IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
    Ееее, кво направи бе човек ?!? Нещо яко ядоса мечоците с тези коментари !!!
    това не са мечета,а пич**а.Замериса им на лека корекция и ще се избият кой да излезе пръв.Но това е цената на паниката-да продадеш всичко на всяка цена без да виждаш добрите переспективи пред акцията!

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      Tой да не забравя че ми беше обещал излизане на 2.50 (дори за 2.60 приказваше) преди коледа.
      А ква стана тя...почти стигна тия 2.28 дет излизах наскоро след дивидента.
      Инак уж на оракул се бара
      ще стигнем и до 2.50,нека първо коригираме корекцията....до нова година има още месец...пък и по Бтв казаха доста интересни неща във вечерната емисия,та хубавите и интересни дни тепърва предстоят

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Tой да не забравя че ми беше обещал излизане на 2.50 (дори за 2.60 приказваше) преди коледа.
        А ква стана тя...почти стигна тия 2.28 дет излизах наскоро след дивидента.
        Инак уж на оракул се бара

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          последни поръчки на тези цени,че тръгваме нагоре колеги
          НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПП на ЦК

Коментар

• последни поръчки на тези цени,че тръгваме нагоре колеги
            НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПП на ЦК

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Не разбирам защо гоните стойностните писачи?!?
              Кай пропъдихте, негодяи?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Питке много добре си го казала е темата "Как започнахте на БФБ?":

Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                100% в Атера и зарибяващ upppppp
                Ти ли правих този "зарибяващ upppppp"???

Коментар

• Не разбирам защо гоните стойностните писачи?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнение
                    Един от малкото пишещи полезни неща тука си е изтри постовете!

Иначе на Питката желанията (и мечтите) ежедневно се упдейтват...
                    и се сбъдват

Коментар

• Така е , разбутахте фурната на групата, и започнахте да броите колко хляб вадят.

Коментар

• Един от малкото пишещи полезни неща тука си е изтри постовете!

Иначе на Питката желанията (и мечтите) ежедневно се упдейтват...

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          форти,забелязва се напоследък,че с такова настървение плюеш акцията и в частност мениджмънта,че започвам да си мисля,че имаш желание да ставаш акционер тук и тия цени не са ти изгодни.Като погледнем реално си прав ако е така-всеки иска да влезе на по-изгодничко.Но се възползвай сега,защото след нова година като излезнат окончателните данни за продажбите на земя едва ли ще има възможност да сториш това на изгодните в момента цени
                          Че той и 1 акция не взе, за да иде на оса, ти си седнал сега да го кандардисваш с някакви глупости за нова година
                          Евала на форти, че е твърд като акула )))
                          Не е препоръка... !!!
                          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• какво стана с тая тема,
                            нещо я забърсаха с парцала и няколко поста изчезнаха
                            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• форти,забелязва се напоследък,че с такова настървение плюеш акцията и в частност мениджмънта,че започвам да си мисля,че имаш желание да ставаш акционер тук и тия цени не са ти изгодни.Като погледнем реално си прав ако е така-всеки иска да влезе на по-изгодничко.Но се възползвай сега,защото след нова година като излезнат окончателните данни за продажбите на земя едва ли ще има възможност да сториш това на изгодните в момента цени

Коментар

• Не всичко което лети се яде...

В подкрепа на FORTISS... присъствал съм на пред-последните 3 срещи на инвеститорите без последната. Всеки път съм задавал лично въпросът на мениджмънта отностно намаляващите отдадени земи под аренда и отговорът беше всеки път, че "имаме наследени лоши дългосрочни договори".
                                Първоначално вярвах понеже познавам всички от екипа на фонда, но след като вече 3-та година показателят % отдадени земи се влошава вече съм убеден, че просто имат голям % необработваеми земи.

Причината поради която не бях на последната среща е, че вече нямам интерес в този фонд понеже потенциалът не е голям, а има по-добри инвестиции в момента.

Погледнете сделките на пазара до сега : ЕЛАРГ - средно 560 лв/дка, АГРОФ 585 лв/дка, Серес 800 лв/дка /неофициално/, за Омега на пещерняците няма да споменавам, защото над 50% е боклук... изводът е, че към момента земята в БГ е макс 800лв/дка средно. При 25% необработваеми земи на АТЕРА, които аз смятам по-скоро 15% фондът е "fairly priced" ...оттук нататък всичко ще зависи от реколтата всяка година понеже над 90% от сделките на АТЕРА са с арендатори!

Коментар

Working...
                                X