфейл...... това е от звездите обаче.....

Коментар

.... пииииииииуууууууууууу буф ама да не е повече от 5 %
                Че то 5% е буф пиууу.

Всъщност де да знам, то и тук може да са останали само фанатици като при златото. личното ми мнение е че всеки с акъла си би трябвало да е излязъл до днес.

Коментар

Утре как я виждате цената
                  Боли ме фара как ще е. Cash is King!

Коментар

Пиииииууууууу Буф. Скоро по екраните в цялата страна
                    .... пииииииииуууууууууууу буф ама да не е повече от 5 %

Коментар

Утре как я виждате цената
                      Буффффф.

Коментар

• Утре как я виждате цената

Коментар

• Пиииииууууууу Буф. Скоро по екраните в цялата страна

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            и в торбата виж де, дали има още нещо там???
                            дупката на геврека ли искаш да види
                            Не е препоръка... !!!
                            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Определено няма кокошки в моя двор - не се и налага да гледам
                              и в торбата виж де, дали има още нещо там???

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                я виж твоите дали още са на двора !!!!!!! определено в твоя двор няма никой ........
                                ама и торбата празна....
                                Определено няма кокошки в моя двор - не се и налага да гледам

Коментар

Working...
                                X