Някой тук да е чувал за Advance Equity?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ХосеИ аз смятам че инвестирането в земя ще е печелившо. Но, НИСКО печелившо. Нещо от сорта на 10-15% годишна доходност, което мен лично не ме устройва. По добре да си купя превилигировани акции от заложна къща. Но има и по-добри възможности.
Съгласен съм и че цената на земята ще зависи от дохода който носи. Добре, кажете колко чист доход носи един декар засят с най-популярната култура - пшеница?!
Коментар
-
И аз смятам че инвестирането в земя ще е печелившо. Но, НИСКО печелившо. Нещо от сорта на 10-15% годишна доходност, което мен лично не ме устройва. По добре да си купя превилигировани акции от заложна къща. Но има и по-добри възможности.
Съгласен съм и че цената на земята ще зависи от дохода който носи. Добре, кажете колко чист доход носи един декар засят с най-популярната култура - пшеница?!
Коментар
-
Извинете за въпроса ,но кой контролира тези дружества , защото малко на пирамидки ми приличат. Тези купувания на земя по график и увеличения на капитала ми се виждат малко изкуствени, а само на едни голи обещания и сравнения с ЕС ми изглеждат малко безпочвени ,защото историята е доказала ,че нещата в БГ се развиват не както е логично.В момента със всичко се спекулира.Едва ли не с влизането ни в ЕС ще се изсипе манна небесна ,а това си е само един икономически съюз ,който не сме избрали доброволно.
Спекулация в чист вид ,само още по медиите не са започнали реклами
за АДСИЦ-тата
Коментар
Коментар