IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
    Някой голям иска да излиза ,че му трябва подкрепа и почват със статийките и манипулациите

Незнам дали е манипулация. Обаче в БГ ефир се пишат доста неточни факти и се правят тотално грешни изводи от това в последствие. Дори най-важните неща от темата са извън обсега на АНАЛИЗИТЕ.

Коментар

• Някой голям иска да излиза ,че му трябва подкрепа и почват със статийките и манипулациите
      Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      Макар, че не е написан точно средният добив от пшеница в САЩ, но изглежда авторът смята, че в Канзас добивите са както средният в САЩ. Както Добруджа е житницата на България, така и в Канзас е същото. Там се отглежда около 20% от пшеницата в САЩ. Там се отглежда и доста твърда пшеница, където добивите са по-ниски от меката.
      Не е вярно, че добивите в Канзас са наполовина от тези в Добруджа.
      Отделно, че и цената на земята в Канзас не е актуална - 5000 дол/акър.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        как ще ме познаете на ОС?
        на лисчето за гласуване ще пише 1 акция, а аз ще допълня fortiss
        видим ли че се гласува само с 1 акция,то ще ни е ясно че си ти

Коментар

• Макар, че не е написан точно средният добив от пшеница в САЩ, но изглежда авторът смята, че в Канзас добивите са както средният в САЩ. Както Добруджа е житницата на България, така и в Канзас е същото. Там се отглежда около 20% от пшеницата в САЩ. Там се отглежда и доста твърда пшеница, където добивите са по-ниски от меката.
          Не е вярно, че добивите в Канзас са наполовина от тези в Добруджа.
          Отделно, че и цената на земята в Канзас не е актуална - 5000 дол/акър.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
            Тази статия беше актуална преди 4-5 години ....
            Че що? На мене ми се чини, че си е баш актуална. Да не би населението на земята да е намаляло или земята да е увеличила площта си или пък цените на българската земя да са стигнали средноевропейските (респ. средноамериканските)?
            Vanitas vanitatum...

Коментар

как ще ме познаете на ОС?
              Ние те познаваме, уе !!!!
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• как ще ме познаете на ОС?

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  споко Форти ако качат повечко ще ти продам от моите на преференциална цена
                  благодаря, ще се възползвам
                  очаквам на ОС да се видим с много акционери и пишещи тук
                  за да обсъдим нещата, предполагам, че ще чуете и моето мнение дори да имам 1 акция !!!!!!

Коментар

Ще купя акции от фонда, т.е. една акция, за да присъствам на ОС.
                    Да не надигате цената, защото няма да ми стигнат паричките.
                    споко Форти ако качат повечко ще ти продам от моите на преференциална цена

Коментар

• Ще купя акции от фонда, т.е. една акция, за да присъствам на ОС.
                      Да не надигате цената, защото няма да ми стигнат паричките.

Коментар

• Тази статия беше актуална преди 4-5 години ....

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          Чудех се доколко си убеден в това което говориш. Щом си заложил 60% значи си убеден. Дано да стане всичко както го смяташ
                          това е разбира се мое мнение по въпроса,харесвам акцията и достигането на нивата,които съм посочил в съответния времеви период,не е недостижима цел според мен..поздрави и успехи

Коментар

най-голяма тежест в портмонето около 60 %...защо питаш ако не е тайна?
                            Чудех се доколко си убеден в това което говориш. Щом си заложил 60% значи си убеден. Дано да стане всичко както го смяташ
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                              Колко процента от имането ти е в Атера ако не е тайна?
                              най-голяма тежест в портмонето около 60 %...защо питаш ако не е тайна?

Коментар

е ти пък се хвана като удавник за сламка в това че се прогнозира спад в цената на дивидента за следващите няколко години и явно пропусна факта че през това време стойността на земята ще продължи да нараства,големите арендатори също ще търсят варианти да купуват земя вместо да плащат с времето все по-високи ренти..комасацията дори и с бавни темпове също ще играе роля в положителна насока в близките години....факторите които могат да се споменат са много и от най-различно естество и не може да се фокусира вниманието само и единствено върху дивидента като двигател в цената на съответната позиция
                                Колко процента от имането ти е в Атера ако не е тайна?
                                Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

Working...
                                X