IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не говорим че цени около 1.6-1.7 са напълно реалистични. Тогава може да е интересна.
    Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Тук играта свърши за неопределен период от време (минимум 1 година). За следващите 12 месеца може и по-малко от депозит да направи.

Лично мнение.
      Veni, Vidi, Vici

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Тони, кога ще видим новият ти портфейл?
        Тези два АДСИЦа напълно ли ги продаде или частично?
        Ако искаш прехвърли темата в моят портфейл е ......
        Изцяло, приятел - хубавото е че и двата ги затворих на печалба

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Тони, кога ще видим новият ти портфейл?
          Тези два АДСИЦа напълно ли ги продаде или частично?
          Ако искаш прехвърли темата в моят портфейл е ......
          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            А ако другата година реколтата е калпава на фона на ниски цени - смятай...
            От друга страна - колкото по зле - толкова по добре.
            Зависи от гледната точка

Коментар

• Добро утро:
              Доходността от инвестиция в земя се срути до 3%

Коментар

• Аз тоже мисля така.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                  5 стинки - малко. Те само от ренти и от договорени и капарирани продажби ще имат около 20-22 стинки.
                  5 ст. са само до момента по отчет. Моите очакванията са също за около 22 ст. Тогава и акцията ще скочи с поне още 20 ст. Това имам предвид. Ще купя на 2.40 на зима, когато печалбата е черно на бяло. Дотогава чудеса да не чакаме. Атера е сигурна банка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
                    Аз догодинка пак ще се включа. Най-вероятно цените ще са около 10% отгоре. Ама ще знам що дивидентец ме чака. Сега отчет показва 5 ст./акция. Малко.
                    5 стинки - малко. Те само от ренти и от договорени и капарирани продажби ще имат около 20-22 стинки.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Пък аз докарах средната си покупна цена до 2.3 кинта, макар да купувах почти до последният момент. Доволен.

Виж на половин Пънкар може и да изкуша да шитна част от пакетът си... че сега цифрата не е съвсем по моите традиции.
                      Аз догодинка пак ще се включа. Най-вероятно цените ще са около 10% отгоре. Ама ще знам що дивидентец ме чака. Сега отчет показва 5 ст./акция. Малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Много ми е странно така: има 5 000 бр. продава на 2,201, а постоянно се поставят нови поръчки купува на 2,200 Какъв е смисъла? Някой да ти продаде 10 бр. /от 200, 300/ на 2,200, но да не дадеш 2,201?
                        ами да ти кажа и аз това се чудех явно има хора за които всяка стотинка е важна(или просто са си казали че 2.20 е максимума и повече не дават за нищо на света)

Коментар

• рентите падат
                          сделки а земя има мноооого малко
                          в повечето случаи се отказват от арендаторите
                          май предстои и земята да се понижи
                          в зърнопроизводството ще има един цикъл от 2-4години, през който ниските цени ще понижат произовдството, до старта на следващия цикъл за растеж
                          следващият стабилен цикъл на растеж ще бъде обаче при ръст на потреблението, а не само от суша по света

Коментар

• Много ми е странно така: има 5 000 бр. продава на 2,201, а постоянно се поставят нови поръчки купува на 2,200 Какъв е смисъла? Някой да ти продаде 10 бр. /от 200, 300/ на 2,200, но да не дадеш 2,201?
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Колкото за наема се изкарва вервай ми ,земята е производствено предприятие ,не е магазин .Разликата е голяма....Арендатори ще има винаги ,просто ще се отрезвят малко и да мислят само за чистото производство
                              Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение

Как да не те касае? Все едно да имаш магазин и да не те касае, че улицата става нетърговска, защото имаш договор за наем за още една година. Нали за да може да ти плаща наемателя наема, той трябва да може да го спечели този наем?

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Хем суша хем световните цени ниски ,ама не мисля ,че много ни касае в краткосрочен план .Рентите са договорени прадварително в левчета .. Бясното купуване от арендатори и др. на земя е към своя край , Субсидиите ,ще крепят цената още известно време ...
                                Ако пък вземе да пада цената на земята ще купуваме изгодно ,,,
                                Мисля, че няма някава глобална тенденция. Всичко е свързано с локални пазарни условия и настроения, карнирани с лек демографски фактор.

Коментар

Working...
                                X