Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеМоята прогноза относно цената на АТЕРА е доста по-оптимистична, а именно нива от 2.6 - 2.7 до края на годината.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА, просто едно предположение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнениеМоята прогноза относно цената на АТЕРА е доста по-оптимистична, а именно нива от 2.6 - 2.7 до края на годината.
НЕ Е ПРЕПОРЪКА, просто едно предположениеМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от MiceM Разгледай мнениеОсрал си се, осрал. Поне спри да мажеш. Темата е АДВАНС, а не правопис.Last edited by orakula; 04.09.2013, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеhttp://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B7%D0%B8%D0%BA
ето нещо набързо намерено по въпроса-пак на който му се търси има един куп учебници и инфо в нета за редукцията на широките и тесни гласни(като А и Ъ например)
Коментар
-
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%...B7%D0%B8%D0%BA
ето нещо набързо намерено по въпроса-пак на който му се търси има един куп учебници и инфо в нета за редукцията на широките и тесни гласни(като А и Ъ например)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеИмаме си хубава българска дума "правопис " ... "Редукция"означава съвсем друго нещо . Не се заяждам ама е дразнещо
Коментар
-
Имаме си хубава българска дума "правопис " ... "Редукция"означава съвсем друго нещо . Не се заяждам ама е дразнещо
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
Коментар
-
тургенев
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетака е toto-на този урок за редукцията между гласните А и Ъ имах важна работа и не съм се замислял,че някога ще се срещнем и че ще трябва да отговарям толкова сериозно за правописните си грешки
преди следващите си постове съм решил да пусна toto и съм сигурен,че грешките ми ще намалеят значителноLast edited by orakula; 03.09.2013, 17:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеИмаш проблем с това къде се пише "ъ "къде "а",ако беше веднъж разбирам ама това явно са пропуски на образователната система
преди следващите си постове съм решил да пусна toto и съм сигурен,че грешките ми ще намалеят значителноLast edited by orakula; 03.09.2013, 17:43.
Коментар
-
Имаш проблем с това къде се пише "ъ "къде "а",ако беше веднъж разбирам ама това явно са пропуски на образователната системаПървоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепо-скоро въпроса е каде е Geko?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИли качването - или изсулванетоКакто е казал Владо Панев - Една артия ако не се качва, значи ще пада
Коментар
Коментар