Първоначално изпратено от orchis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСъжалавям, че не се запознах с други колеги от форума освен с колегата ceneto.
Кой друг присъстваше и къде беше седнал?
Аз обаче се замислих друго. При започване на събранието ми направи впечетление, че казаха, че може да се правят предложения, после при предлагането на одитния комитет пак казаха, че може да се правят предложения, а накрая за заплатите - йок, не може. Коментари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнениеФортисе, нещо ни баламосваш гражданята ми се струва
от значение е как ще е и по-нататък, затова писах, че е рано още да се каже
иначе в хладно и влажно време пшеницата се чувства много добре, но процесите не са еднопосочни
за царевицата е зле, че не расте без топлина
както искате, така го приемайте, аз винаги съм се старал да бъда точен
през стъклата на офиса виждам, че тук и сега вали, а щях да ходя на панаир
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениезасега качеството пада от болестите, добива също, но не съвсем
още е рано да се каже
Коментар
-
http://http://ime.bg/var/images/zarno_May_2014.pdf
С две думи цените това лято ще са долу - горе като миналата година!
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеКолеги мисля че ни се такова мамата на земеделито поне в Южна България
Много вода се изля ,че и лед не знам какво зърно ще има
от хладното време царевицата не расте, а пшеницата и ечемика болудеват все повече
засега качеството пада от болестите, добива също, но не съвсем
още е рано да се каже
Коментар
-
Да и трябва да се прави от собственик , който гледа с 5-10 години напред...Сега само да се разчуе че някой окрупнява цената става потресающаПървоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекомасация или по-точно купуване в определени землища можеше да се прави преди доста години, доста имам предвид 5-10г
през последните 3 години се купува КЪДЕТО ИМА
а окрупняване на парцели - май се прави трудно в няколко землища на страната, което е все едно нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПреди я задържаха с ясната идея ,че е подценен актив ,който ти носи и текуща доходност
Какво и е "специална" инвестиционната дейност и това за комасирането са си само дрънканици и вдигане на пушилка
през последните 3 години се купува КЪДЕТО ИМА
а окрупняване на парцели - май се прави трудно в няколко землища на страната, което е все едно нищо
Коментар
-
Преди я задържаха с ясната идея ,че е подценен актив ,който ти носи и текуща доходност
Какво и е "специална" инвестиционната дейност и това за комасирането са си само дрънканици и вдигане на пушилкаПървоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеКъде виждаш промяна? Нещата са си същите от самото начало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеОт това което схванах .Атерата все повече се превръщат в търговци на земя ,да не кажа " спекуланти"
Коментар
-
От това което схванах .Атерата все повече се превръщат в търговци на земя ,да не кажа " спекуланти"
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенаписах ги по-надолу
Коментар
Коментар