IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой тук да е чувал за Advance Equity?
    “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Много интересно ... Кой ще им даде на тях парите от директните плащания? Да не би да сеят и орат земята?
      Субсидиите се отпускат за Земеделски Производители, които обработват земята... не за собственици на земя!

Коментар

• за 140 хил. дка ще получат в края на 2007 над 2 млн лева само от преките плащания. Отделно рентата или печалба от дейност на дъщерно
        http://imoti.start.bg
        http://pravo.start.bg
        [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• някой може ли да даде инфо какви са очакваните доходи от рента на дружеството за тази година

Коментар

• не се учудвам защо досега цените на двата фонда стоят така високо
            след като малко участници във форума знаят поне малко неща за земеделието

Коментар

• Първоначално изпратено от Хосе
              И аз смятам че инвестирането в земя ще е печелившо. Но, НИСКО печелившо. Нещо от сорта на 10-15% годишна доходност, което мен лично не ме устройва. По добре да си купя превилигировани акции от заложна къща. Но има и по-добри възможности.
              Съгласен съм и че цената на земята ще зависи от дохода който носи. Добре, кажете колко чист доход носи един декар засят с най-популярната култура - пшеница?!
              За доход не знам, но се изкарват около 350 кг. на декар при добра реколта. Изкупната цена е между 160 - 180 лева на тон. Значи около 55 лева на декар. Колко ще ти е печалбата от тия 55 лева зависи от това кой я обработва тая земя. Само ще ти кажа че арендаторите дават около 9 лева на декар наем за година.

Коментар

• nai-populjarna ste stava carevicata- ot neja se pravi biodisela )
                za BG pri ekologi4no 4isto zemedelie koeot ni e otrdeno po EU direktivite- i mnogo drugi nesta.

Коментар

• И аз смятам че инвестирането в земя ще е печелившо. Но, НИСКО печелившо. Нещо от сорта на 10-15% годишна доходност, което мен лично не ме устройва. По добре да си купя превилигировани акции от заложна къща. Но има и по-добри възможности.
                  Съгласен съм и че цената на земята ще зависи от дохода който носи. Добре, кажете колко чист доход носи един декар засят с най-популярната култура - пшеница?!

Коментар

• тото 2 и алго. Една отличителна черта на пирамидите е че плащат дивиденти. Това им е ноиера.
                    Личи си че само сте чували че е имало пирамиди по тези земи.

Коментар

• Факт, че доста от АДСИЦ-вете, които са отворени за публиката все повече приличат на пирамиди. Е има и изключения дето имат хубави имоти и плащат дивиденти

Коментар

• Извинете за въпроса ,но кой контролира тези дружества , защото малко на пирамидки ми приличат. Тези купувания на земя по график и увеличения на капитала ми се виждат малко изкуствени, а само на едни голи обещания и сравнения с ЕС ми изглеждат малко безпочвени ,защото историята е доказала ,че нещата в БГ се развиват не както е логично.В момента със всичко се спекулира.Едва ли не с влизането ни в ЕС ще се изсипе манна небесна ,а това си е само един икономически съюз ,който не сме избрали доброволно.
                        Спекулация в чист вид ,само още по медиите не са започнали реклами
                        за АДСИЦ-тата

Коментар

• Първоначално изпратено от Макиавели
                          Първоначално изпратено от abc
                          Никога не съм твърдял , че някой е будала.Още повече , за хора инвестиращи в земя.И то при положение , че и аз го правя:-)
                          Да така е нямах предвид теб.
                          ОК.Сега ми е по-спокойно:-)
                          Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                            Никога не съм твърдял , че някой е будала.Още повече , за хора инвестиращи в земя.И то при положение , че и аз го правя:-)
                            Да така е нямах предвид теб.

Коментар

• Никога не съм твърдял , че някой е будала.Още повече , за хора инвестиращи в земя.И то при положение , че и аз го правя:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от abc
                                ???
                                Е исках да кажа "будали".
                                Личното ми мнение е че в земеделието има много "хляб". Който разбира от чемя и земеделие да купува сам. Който неразбира да се включва във фондовете.

Коментар

Working...
                                X