Да не говорим че цени около 1.6-1.7 са напълно реалистични. Тогава може да е интересна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТони, кога ще видим новият ти портфейл?
Тези два АДСИЦа напълно ли ги продаде или частично?
Ако искаш прехвърли темата в моят портфейл е ......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро:
Доходността от инвестиция в земя се срути до 3%
Тези два АДСИЦа напълно ли ги продаде или частично?
Ако искаш прехвърли темата в моят портфейл е ......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро:
Доходността от инвестиция в земя се срути до 3%
От друга страна - колкото по зле - толкова по добре.
Зависи от гледната точка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение5 стинки - малко. Те само от ренти и от договорени и капарирани продажби ще имат около 20-22 стинки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеАз догодинка пак ще се включа. Най-вероятно цените ще са около 10% отгоре. Ама ще знам що дивидентец ме чака. Сега отчет показва 5 ст./акция. Малко.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПък аз докарах средната си покупна цена до 2.3 кинта, макар да купувах почти до последният момент. Доволен.
Виж на половин Пънкар може и да изкуша да шитна част от пакетът си... че сега цифрата не е съвсем по моите традиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного ми е странно така: има 5 000 бр. продава на 2,201, а постоянно се поставят нови поръчки купува на 2,200 Какъв е смисъла? Някой да ти продаде 10 бр. /от 200, 300/ на 2,200, но да не дадеш 2,201?
Коментар
-
рентите падат
сделки а земя има мноооого малко
в повечето случаи се отказват от арендаторите
май предстои и земята да се понижи
в зърнопроизводството ще има един цикъл от 2-4години, през който ниските цени ще понижат произовдството, до старта на следващия цикъл за растеж
следващият стабилен цикъл на растеж ще бъде обаче при ръст на потреблението, а не само от суша по света
Коментар
-
Колкото за наема се изкарва вервай ми ,земята е производствено предприятие ,не е магазин .Разликата е голяма....Арендатори ще има винаги ,просто ще се отрезвят малко и да мислят само за чистото производствоПървоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
Как да не те касае? Все едно да имаш магазин и да не те касае, че улицата става нетърговска, защото имаш договор за наем за още една година. Нали за да може да ти плаща наемателя наема, той трябва да може да го спечели този наем?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеХем суша хем световните цени ниски ,ама не мисля ,че много ни касае в краткосрочен план .Рентите са договорени прадварително в левчета .. Бясното купуване от арендатори и др. на земя е към своя край , Субсидиите ,ще крепят цената още известно време ...
Ако пък вземе да пада цената на земята ще купуваме изгодно ,,,
Коментар
Коментар