Първоначално изпратено от ghettoff
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнениеКато гледам какви мазни кифтенца от по 35 к бройчки минаха на около 2.20 ....ми става лошо за ценичката до края на седмицата
...
По скоро ще гравитира около тези нива.
Споко, акцията е височко оценена, но пък има и добър фундамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеИмате ли инфо / представа, кога ориентировачно може да се очаква дивидента?
Поздрави!
Професорът
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениея пак ми припомни сметките импе, че тогава не ги разбрах
Нетърпелив съм за дивидента веч Рано ли е още да го получим по сметките ?
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКакто смятахме надолу - за 25 стинки дивидент компанията би трябвяло от 18 юни просто да пусне кепенците. Стига си тролил - да беше си купил на 2.15, вече е късно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение
2.25? догодина може би дивидент от 0.25 (сори отново частична ликвидация, а не дивидент , по догодина може би 0.15 и т.н. - не е препоръка
Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
2.25? догодина може би дивидент от 0.25 (сори отново частична ликвидация, а не дивидент , по догодина може би 0.15 и т.н. - не е препоръка
Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?
Коментар
-
Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнениеАска взе да събира прах.
Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЕ, над 2.38 няма да се качи скоро време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКак не зная бе Импе. какво е това не зная. Бенца се чуди какво става, акцията вече добави 10 стинки откакто е платен дивидента. Вече мина 2.70 с дивидента.
Абе Бенц що расте хартята ? Щото има ръстттт ли
Коментар
Коментар