IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
    Искам да попитам колегите, които са ходили на ОСА, обсъждана ли е идеята фондът да инвестира в напоителни съоръжения и така да се вдигне цената на земята?
    Предварително благодаря.
    На последното, където бях не е обсъждан този въпрос. Даже не мислех и да го повдигам поради ред причини свързани със структурата на компанията и начина на водене на земеделски бизнес. Предполагам, че и мениджмънта не мисли да го прави.

Коментар

• Искам да попитам колегите, които са ходили на ОСА, обсъждана ли е идеята фондът да инвестира в напоителни съоръжения и така да се вдигне цената на земята?
      Предварително благодаря.

Коментар

• значи ние трябва да сме били пред блондинката
        “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Съжалавям, че не се запознах с други колеги от форума освен с колегата ceneto.
          Кой друг присъстваше и къде беше седнал?
          И аз доста съжелявам за този пропуск. Аз бях в центъра, на 3-и ред, зад блондинката която замалко да гласува и за, и против, и въздържала се

Аз обаче се замислих друго. При започване на събранието ми направи впечетление, че казаха, че може да се правят предложения, после при предлагането на одитния комитет пак казаха, че може да се правят предложения, а накрая за заплатите - йок, не може. Коментари?

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
            Фортисе, нещо ни баламосваш гражданята ми се струва
            болести има от влагата, която е много и продължително време
            от значение е как ще е и по-нататък, затова писах, че е рано още да се каже
            иначе в хладно и влажно време пшеницата се чувства много добре, но процесите не са еднопосочни
            за царевицата е зле, че не расте без топлина

както искате, така го приемайте, аз винаги съм се старал да бъда точен
            през стъклата на офиса виждам, че тук и сега вали, а щях да ходя на панаир

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              засега качеството пада от болестите, добива също, но не съвсем
              още е рано да се каже
              Фортисе, нещо ни баламосваш гражданята ми се струва

Коментар

• http://http://ime.bg/var/images/zarno_May_2014.pdf
                С две думи цените това лято ще са долу - горе като миналата година!

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                  Колеги мисля че ни се такова мамата на земеделито поне в Южна България
                  Много вода се изля ,че и лед не знам какво зърно ще има
                  в сряда като идвахме и се прибирахме от събранието прогизнахме от вода и градушка почти по целия път, само около моя град нямаше много, но пак си имаше, но малко
                  от хладното време царевицата не расте, а пшеницата и ечемика болудеват все повече
                  засега качеството пада от болестите, добива също, но не съвсем
                  още е рано да се каже

Коментар

• Да и трябва да се прави от собственик , който гледа с 5-10 години напред...Сега само да се разчуе че някой окрупнява цената става потресающа
                    Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    комасация или по-точно купуване в определени землища можеше да се прави преди доста години, доста имам предвид 5-10г
                    през последните 3 години се купува КЪДЕТО ИМА
                    а окрупняване на парцели - май се прави трудно в няколко землища на страната, което е все едно нищо

Коментар

• Колеги мисля че ни се такова мамата на земеделито поне в Южна България
                      Много вода се изля ,че и лед не знам какво зърно ще има
                      Last edited by toto 2; 16.05.2014, 15:06.

Коментар

Преди я задържаха с ясната идея ,че е подценен актив ,който ти носи и текуща доходност

Какво и е "специална" инвестиционната дейност и това за комасирането са си само дрънканици и вдигане на пушилка
                        комасация или по-точно купуване в определени землища можеше да се прави преди доста години, доста имам предвид 5-10г
                        през последните 3 години се купува КЪДЕТО ИМА
                        а окрупняване на парцели - май се прави трудно в няколко землища на страната, което е все едно нищо

Коментар

• Съжалавям, че не се запознах с други колеги от форума освен с колегата ceneto.
                          Кой друг присъстваше и къде беше седнал?

Коментар

• Преди я задържаха с ясната идея ,че е подценен актив ,който ти носи и текуща доходност

Какво и е "специална" инвестиционната дейност и това за комасирането са си само дрънканици и вдигане на пушилка
                            Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнение
                            Къде виждаш промяна? Нещата са си същите от самото начало.

Коментар

От това което схванах .Атерата все повече се превръщат в търговци на земя ,да не кажа " спекуланти"
                              Къде виждаш промяна? Нещата са си същите от самото начало.

Коментар

• От това което схванах .Атерата все повече се превръщат в търговци на земя ,да не кажа " спекуланти"

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                                написах ги по-надолу

Коментар

Working...
                                X