IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Ми не зная - на тая цена ни да купувам още, ни да продавам... дръжа си ги.
    Как не зная бе Импе. какво е това не зная. Бенца се чуди какво става, акцията вече добави 10 стинки откакто е платен дивидента. Вече мина 2.70 с дивидента.
    Абе Бенц що расте хартята ? Щото има ръстттт ли

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
      Абе тя като се качи след седмица-две на 2,30 няма ли да ти е гот !? Аре нема нужда да се балонираме на 5 лв
      Който продал - продал. Да ходи сега в биовета и неохима
      Забравих да кажа, че не е препоръка рииш ли
      Ми не зная - на тая цена ни да купувам още, ни да продавам... дръжа си ги.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Е, над 2.38 няма да се качи скоро време.
        Абе тя като се качи след седмица-две на 2,30 няма ли да ти е гот !? Аре нема нужда да се балонираме на 5 лв
        Който продал - продал. Да ходи сега в биовета и неохима
        Забравих да кажа, че не е препоръка рииш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
          Тя и атерата поскъпва Импе. Сега като фане по 1% на ден за 1 месец и ще видиш кон боб яде ли
          Е, над 2.38 няма да се качи скоро време.

Коментар

То на мене идеята ми бе да ги превъртя през Атерата и да се върна в Трейдингът...ама много поскъпна, неговата кожа.
            Тя и атерата поскъпва Импе. Сега като фане по 1% на ден за 1 месец и ще видиш кон боб яде ли

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
              Колко е дивидентната доходност там? Има смисъл само ако е над 14%. Или ако възможността за капиталова печалба е по-голяма отколкото тук.
              То на мене идеята ми бе да ги превъртя през Атерата и да се върна в Трейдингът...ама много поскъпна, неговата кожа.

Коментар

Вече в моята тимберица се връти перверзната мисъл да изляза оттуканка (отчасти) и да се върна в Трейдингът, отдето излязох отчасти, за да вляза туканка...
                Колко е дивидентната доходност там? Има смисъл само ако е над 14%. Или ако възможността за капиталова печалба е по-голяма отколкото тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  Той и трейдинга стана скъп вече. Аз лично над 2,5-2,6 не бих дал там с цел 3 кинта макс, ама с много мъка ще е, ако ги стигне изобщо. Потенциалът е ограничен, а риска по-висок от тук.
                  Кой тиквеник го наду в тези смешни обеми от последните седмици Можеше да си катери доста време.
                  Да, дано след сборището падне до около 2.08 примерно.

Коментар

Вече в моята тимберица се връти перверзната мисъл да изляза оттуканка (отчасти) и да се върна в Трейдингът, отдето излязох отчасти, за да вляза туканка...
                    Той и трейдинга стана скъп вече. Аз лично над 2,5-2,6 не бих дал там с цел 3 кинта макс, ама с много мъка ще е, ако ги стигне изобщо. Потенциалът е ограничен, а риска по-висок от тук.
                    Кой тиквеник го наду в тези смешни обеми от последните седмици Можеше да си катери доста време.

Коментар

• Вече в моята тимберица се връти перверзната мисъл да изляза оттуканка (отчасти) и да се върна в Трейдингът, отдето излязох отчасти, за да вляза туканка...

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                        пак нов ол-тайм хай спреда с агрофинанс се вдига
                        Ми да, нов ол тайм. На 2.72 отговаря като сложиш дивидента.
                        И още ще има. Поне до 2.90.
                        Откога съм казал, ама Равновесов не вярва. Вади научно математически разработки и модели за да го доказва - ма няма познае.

Няма да има и след дивидентно рали при Атера както през 2012, не е препоръка
                        Пък за Гековите смехотвории - не си струва да отваряме и дума.

Коментар

• пак нов ол-тайм хай спреда с агрофинанс се вдига

Коментар

Заричали - да смъкнат ценичката и да си купят на сгода...
                            Сега ще им екстра на господата от Еларга да навлязат тука
                            The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                            не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение
                              Що бе хора, що така му говорите на Бенца, да си държи парите на депозити .. обикновено не съм на неговото мнение, но си помислете все пак боклуци, боклуци, ама ако тръгне пазара добре и неговите боклуци ще тръгнат в даден момент. Ако тръгне пазара де, ама добре се справя досега през годината
                              Е то обикновено така става - мислиме си че е боклук, а то позацапано злато.

Коментар

• Що бе хора, що така му говорите на Бенца, да си държи парите на депозити .. обикновено не съм на неговото мнение, но си помислете все пак боклуци, боклуци, ама ако тръгне пазара добре и неговите боклуци ще тръгнат в даден момент. Ако тръгне пазара де, ама добре се справя досега през годината

Коментар

Working...
                                X