Първоначално изпратено от Van Basten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеTой да не забравя че ми беше обещал излизане на 2.50 (дори за 2.60 приказваше) преди коледа.
А ква стана тя...почти стигна тия 2.28 дет излизах наскоро след дивидента.
Инак уж на оракул се бара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеЕеее, кво направи бе човек ?!? Нещо яко ядоса мечоците с тези коментари !!!
А ква стана тя...почти стигна тия 2.28 дет излизах наскоро след дивидента.
Инак уж на оракул се бара
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепоследни поръчки на тези цени,че тръгваме нагоре колеги
НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПП на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНе разбирам защо гоните стойностните писачи?!?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Питке много добре си го казала е темата "Как започнахте на БФБ?":
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение100% в Атера и зарибяващ upppppp
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеЕдин от малкото пишещи полезни неща тука си е изтри постовете!
Иначе на Питката желанията (и мечтите) ежедневно се упдейтват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениефорти,забелязва се напоследък,че с такова настървение плюеш акцията и в частност мениджмънта,че започвам да си мисля,че имаш желание да ставаш акционер тук и тия цени не са ти изгодни.Като погледнем реално си прав ако е така-всеки иска да влезе на по-изгодничко.Но се възползвай сега,защото след нова година като излезнат окончателните данни за продажбите на земя едва ли ще има възможност да сториш това на изгодните в момента цени
Евала на форти, че е твърд като акула )))Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
форти,забелязва се напоследък,че с такова настървение плюеш акцията и в частност мениджмънта,че започвам да си мисля,че имаш желание да ставаш акционер тук и тия цени не са ти изгодни.Като погледнем реално си прав ако е така-всеки иска да влезе на по-изгодничко.Но се възползвай сега,защото след нова година като излезнат окончателните данни за продажбите на земя едва ли ще има възможност да сториш това на изгодните в момента цени
Коментар
-
Не всичко което лети се яде...
В подкрепа на FORTISS... присъствал съм на пред-последните 3 срещи на инвеститорите без последната. Всеки път съм задавал лично въпросът на мениджмънта отностно намаляващите отдадени земи под аренда и отговорът беше всеки път, че "имаме наследени лоши дългосрочни договори".
Първоначално вярвах понеже познавам всички от екипа на фонда, но след като вече 3-та година показателят % отдадени земи се влошава вече съм убеден, че просто имат голям % необработваеми земи.
Причината поради която не бях на последната среща е, че вече нямам интерес в този фонд понеже потенциалът не е голям, а има по-добри инвестиции в момента.
Погледнете сделките на пазара до сега : ЕЛАРГ - средно 560 лв/дка, АГРОФ 585 лв/дка, Серес 800 лв/дка /неофициално/, за Омега на пещерняците няма да споменавам, защото над 50% е боклук... изводът е, че към момента земята в БГ е макс 800лв/дка средно. При 25% необработваеми земи на АТЕРА, които аз смятам по-скоро 15% фондът е "fairly priced" ...оттук нататък всичко ще зависи от реколтата всяка година понеже над 90% от сделките на АТЕРА са с арендатори!
Коментар
Коментар