Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСамо едно ще кажа - в края на миналата година и началото на тази никой от земеделците не си и представяше такива цени както сега.
Отдавна не е валяло дъжд и високите добиви от царевица ще останат само като мечта.
Коментар
-
Само едно ще кажа - в края на миналата година и началото на тази никой от земеделците не си и представяше такива цени както сега.
Отдавна не е валяло дъжд и високите добиви от царевица ще останат само като мечта.Last edited by fortiss; 30.07.2013, 22:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеИмпе,дай на балгарски че не всички сме напред с материала като теб
... но моето скромно мнение е ...
59% спих ... това означава, че 59% все още ... спят ... не виждат за какво иде реч!
недобре ... съжалява човека, можеше и по-голям да е процента ... /щеше да падне още акцията и да допълни торбата/
но очаквано ... винаги е хубаво да мислиш за бъдещето, много мухабет мина през тази тема, много очаквания прочетохме, някои бяха доста тенденциозни ...
Е - поне по 20 стинки може и да си делнем. ... както винаги скромен в очакванията си! ... не е хубаво да си алчен, това е искал да ни каже!
Поздрави за Импето!Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама със жлътото можеш да бягаш - със земята не можеш да бягаш.
Че с каквито обеми джугаш малко ме сумнява...
А земята воистина е много по голямо злато в сравнение с оная жълта ламаринка !!!
+111 и от мене за Панайот. Точно така е пич.
Риск апетита просто порасна доста, а и апогея и мина. Дори и аз дето бях по едно време 100% в акцията сега съм 22% само.
Даже очаквам още 10-15% да падне догодина (особено ако е лоша).
Не че няма да ударим 4-те лева след време...като му дойде времето
За мене си беше и си остава акция номер 1 на БФБ . Съответно и в моя портфейл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение59% спих - недобре - но очаквано.
Е - поне по 20 стинки може и да си делнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеАтера поради своята стабилност изпълнява донякъде функциите на златото - когато всички са изпълнени с оптимизъм и очакват големи ръстове на по-рисковите акции, продават атери и купуват друго.
Аз си мисля че ще има задържане на цената още няколко месеца а преди зимата ще има корекция нагоре.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
земите на ЕЛАРГ
Не мислите ли, че е странно АТЕРА да не закупи голяма част от портфейла на ЕЛАРГ-а? Нали уж дългосрочно се целят в инвестирането в земеделска земя... Така хубаво окрупнена, къде ще я намерят на друго място?
А всъщност отговора май се крие в далаверката зад ликвидацията на ЕЛАРГ-а. "Дай да фалираме фонда та да си вземем земята" - из мислите на комунягите и свитата им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от panayotb Разгледай мнениеАтера поради своята стабилност изпълнява донякъде функциите на златото - когато всички са изпълнени с оптимизъм и очакват големи ръстове на по-рисковите акции, продават атери и купуват друго.
Аз си мисля че ще има задържане на цената още няколко месеца а преди зимата ще има корекция нагоре.Last edited by orakula; 30.07.2013, 12:16.
Коментар
-
Аз си мисля че ще има задържане на цената още няколко месеца а преди зимата ще има корекция нагоре.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Атера поради своята стабилност изпълнява донякъде функциите на златото - когато всички са изпълнени с оптимизъм и очакват големи ръстове на по-рисковите акции, продават атери и купуват друго.
Аз си мисля че ще има задържане на цената още няколко месеца а преди зимата ще има корекция нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеколеги,каква ще е според вас цената на АТЕРА кам октомври(оптимистична и песимистична прогноза)Благодаря ви предварителноМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар