IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    трябва да се купува сега,докато цените са все още изгодни,колкото до атера аз многократно говорех и говорех,че тази акция тепърва ще почва да расте ама тука разни 'специалисти' с по 35 000 лота се опитваха да ме обеждават в обратното.Но всеки си има глава на раменете и си отговаря за собствените решения-бих казал на акционерите тук честито,а на тези които сега влизат при нас ще си честитим малко по нататък
    Приятелче,

Явно никак не можеш да носиш на критика и все още ти бърка някъде това, че съвсем добронамерено те помолих да намалиш ентусиазирания си спам тук (под ентусиазиран имам предвид необоснован с цифри и факти). Така и не разбрах с какво засегнах крехкото ти его, че след толкова време продължаваш да ми се дървчиш и само търсиш удобен повод да демонстрираш превъзходството на мисълта си?!?

Първия път снизходително подминах сарказма ти относно "специалиста", както и факта, че ми приписваш лъжливи твърдения относно размера на дивидента, само и само да звучиш по-авторитетно.
    Сега, след втората ти порция безпочвени внушения бих искал да попитам - с какви думи точно съм се опитвал да те убеждавам "в обратното"? (тук поне лесно се проверява кой какво е написал).
    Любопитно ми е също дали ще се извиниш...

Всъщност, чудя ти се на акъла защо избра като контрапункт точно човек, който има много акции тук (доста повече от онзи пакет) - сякаш аз имам интерес от ниски цени и мизерен дивидент...

С други думи, ако някой твърди, че акцията ще стигне 3 лв. в следващите 6 месеца, бих го нарекъл мечтател, но с удоволствие ще го почерпя бутилка 30-годишен Lagavulin ако по някаква неведома причина това се случи.

Хайде, със здраве!

П.П. "Специалиста" има малко над 40% доходност на портфейла за миналата година. А твоята колко е?
    Last edited by Baj_Lambi; 08.11.2013, 03:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      ама ти си сериозен май!
      да така е но само през май

Коментар

• Първоначално изпратено от :-) Разгледай мнение
        Защо трябва да пише "че не е препоръка"! ... това звучи толкова тъпо ,колкото тъпо ще е ако някой в този форум го приема, като препоръка . Не отминали времето на простотията от рода на " Не прави никому това , което не искаш да ти правят на теб"?
        то ако по препоръки от този форум се купуваше сега щях да съм в съвсем други акции и щях да тичам до аптеката за аналгинчета-не случайно казвам,че всеки сам си взима решенията и си носи последствията от тях.Приказките с билки ни заливат постоянно от всички страни по всички медии.Прост пример-"утре ще пробладава облачно време на места е възможно да превали като вятъра ще се ориантира от запад,северозапад,облечете си нещо топло и оставте прозореца отворен за да се проветри-особенно ако тъщата не се е завила добре и имате различия по семейните въпроси.Температурите ще останат без промяна и ще останат около средните за месеца в низините ще се образуват мъгли и видимостта ще бъде намалена,но побързаите да се разделите с любовницата,защото около обяд ще се разсеят.това беше прогнозата за времето НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!
        Last edited by orakula; 08.11.2013, 00:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
          Поне пиши че не е препоръка, да не пиеш кафе в КФН...

Защо трябва да пише "че не е препоръка"! ... това звучи толкова тъпо ,колкото тъпо ще е ако някой в този форум го приема, като препоръка . Не отминали времето на простотията от рода на " Не прави никому това , което не искаш да ти правят на теб"?

Коментар

• който му се гледа http://www.youtube.com/watch?v=GY3wBsncI2c - дългичък но интерсен филм за царевицата и http://overpopulationisamyth.com/ - туй за феновете на скъпото зърно а дано разредения въздух от тука повее и към брефа че там съм се ушил

Коментар

трябва да се купува сега,докато цените са все още изгодни,колкото до атера аз многократно говорех и говорех,че тази акция тепърва ще почва да расте ама тука разни 'специалисти' с по 35 000 лота се опитваха да ме обеждават в обратното.Но всеки си има глава на раменете и си отговаря за собствените решения-бих казал на акционерите тук честито,а на тези които сега влизат при нас ще си честитим малко по нататък
              Поне пиши че не е препоръка, да не пиеш кафе в КФН...

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Какво: пикантна информация - нещо похотливо ли?

Мене ме е яд - един приятел се кани да започне да инвестира и това: една от компаниите, към която го насочих, докато кани обаче и акцията фръкна с 10%. Та доволен за мене, но яд за него.
                тя ще фракне и още,това беше само началото-от времева гледна точка идва Нова година,след това дивидент ще се разпределя,така че календара е запълнен още отсега

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  Не мога точно да преценя. Има го и този момент, но не съвсем. Сега също има доста продажби, но купувачите са много и се разпределят. Така изглежда сякаш са малко продавачите.
                  Но е логично да се мисли, че с годините продавачите ще намаляват. Но пък след като хората се откъсват от местата където са им земите и живеят надалеч много лесно решават да си продадат нивите, за да направят друг бизнес, да купят апартамент и др такива неща.
                  Часовникът ми тиктака, трябва да купувам
                  +1

Коментар

• Какво: пикантна информация - нещо похотливо ли?

Мене ме е яд - един приятел се кани да започне да инвестира и това: една от компаниите, към която го насочих, докато кани обаче и акцията фръкна с 10%. Та доволен за мене, но яд за него.
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

ама ти си сериозен май!

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                        Виж по-скоро се доближаваме до моята прогноза ( 2,60 - 2,70 около нова година ) ... но всеки сам да си прави сметките. Лично аз предполагам, че ракетата ще се изстреля още по-стремглаво малко след срещатата на акционерите, където се очаква да бъде споделена важна и пикантна информация, която може да засили апетита на инвеститорите и съответно да бъдат доближени въпросните нива.

НЕ Е ПРЕПОРЪКА !! С пожелания да останем приятно изненадани ... и дори да задминем моята скромна прогноза ....
                        Можеш ли да кажеш каква ще е тая важна и пикантна информация ?

Коментар

• трябва да се купува сега,докато цените са все още изгодни,колкото до атера аз многократно говорех и говорех,че тази акция тепърва ще почва да расте ама тука разни 'специалисти' с по 35 000 лота се опитваха да ме обеждават в обратното.Но всеки си има глава на раменете и си отговаря за собствените решения-бих казал на акционерите тук честито,а на тези които сега влизат при нас ще си честитим малко по нататък

Коментар

• Не мога точно да преценя. Има го и този момент, но не съвсем. Сега също има доста продажби, но купувачите са много и се разпределят. Така изглежда сякаш са малко продавачите.
                            Но е логично да се мисли, че с годините продавачите ще намаляват. Но пък след като хората се откъсват от местата където са им земите и живеят надалеч много лесно решават да си продадат нивите, за да направят друг бизнес, да купят апартамент и др такива неща.
                            Часовникът ми тиктака, трябва да купувам

Коментар

• всички които се хвалехме лятото как сме намалили атерите имаме честитка от цар пазар нооо всичко си има граници

Коментар

• Хмм, да не би пък купувач на всичко да се е появил?!

Коментар

Working...
                                X