Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?
така че жертвай някой лев АКО ИСКАШ... информацията ще си заслужава скромната инвестиция ..
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениекажете ми, откъде я видяхте тази цена 3.45
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?иначе е хубаво човек да присъства на такива срещи-това му дава една по-точна представа как стоят нещата към момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЩе се представиш,като потенциален инвеститор...
ще се запиша тези дни
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеМай ще взема да дойда на срещата с инвеститорите на 12.11.2013 година. Не съм акцинер обаче. Дали ще ме приемат така на срещата?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеи ти си прав и не мога да не се съглася с теб,но все пак можем да приемем тази стойност като някакъв ориентир
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеРазбира се че те най добре могат да си го изчислят тъй като са в кухнята.
Друг е въпроса каква цифра ще представят пред инвеститорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеследил съм постовете на Van Basten и съм останал с впечатление,че дава доста обективни и точни оценки,колкото до оценката на Атера си мисля,че те най-добре могат да изчислят каква е стойността на 1 акция към момента на притежавания от тях фонд
Друг е въпроса каква цифра ще представят пред инвеститорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеда не ме приемете като защитник на ниските цени
но кое са фактите? някаква оценка на някого ли? това ли е факт???
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениекакто казва Van Basten-реалната цена на Атера е минимум 4 лева при една бърза ликвидация.а самият фонд се оценява на 3.45(real value).Та всеки може да си тълкува нещата както си иска,но това са част от фактите
но кое са фактите? някаква оценка на някого ли? това ли е факт???
Коментар
-
http://www.extension.iastate.edu/agd...uffyOct13.html
за тези, които искат да се запознаят по-теоретично с американската практика
има и начини за изчисляване на рентата
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеКакто казваше Геко, нищо интересно вече не може да става, партито е приключило. Остават още малко огризки
Не е препоръкаLast edited by orakula; 22.10.2013, 21:57.
Коментар
Коментар