IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
    с лозунги нема да стане
    но с добро и прозрачно управление се получава както Атера го е доказвала не един и два пъти в последните години

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      "Buy land, they don't make it anymore" - Mark Twain.!!!!!
      с лозунги нема да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        тия нищо не произвеждат отде доход. тя земята не може сека година с 20% да се вдига при положение че инфлациата е почти нула
        "Buy land, they don't make it anymore" - Mark Twain.!!!!!
        Last edited by LANDLORD 31; 28.05.2014, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          чисто прогнозно ако го кажем така: за последната година атерката показва доходност от 30.75 % ако нещата се случат в положителен аспект както се очаква,догодина по това време трябва да сме прибрали между 35-50 % от настоящата стойност на позицията....(погледнато с умерен оптимизъм)
          Не е Препоръка за търговия с качествени акции като тези!!!
          тия нищо не произвеждат отде доход. тя земята не може сека година с 20% да се вдига при положение че инфлациата е почти нула

Коментар

• чисто прогнозно ако го кажем така: за последната година атерката показва доходност от 30.75 % ако нещата се случат в положителен аспект както се очаква,догодина по това време трябва да сме прибрали между 35-50 % от настоящата стойност на позицията....(погледнато с умерен оптимизъм)
            Не е Препоръка за търговия с качествени акции като тези!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
              повечето така се показвате тук и не харесвате доходонстта от Авданса
              оставам с впечатление, че наред жънете много по-висока доходност от тази тук
              и сте много напред с материала в следствие на това
              Тия с двуцифрената доходност явно трябва да ги запознаем с Нрадев дето не вярва в повече от 2% такава. Ще бъде интересна среща

Коментар

• повечето така се показвате тук и не харесвате доходонстта от Авданса
                оставам с впечатление, че наред жънете много по-висока доходност от тази тук
                и сте много напред с материала в следствие на това

Коментар

Може и да не съм прав, ама се бях пренавил да я чакам месеци наред докато доде момента. Наздраве! сега се кротнах с бири, пиле и един огретен от тиквички с кашкавал. Така мога дълго да ги наблюдавам как се вият нагоре.
                  наздраве и приятно изкарване на вечерта

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    Странни хора,шарен свят.....иначе е прав Лорда,едва ли ще видим по-ниски цени от настоящите следствие на по-добрата година,която се очертава спрямо предходната,а пък тлъстите предварителни договори за продажби на земя са само допълнение към общата картинка
                    Не е Препоръка
                    Може и да не съм прав, ама се бях пренавил да я чакам месеци наред докато доде момента. Наздраве! сега се кротнах с бири, пиле и един огретен от тиквички с кашкавал. Така мога дълго да ги наблюдавам как се вият нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                      Да, много интересно, за първи път виждам, когато цената се качва, някой да казва че пада! Много странно!
                      Странни хора,шарен свят.....иначе е прав Лорда,едва ли ще видим по-ниски цени от настоящите следствие на по-добрата година,която се очертава спрямо предходната,а пък тлъстите предварителни договори за продажби на земя са само допълнение към общата картинка
                      Не е Препоръка

Коментар

Това ми прилича на "хайде да ме оставите само аз да си купувам тази акция и то по възможност на под 2,35лв. Дааааааааааа, амаааааа НЕ
                        От многото съм дето си купиха днес на 2,45 щото не вярвам да пада повече.
                        А за дивидента си има закон
                        http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135467375

Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.
                        Ай стига бе, цената не е падала изобщо, а само се качва! Как така не вярваш да пада повече?

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                          Не съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
                          ... много необразовани хора има ... все още някои не правят разлика между дебитна и кредитна карта ... уви
                          Това ми прилича на "хайде да ме оставите само аз да си купувам тази акция и то по възможност на под 2,35лв. Дааааааааааа, амаааааа НЕ
                          От многото съм дето си купиха днес на 2,45 щото не вярвам да пада повече.
                          А за дивидента си има закон
                          http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135467375

Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.
                          Last edited by LANDLORD 31; 28.05.2014, 15:43.

Коментар

• Че то откъде ще дойдат свежи пари ,нашите са заложени или вложени
                            Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                            Не съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
                            ... много необразовани хора има ... все още някои не правят разлика между дебитна и кредитна карта ... уви

Коментар

• Не съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
                              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Очаквах да падне до около 2.3 - но не - явно акцията - силна.
                                Има време.До септември все ще слезе до 2.35>2.3.
                                За да си купим пак.

Коментар

Working...
                                X