IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    Погледнато аналитично цената на земята не ме интересува ако не купувам. Намеренията ми обаче са свързани с още покупки, а от там и с цената.
    Цената на земята в БГ е тясно свързана с печалбите на зърнопроизводителите. Те ще продължат да печелят добре и през следващите години, макар печалбите им да не нарастват бързо или особено, а може да останат и като през последните 2 – 4 години.
    Явно сега не може да очакваме качествени промени на пазара, а трябва да правим количествени натрупвания – кой акции, кой земя.
    Обречени сме да инвестираме за едното парче хляб, както и да работим за това. Чудесата намаляха доста.
    Какво ти е мнението относно първичния пазар на земя у нас. Не мислиш ли, че хората масово си разпродадоха земята. С годините нещата още ще се изчистят и вече ще се притежава от хора, които я смятат за актив.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
      в интерес на истината очаквах повече съпротива преди достигането на кота 2.40,но явно има много желаещи да влязат сега.
      Атера започва да набира скорост и ще трябва да преразгледам прогнозата си за цената,която бях посочил за около нова година,понеже явно ще бъде преодоляна доста по-рано от очакваното(ставаше въпрос за цена около2.40-2.50)
      Виж по-скоро се доближаваме до моята прогноза ( 2,60 - 2,70 около нова година ) ... но всеки сам да си прави сметките. Лично аз предполагам, че ракетата ще се изстреля още по-стремглаво малко след срещатата на акционерите, където се очаква да бъде споделена важна и пикантна информация, която може да засили апетита на инвеститорите и съответно да бъдат доближени въпросните нива.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !! С пожелания да останем приятно изненадани ... и дори да задминем моята скромна прогноза ....

Коментар

• Погледнато аналитично цената на земята не ме интересува ако не купувам. Намеренията ми обаче са свързани с още покупки, а от там и с цената.
        Цената на земята в БГ е тясно свързана с печалбите на зърнопроизводителите. Те ще продължат да печелят добре и през следващите години, макар печалбите им да не нарастват бързо или особено, а може да останат и като през последните 2 – 4 години.
        Явно сега не може да очакваме качествени промени на пазара, а трябва да правим количествени натрупвания – кой акции, кой земя.
        Обречени сме да инвестираме за едното парче хляб, както и да работим за това. Чудесата намаляха доста.

Коментар

• в интерес на истината очаквах повече съпротива преди достигането на кота 2.40,но явно има много желаещи да влязат сега.
          Атера започва да набира скорост и ще трябва да преразгледам прогнозата си за цената,която бях посочил за около нова година,понеже явно ще бъде преодоляна доста по-рано от очакваното(ставаше въпрос за цена около2.40-2.50)
          Last edited by orakula; 07.11.2013, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            +1
            Ако акцията стане 3,3лв, ще се сбъдне ли мечтата на живота ти относно инвестициите? въпросът е добронамерен
            аз нямам мечти относно инвестирането,а просто следвам логиката на пазара.Купувам там,където смятам че в средносрочен план има потенциал за стабилен растеж и развитие..(мечтите са за спекулантите-там където се инвестира разумно няма място за чувства)колкото до отговора от моя страна и той също е добронамерен

Коментар

днес нещо пак сме нагоре-но си мисля че кота 2.40 ще окаже извстна съпротива
              +1
              Ако акцията стане 3,3лв, ще се сбъдне ли мечтата на живота ти относно инвестициите? въпросът е добронамерен

Коментар

днес нещо пак сме нагоре-но си мисля че кота 2.40 ще окаже извстна съпротива
                ако е като на 2.30 - никакъв проблем
                Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• днес нещо пак сме нагоре-но си мисля че кота 2.40 ще окаже извстна съпротива

Коментар

• каква я мислехме тя каква стана купилите на 2.15 направиха 8-10% ако вземат и да си отдадат по-голям процент от земята не знам по инерция ли карат добре или наистина няма да има по-сериозни проблеми

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Аз Питков - и така - доволен: Среднопокупната ми цена вече надхвърлена е с около 8 стинки - а сичко съм купувал преди сосното дивидент тая година. А точно преди една година май въобще нямах акции туканка.

С една дума: сосно.
                      За задоволство можем да си говорим когато акцията стигне реалните си стойности към моментната конюктура на пазара.Обективно погледнато има ясно изразена корелация между цената на Адванса и Софарма,където Атера трябва да търси поне реми или казано по друг начин нещо като 3.30 на 3.30

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Аз Питков - и така - доволен: Среднопокупната ми цена вече надхвърлена е с около 8 стинки - а сичко съм купувал преди сосното дивидент тая година. А точно преди една година май въобще нямах акции туканка.

саламаджйницата ???

Коментар

Какво се съмнявашчовече,то както е тръгнало няма да се учудя и до края на този месец да сме на 2.50

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Силно ме съмняват тия нива де цитираш, хеле пък до нова година.
                            То ако стане така както казваш - директно продавам за коледа всичко на 2.50, превъртам ги другаде и след 5-6 месеца се връщам.
                            Ха дано, ма надали...
                            А за след дивидента - я камилата, я камиларя

Форт, в чуденка си дали да лапнеш още някое друго декарче ли..

аха
                            разбира се, че този въпрос внаги е стоял пред мен
                            но до момента май правилно съм избрал в акции бабът така им показваше ...
                            има време и за земята

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                              Силно ме съмняват тия нива де цитираш, хеле пък до нова година.
                              То ако стане така както казваш - директно продавам за коледа всичко на 2.50, превъртам ги другаде и след 5-6 месеца се връщам.
                              Ха дано, ма надали...
                              А за след дивидента - я камилата, я камиларя

Форт, в чуденка си дали да лапнеш още някое друго декарче ли..
                              Какво се съмнявашчовече,то както е тръгнало няма да се учудя и до края на този месец да сме на 2.50

Коментар

• Да - ние, които не спряхме да вярваме в това акция - наградени за !!!

Пак да вземем едно сосно дивидент - и пак - доволни-доволни - да.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X