Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Явно никак не можеш да носиш на критика и все още ти бърка някъде това, че съвсем добронамерено те помолих да намалиш ентусиазирания си спам тук (под ентусиазиран имам предвид необоснован с цифри и факти). Така и не разбрах с какво засегнах крехкото ти его, че след толкова време продължаваш да ми се дървчиш и само търсиш удобен повод да демонстрираш превъзходството на мисълта си?!?
Първия път снизходително подминах сарказма ти относно "специалиста", както и факта, че ми приписваш лъжливи твърдения относно размера на дивидента, само и само да звучиш по-авторитетно.
Сега, след втората ти порция безпочвени внушения бих искал да попитам - с какви думи точно съм се опитвал да те убеждавам "в обратното"? (тук поне лесно се проверява кой какво е написал).
Любопитно ми е също дали ще се извиниш...
Всъщност, чудя ти се на акъла защо избра като контрапункт точно човек, който има много акции тук (доста повече от онзи пакет) - сякаш аз имам интерес от ниски цени и мизерен дивидент...
С други думи, ако някой твърди, че акцията ще стигне 3 лв. в следващите 6 месеца, бих го нарекъл мечтател, но с удоволствие ще го почерпя бутилка 30-годишен Lagavulin ако по някаква неведома причина това се случи.
Хайде, със здраве!
П.П. "Специалиста" има малко над 40% доходност на портфейла за миналата година. А твоята колко е?
Коментар