Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнениеЧестно казано и това ми се струва ниско при такъв дивидент!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИнтересно ми е при тоя пазар Атерата дали скоро ще стигне нива от 2.85
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАферим: дивидент един вид - НЕ познах неговото размер (след данъкът) с по-малко от 2 десети от стинката - и леля Ванга би била доволна от подобна успеваемост.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеМале, тази аргументация адски издиша.Last edited by orakula; 12.04.2014, 02:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНа срещата на Карол зададоха този въпрос. Отговора беше същият. Примерно имаш 100 декара отдадени под наем. Продаваш 20 и купуваш други 20. Обаче за новите 20 рентата се взема от стария собственик, защото договора е бил на негово име. Така за текущата година се получава че имаш само 80% отдадена земя .
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВ договора за продажба на Адванс го пише същото - те да вземат рентата. Значи фифти-фифти.
Въобще не съм сигурен, че при покупките на дребно те това го спазват. Не е така в повечето случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеНа срещата на Карол зададоха този въпрос. Отговора беше същият. Примерно имаш 100 декара отдадени под наем. Продаваш 20 и купуваш други 20. Обаче за новите 20 рентата се взема от стария собственик, защото договора е бил на негово име. Така за текущата година се получава че имаш само 80% отдадена земя .
Въобще не съм сигурен, че при покупките на дребно те това го спазват. Не е така в повечето случаи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеИма ли логично обяснение за неотдадените под аренда земи - около 60 хил. декара? Ако има какво е то?
Това, че се подготвя една нива за продажба означава, че не се оре, сее, жъне и съответно плаща рента за това!!!!
Ако не се работи - защо не се работи???
Какво означава подготовка за продажба - чисти се от тръни една година ли или боклуци от боклуци???
А рента се събира само на 170-175 хил -декара - нещо такова. Защо е така??
Тези декари, за които не се получава рента необработваеми ли са??? Арендаторите в землищата ги заобикалят???? Или може би се плаща ама......
като ходите по срещите с инвеститорите не се ли интересувате от тези неща?
аз от предния ден съм акционер и мисля да питам точно това
може и да греша в нещо, но обяснение като - динамиката на покупките и пордажбите ни е голяма и затова така се получава - и сина ми няма да му хване вяра, то не беше една година, не бяха две .....Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Има ли логично обяснение за неотдадените под аренда земи - около 60 хил. декара? Ако има какво е то?
Това, че се подготвя една нива за продажба означава, че не се оре, сее, жъне и съответно плаща рента за това!!!!
Ако не се работи - защо не се работи???
Какво означава подготовка за продажба - чисти се от тръни една година ли или боклуци от боклуци???
А рента се събира само на 170-175 хил -декара - нещо такова. Защо е така??
Тези декари, за които не се получава рента необработваеми ли са??? Арендаторите в землищата ги заобикалят???? Или може би се плаща ама......
като ходите по срещите с инвеститорите не се ли интересувате от тези неща?
аз от предния ден съм акционер и мисля да питам точно това
може и да греша в нещо, но обяснение като - динамиката на покупките и пордажбите ни е голяма и затова така се получава - и сина ми няма да му хване вяра, то не беше една година, не бяха две .....
Коментар
Коментар