IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• До психология е. На БФБ, понеже е пазар, който се е доказал, че в много случаи не може да оценява адекватно и навременно компаниите, дивидентните акции обикновено се търгуват с гигантска премия. Дивидентът създава усещане за някаква текуща възвръщаемост, докато в останалия случай често е до слонско търпение да дочакаш момента цената да се задвижи от някакъв конкретен интерес на мажоритаря, продажба и последващо търгово, т.н.
    Last edited by intellect; 10.06.2022, 13:00.

Коментар

• Не ви ли е малко скъпо вече? Получава се към 1315 на декар при тази капитализация, при положение че купуват напоследък на 1350 и над 15% не могат да я отдадат. При тази щедра оценка, излиза че земите на Агрия струват над 100 милиона
      destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
        Тази посока ми харесва
        Почна да пълниш или ще чакаш още ?

Коментар

• Тази посока ми харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение

Не мисля, че са изплащали дивиденти все още.
            Обещаха от 20-ти да започнат да плащат. И понеже АТЕРА са мъжки момчета, и досега не са ни подвеждали, затова и колегата вече ги брои за получени.
            Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от superexpert Разгледай мнение
              Някой тихо си пълни на 2.91 от тези които
              си взеха дивидента и сега ги продават на 0 лв печалба.
              Оборот да става.
              Не мисля, че са изплащали дивиденти все още.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Ми аз миналата година я нарпавих тази врътка и бях доволен. тази година много я надухте атерката и не се включих. Явно са били доста хората, които го играят по този начин, а какво ще стане тази година - ще видим. Успех
                Много врътки, много нещо...
                Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Според мен няма такава зависимост.Всеки продава когато сметне за добре...
                  Така е, всеки продава когато си реши, но едва ли някой е тук за да реализира загуби. Така, че аз само това казвам - очевидно не продават купувачите от последните 1-2 месеца защото или ще са на много малка печалба или дори на загуба, а никой не е тук за да губи. Всички искаме да спечелим. Между другото в примера, който съм дал печалбата е по-малка - някъде около 17,2% е, но пак си е много добра печалба за едни нищо и никакви 3 месеца.
                  Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                    Очевидно сега продават не тези, които купуваха на 3,50 + (през последните 2 месеца), а онези които са влезли тук преди около 3-4 месеца с чисто спекулативна цел - да направят едни "бързи" 20+ процента и после кой откъдето е... Ако си купил ATERA преди точно 3 месеца, на 2,90 лв и сега я пласираш пак на 2,90 лв, но с 0,50 лв. в джоба реализираш за 3 месеца чисто 20,8%... Никак не е зле, нали?
                    Според мен няма такава зависимост.Всеки продава когато сметне за добре

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
                      Очевидно сега продават не тези, които купуваха на 3,50 + (през последните 2 месеца), а онези които са влезли тук преди около 3-4 месеца с чисто спекулативна цел - да направят едни "бързи" 20+ процента и после кой откъдето е... Ако си купил ATERA преди точно 3 месеца, на 2,90 лв и сега я пласираш пак на 2,90 лв, но с 0,50 лв. в джоба реализираш за 3 месеца чисто 20,8%... Никак не е зле, нали?
                      Ми аз миналата година я нарпавих тази врътка и бях доволен. тази година много я надухте атерката и не се включих. Явно са били доста хората, които го играят по този начин, а какво ще стане тази година - ще видим. Успех
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Очевидно сега продават не тези, които купуваха на 3,50 + (през последните 2 месеца), а онези които са влезли тук преди около 3-4 месеца с чисто спекулативна цел - да направят едни "бързи" 20+ процента и после кой откъдето е... Ако си купил ATERA преди точно 3 месеца, на 2,90 лв и сега я пласираш пак на 2,90 лв, но с 0,50 лв. в джоба реализираш за 3 месеца чисто 20,8%... Никак не е зле, нали?
                        Last edited by Чичо Манчо; 09.06.2022, 16:15.
                        Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                          ....продават!

Всякакви причини има някой да реши да продава или купува.
                          п.п. Аз не продавам. Купувам.
                          Last edited by RUBLA; 09.06.2022, 15:52. Причина: Отговор на редактирано мнение.

Коментар

• .... продават!
                            Last edited by RUBLA; 09.06.2022, 15:51. Причина: Спазвйте добрия тон!

Коментар

• Някой тихо си пълни на 2.91 от тези които
                              Оборот да става.
                              Last edited by superexpert; 09.06.2022, 17:21.

Коментар

• Някой тихо си пълни на 2.91 от тези които
                                Оборот да става.
                                Last edited by superexpert; 09.06.2022, 17:21.

Коментар

Working...
                                X