IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    Според Императоров до края на месеца. Този месец.
    Така казаха шефчетата. Според тях - максимално бръже - за да не ги мислят парите - скрити засега по бамките.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
      Като гледам какви мазни кифтенца от по 35 к бройчки минаха на около 2.20 ....ми става лошо за ценичката до края на седмицата
      ...
      Не вярвам да се срине така рязко, че да ви стане лошо на акционерите.
      По скоро ще гравитира около тези нива.
      Споко, акцията е височко оценена, но пък има и добър фундамент

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
        Имате ли инфо / представа, кога ориентировачно може да се очаква дивидента?

Поздрави!

Професорът
        Според Императоров до края на месеца. Този месец.

Коментар

• ДИВИДЕНТ от АТЕРА

Имате ли инфо / представа, кога ориентировачно може да се очаква дивидента?

Поздрави!

Професорът

Коментар

• Чували ли сте скоро някой от земедлците да е купувал по-големи количества земя от фонд?
            Аз не съм, но все пак не мога да следя всички.
            Ако някой има инфо нека сподели, че да сме точни в преценките си.

Коментар

• атерата доста хора я подценихме но все пак бъдете разумни - вижте с брефа какво стана като се обърна сентимента

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                я пак ми припомни сметките импе, че тогава не ги разбрах
                Като гледам какви мазни кифтенца от по 35 к бройчки минаха на около 2.20 ....ми става лошо за ценичката до края на седмицата
                Нетърпелив съм за дивидента веч Рано ли е още да го получим по сметките ?

Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  Както смятахме надолу - за 25 стинки дивидент компанията би трябвяло от 18 юни просто да пусне кепенците. Стига си тролил - да беше си купил на 2.15, вече е късно.
                  я пак ми припомни сметките импе, че тогава не ги разбрах

Коментар

• Първоначално изпратено от Benz Mafia 4 Разгледай мнение

2.25? догодина може би дивидент от 0.25 (сори отново частична ликвидация, а не дивидент , по догодина може би 0.15 и т.н. - не е препоръка

Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?
                    Както смятахме надолу - за 25 стинки дивидент компанията би трябвяло от 18 юни просто да пусне кепенците. Стига си тролил - да беше си купил на 2.15, вече е късно.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

2.25? догодина може би дивидент от 0.25 (сори отново частична ликвидация, а не дивидент , по догодина може би 0.15 и т.н. - не е препоръка

Е кой освен ДФ, които крепят цената неистово би се нахендрил на такава цена - 2.25?
                      Бенц, не се прави на луд, аз си искам евтините АТЕРКИ. Къде са?

Коментар

Според мене на 2.26 дори няма моеш купиш в понеделник а ще се облизваш отляво само

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                          Аска взе да събира прах.

Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт

Коментар

• Аска взе да събира прах.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Е, над 2.38 няма да се качи скоро време.
                              Ми ей ги на 13 стинки нагоре спрямо цената от днес ...кво са ...според мене за седмица две ще сме на кота 2.38 или нагоре ....тогаз според мене импето ще пляска с дупе не с ръце

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                                Как не зная бе Импе. какво е това не зная. Бенца се чуди какво става, акцията вече добави 10 стинки откакто е платен дивидента. Вече мина 2.70 с дивидента.
                                Абе Бенц що расте хартята ? Щото има ръстттт ли
                                Бенца ми е обещал АТЕРКИ под 2,10 ! Търся си ги като наследство !

Коментар

Working...
                                X