Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Хартийката още ли е под 3 кинта, защо така? Нали ще дават дивидент.!? Май май, след новинИте обикновено идват продавцИте))
Не беше ли такъв лафа че на слух се купува а на новина са продава ???Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнениеДобри новини преди ОСА,много добри!
За април продажби на 5349дка,покупки на 1300дка.
жалко че няма да мога да присъствам лично......
тази година очакванята ми са за доста по-добро представяне на акцията от миналата година пролетта-лятото...но да видим какво мисли цар пазар по въпроса
Не е Препоръка за търговия с качествени акции като тазиLast edited by orakula; 13.05.2014, 16:32.
Коментар
-
Konsultant
Съдружници мой,
НемА се косИТЕ.
МЯТАЙТЕ СЕ НА МЕТРОТО ДО НДК, ОТ ТАМ пеша ПРЕЗ х. ХЕМУС СТЕ НА 10 Мин. ОТ СЪБРАНИЕТО!
Хайде после да разкажете ...!
Коментар
-
ами и аз ще мога да дойда по рано към 11 и нещо и може да
пийнем по кафе някъде в района,
иначе си предвиди повече време за трафик, защото от към алея яворов правят голям ремонт и движението е само в една лента за посока
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезависи коя граница минават
как ще се намерим?
аз все пак предлагамна участниците във форума да си направим събиране там, вие предложете как да се намерим преди събранието
аз мисля около 11-11.20 да съм на линия - ако се оправя из софийските задръствания“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеможе и да не сте от най-далеко, все пак има и акционери дето минават и граница
иначе аз ще ходя (ако не излязат някакви не предвидени обстоятелства в последният момент) и ще се радвам да се запознаем
как ще се намерим?
аз все пак предлагамна участниците във форума да си направим събиране там, вие предложете как да се намерим преди събранието
аз мисля около 11-11.20 да съм на линия - ако се оправя из софийските задръствания
Коментар
Коментар