Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениев интерес на истината очаквах повече съпротива преди достигането на кота 2.40,но явно има много желаещи да влязат сега.
Атера започва да набира скорост и ще трябва да преразгледам прогнозата си за цената,която бях посочил за около нова година,понеже явно ще бъде преодоляна доста по-рано от очакваното(ставаше въпрос за цена около2.40-2.50)
НЕ Е ПРЕПОРЪКА !! С пожелания да останем приятно изненадани ... и дори да задминем моята скромна прогноза ....
Коментар
-
Погледнато аналитично цената на земята не ме интересува ако не купувам. Намеренията ми обаче са свързани с още покупки, а от там и с цената.
Цената на земята в БГ е тясно свързана с печалбите на зърнопроизводителите. Те ще продължат да печелят добре и през следващите години, макар печалбите им да не нарастват бързо или особено, а може да останат и като през последните 2 – 4 години.
Явно сега не може да очакваме качествени промени на пазара, а трябва да правим количествени натрупвания – кой акции, кой земя.
Обречени сме да инвестираме за едното парче хляб, както и да работим за това. Чудесата намаляха доста.
Коментар
-
в интерес на истината очаквах повече съпротива преди достигането на кота 2.40,но явно има много желаещи да влязат сега.
Атера започва да набира скорост и ще трябва да преразгледам прогнозата си за цената,която бях посочил за около нова година,понеже явно ще бъде преодоляна доста по-рано от очакваното(ставаше въпрос за цена около2.40-2.50)Last edited by orakula; 07.11.2013, 11:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение+1
Ако акцията стане 3,3лв, ще се сбъдне ли мечтата на живота ти относно инвестициите? въпросът е добронамерен
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеднес нещо пак сме нагоре-но си мисля че кота 2.40 ще окаже извстна съпротива
Ако акцията стане 3,3лв, ще се сбъдне ли мечтата на живота ти относно инвестициите? въпросът е добронамерен
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеднес нещо пак сме нагоре-но си мисля че кота 2.40 ще окаже извстна съпротиваНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз Питков - и така - доволен: Среднопокупната ми цена вече надхвърлена е с около 8 стинки - а сичко съм купувал преди сосното дивидент тая година. А точно преди една година май въобще нямах акции туканка.
С една дума: сосно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз Питков - и така - доволен: Среднопокупната ми цена вече надхвърлена е с около 8 стинки - а сичко съм купувал преди сосното дивидент тая година. А точно преди една година май въобще нямах акции туканка.
С една дума: сосно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеКакво се съмнявашчовече,то както е тръгнало няма да се учудя и до края на този месец да сме на 2.50
С една дума: сосно.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСилно ме съмняват тия нива де цитираш, хеле пък до нова година.
То ако стане така както казваш - директно продавам за коледа всичко на 2.50, превъртам ги другаде и след 5-6 месеца се връщам.
Ха дано, ма надали...
А за след дивидента - я камилата, я камиларя
Форт, в чуденка си дали да лапнеш още някое друго декарче ли..
аха
разбира се, че този въпрос внаги е стоял пред мен
но до момента май правилно съм избрал в акции бабът така им показваше ...
има време и за земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСилно ме съмняват тия нива де цитираш, хеле пък до нова година.
То ако стане така както казваш - директно продавам за коледа всичко на 2.50, превъртам ги другаде и след 5-6 месеца се връщам.
Ха дано, ма надали...
А за след дивидента - я камилата, я камиларя
Форт, в чуденка си дали да лапнеш още някое друго декарче ли..
Коментар
Коментар