IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А колко ли ще бъде цената на далеч по-малко плодородни земи .....например Северозападна България.При средна цена 15лв на арендата на декар...при средна цена 200лв на декарна земята.... не ми звучи много оптимистично.

Коментар

• Отдадоха под аренда земя в Добричко за 40 лв. за декар
      15.11.2006 17:14
      Масив от държавния поземлен фонд в Добричко, отдаден под аренда за пет стопански години, достигна цена от 40 лева за декар. За парцела от 135 декара край с. Огражден, община Генерал Тошево, е подадена най-високата оферта на есенната сесия от търгове за отдаване под аренда на близо 10 300 декара държавни ниви в региона, съобщи Dnes.bg
      Край Генерал Тошево земята е най-скъпа и наддаването за някои от парцелите там тръгна от 11 лева за декар. Стопаните са спечелили на търговете близо 8 800 декара полета, сочат обявените резултати от наддаването. Спечелилите оферти са при средна цена от 9 - 10 до 23 - 27 лева за декар.

Коментар

• и какво от това

Коментар

• Защото е последния работен ден за 2006 г. на БФБ.

Коментар

• защо тогава

Коментар

• Първоначално изпратено от rino
              Първоначално изпратено от BSEtrader
              Аз пък се чудя след колко ли време, всички дето се надпреварвате да обяснявате че фондовете за земя не са перспективни, ще започнете да се ядосвате че не сте станали акционери ...

С най-добри чувства!
              на 29 Декември!!
              корекция, на 22 Декември!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader
                Аз пък се чудя след колко ли време, всички дето се надпреварвате да обяснявате че фондовете за земя не са перспективни, ще започнете да се ядосвате че не сте станали акционери ...

С най-добри чувства!
                Не вярвам да изкупи някой всички акции така че да не успеем пак да станем акционери. Аз бях и в трите такива АДСИЦ, но вече не съм. И няма да се върна обратно преди да видя едни хубави печалби в отчетите. Дай боже това да стане скоро, защото доста хора са си налели тук паричките.

Коментар

• kogato zapadnite fondove zapo4nat da si pazaruvat tuka.

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader

С най-добри чувства!
                    на 29 Декември!!

Коментар

• Аз пък се чудя след колко ли време, всички дето се надпреварвате да обяснявате че фондовете за земя не са перспективни, ще започнете да се ядосвате че не сте станали акционери ...

С най-добри чувства!

Коментар

• Нови четири акционерни дружества със специална инвестиционна цел (АДСИЦ) са регистрирани в Централен депозитар, показва седмичният бюлетин на институцията.

Това са Пълдин Лайън Груп АДСИЦ, Недвижими Имоти София АДСИЦ, Хюндай Финанс АДСИЦ и Хюндай Пропъртис АДСИЦ

Da vi e 4estito registriraha o6te 4etiri novi dravza

Коментар

• Иво, я се връщай обратно в училище. Или мини бърз курс за четене на мисли от разстояние.

Коментар

• Az da kajem si izpolzvam pravata ot starite akcii i tovaria na X - cena, vaprosa e Karolci na kakva cena shte pusnat novite ATERA na borsata

Коментар

• "ще ги купят?
                              ще ги пуснат?"

Опитай да се изразиш малко по-ясно и ще пробвам да отговоря.

Коментар

• Malko lamerski vapros, no kak se opredelia cenata na koiato shte gi kupiat ot Karoll i cenata na koiato te shte gi pusnat posle

Коментар

Working...
                                X