IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Пилците се броят когато кеша е в торбата
    я виж твоите дали още са на двора !!!!!!! определено в твоя двор няма никой ........
    ама и торбата празна....

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
      Благодаря, ето ... благодарения на такива изказвания от три години направих една торба с пари!

... няма ирония в думите ми, не ме разбирайте погрешно!
      ... колко е хубаво хората да мислим по различен начин

Пилците се броят когато кеша е в торбата

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        И ето, че отново се оказах прав...Дивидентът е в цената на акцията още от около месец.
        Благодаря, ето ... благодарения на такива изказвания от три години направих една торба с пари!

... няма ирония в думите ми, не ме разбирайте погрешно!
        ... колко е хубаво хората да мислим по различен начин

Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• И ето, че отново се оказах прав...Дивидентът е в цената на акцията още от около месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            днес ли е последен ден с дивидент?
            Днес, да. 14 дни след редовното събрание и вадим 2 дена за сетълмент към ЦД. Рано си станал. Няма да изтървеш нищо. На 2.62 ще има и днесканка.

Коментар

• днес ли е последен ден с дивидент?

Коментар

Брех, брех брех - това е първата акция която ми направи 100% печалба!!!
                дано има още!
                Да видим сряда ценичката каква ще да е след дивидента ? Някакви предположения ?

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                  На тоз, втория, само кеша му покрива цената на акцията, т.е. е подценен минимум 2-а пъти! Брех, че фонд, Брех, че чудо
                  Брех, брех брех - това е първата акция която ми направи 100% печалба!!!
                  дано има още!
                  Last edited by tony1975; 26.05.2013, 18:02.

Коментар

и в другия има коло 25млн кеш? там имам!
                    На тоз, втория, само кеша му покрива цената на акцията, т.е. е подценен минимум 2-а пъти! Брех, че фонд, Брех, че чудо

Коментар

• Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнение
                      Въобще не мисля да го чакам до 1.60, ако има 2-2,05 лева аз ще съм доволен и ще пазарувам. Наумил съм и един друг АДСИЦ за пазарене, общото между АТЕРАТА и него е, че фрий флоута и при двете е над 50%. Като гледам каква е хавата с другите акции в БГ, този фундаментален критерий / фрий флоут / ми се види най-основополагащ за решението дали да се купува или не дадена акция!
                      и в другия има коло 25млн кеш? там имам!

Коментар

тогава ли е последната дата с дивидент?
                        къде ще го чакате после - 1,6 ?
                        Въобще не мисля да го чакам до 1.60, ако има 2-2,05 лева аз ще съм доволен и ще пазарувам. Наумил съм и един друг АДСИЦ за пазарене, общото между АТЕРАТА и него е, че фрий флоута и при двете е над 50%. Като гледам каква е хавата с другите акции в БГ, този фундаментален критерий / фрий флоут / ми се види най-основополагащ за решението дали да се купува или не дадена акция!

Коментар

• не разбрах за оса-то?

Коментар

е, тролчо сега!!!
                            каже бе мина ли оса-то?
                            ми нали и аз това казвам дано да дойде тоя период по-скоро , ама ти пак с твойте задни мисли.
                            Мислиш ли че на тия дето влязоха във фармата на 2,1 сега им е зле???
                            Не им е зле, макар да кажем че са влезли на дъното (засега)
                            Ма мойта доходност е по голяма досега. При това реализирана и кеша в джоба та мога допълнотелно да си го развъртам профитно.
                            Така че на на годишна база атера/фарма със сигурност губиш.
                            Да видим на 2-та година, демек другото лято.

Да не приказваме за рисковия профил на 2-те ...определено не е в полза на фармата.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              На 1.6 ще чакаме на чича ти манипулираната акция тролчо.
                              То хубаво и тука да има такъв период от около 1$, ма надали....
                              е, тролчо сега!!!
                              каже бе мина ли оса-то?
                              ми нали и аз това казвам дано да дойде тоя период по-скоро , ама ти пак с твойте задни мисли.
                              Мислиш ли че на тия дето влязоха във фармата на 2,1 сега им е зле???

Коментар

• Дъждовете от последните дни стабилизираха посевите с пшеница!!! Лошото е, че валя и в Русия, Украйна и Румъния !!! Американските анализатори започнаха да се чудят как ще се изнася пшеницата от САЩ след като ще има огромна реколта в Черноморския регион и то на ниски цени. Очакванията са в Чикато пшеницата да слезе под 6 USD/бушел.
                                Задържане на цените при зърното може да направи царевицата ако последните площи не се засеят, а се прехвърлят към соята. Но тогава маслените ги очаква срив.
                                Според мен обаче ключът към приходите в сектора не се крие в производството, защото то все по отчетливо прилича на добро, а в потреблението. Мисля, че там е много вероятно да има неприятна изненада.
                                успех на всички колеги, чакам си рентатааааааааа................

Коментар

Working...
                                X