If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Не ви ли е малко скъпо вече? Получава се към 1315 на декар при тази капитализация, при положение че купуват напоследък на 1350 и над 15% не могат да я отдадат. При тази щедра оценка, излиза че земите на Агрия струват над 100 милиона
До психология е. На БФБ, понеже е пазар, който се е доказал, че в много случаи не може да оценява адекватно и навременно компаниите, дивидентните акции обикновено се търгуват с гигантска премия. Дивидентът създава усещане за някаква текуща възвръщаемост, докато в останалия случай често е до слонско търпение да дочакаш момента цената да се задвижи от някакъв конкретен интерес на мажоритаря, продажба и последващо търгово, т.н.
Не ви ли е малко скъпо вече? Получава се към 1315 на декар при тази капитализация, при положение че купуват напоследък на 1350 и над 15% не могат да я отдадат. При тази щедра оценка, излиза че земите на Агрия струват над 100 милиона
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Ми аз миналата година я нарпавих тази врътка и бях доволен. тази година много я надухте атерката и не се включих. Явно са били доста хората, които го играят по този начин, а какво ще стане тази година - ще видим. Успех
Коментар