IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Съгласен съм ама пазара не ми харесва нещо.
    Той и на мен не ми харесва от десетина дни по принцип!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      Честно казано и това ми се струва ниско при такъв дивидент!
      Съгласен съм ама пазара не ми харесва нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Интересно ми е при тоя пазар Атерата дали скоро ще стигне нива от 2.85
        Честно казано и това ми се струва ниско при такъв дивидент!

Коментар

• Интересно ми е при тоя пазар Атерата дали скоро ще стигне нива от 2.85

Коментар

• Харна харна си е Атерата.Хубав дивидент .

Коментар

• Яка работа, страхотен дивидент! Добре са се потрудили! И всичко се раздава - какво повече може да иска човек! А съотношението към текущата цена на акцията е повече от перфектно!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Аферим: дивидент един вид - НЕ познах неговото размер (след данъкът) с по-малко от 2 десети от стинката - и леля Ванга би била доволна от подобна успеваемост.
                Импе,по отношение на раздаваните дивиденти съм те признал....не знам как успяваш но определено ти се отдава да правиш точни прогнози....

Коментар

• Аферим: дивидент един вид - НЕ познах неговото размер (след данъкът) с по-малко от 2 десети от стинката - и леля Ванга би била доволна от подобна успеваемост.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                    Мале, тази аргументация адски издиша.
                    би ли се конкретизирал какво точно имаш впредвид
                    Last edited by orakula; 12.04.2014, 02:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                      На срещата на Карол зададоха този въпрос. Отговора беше същият. Примерно имаш 100 декара отдадени под наем. Продаваш 20 и купуваш други 20. Обаче за новите 20 рентата се взема от стария собственик, защото договора е бил на негово име. Така за текущата година се получава че имаш само 80% отдадена земя .
                      Мале, тази аргументация адски издиша.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                        В договора за продажба на Адванс го пише същото - те да вземат рентата. Значи фифти-фифти.
                        Въобще не съм сигурен, че при покупките на дребно те това го спазват. Не е така в повечето случаи.
                        на ОСА се очертава да бъде интересно....дали поставените въпроси ще намерят своите адекватни отговори

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                          На срещата на Карол зададоха този въпрос. Отговора беше същият. Примерно имаш 100 декара отдадени под наем. Продаваш 20 и купуваш други 20. Обаче за новите 20 рентата се взема от стария собственик, защото договора е бил на негово име. Така за текущата година се получава че имаш само 80% отдадена земя .
                          В договора за продажба на Адванс го пише същото - те да вземат рентата. Значи фифти-фифти.
                          Въобще не съм сигурен, че при покупките на дребно те това го спазват. Не е така в повечето случаи.

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Има ли логично обяснение за неотдадените под аренда земи - около 60 хил. декара? Ако има какво е то?
                            Това, че се подготвя една нива за продажба означава, че не се оре, сее, жъне и съответно плаща рента за това!!!!
                            Ако не се работи - защо не се работи???
                            Какво означава подготовка за продажба - чисти се от тръни една година ли или боклуци от боклуци???

А рента се събира само на 170-175 хил -декара - нещо такова. Защо е така??
                            Тези декари, за които не се получава рента необработваеми ли са??? Арендаторите в землищата ги заобикалят???? Или може би се плаща ама......

като ходите по срещите с инвеститорите не се ли интересувате от тези неща?
                            аз от предния ден съм акционер и мисля да питам точно това
                            може и да греша в нещо, но обяснение като - динамиката на покупките и пордажбите ни е голяма и затова така се получава - и сина ми няма да му хване вяра, то не беше една година, не бяха две .....
                            Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• За човек с една акция бая усилия влагаш по темата.

Коментар

• Има ли логично обяснение за неотдадените под аренда земи - около 60 хил. декара? Ако има какво е то?
                                Това, че се подготвя една нива за продажба означава, че не се оре, сее, жъне и съответно плаща рента за това!!!!
                                Ако не се работи - защо не се работи???
                                Какво означава подготовка за продажба - чисти се от тръни една година ли или боклуци от боклуци???

А рента се събира само на 170-175 хил -декара - нещо такова. Защо е така??
                                Тези декари, за които не се получава рента необработваеми ли са??? Арендаторите в землищата ги заобикалят???? Или може би се плаща ама......

като ходите по срещите с инвеститорите не се ли интересувате от тези неща?
                                аз от предния ден съм акционер и мисля да питам точно това
                                може и да греша в нещо, но обяснение като - динамиката на покупките и пордажбите ни е голяма и затова така се получава - и сина ми няма да му хване вяра, то не беше една година, не бяха две .....

Коментар

Working...
                                X