Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение"Buy land, they don't make it anymore" - Mark Twain.!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениетия нищо не произвеждат отде доход. тя земята не може сека година с 20% да се вдига при положение че инфлациата е почти нулаLast edited by LANDLORD 31; 28.05.2014, 23:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениечисто прогнозно ако го кажем така: за последната година атерката показва доходност от 30.75 % ако нещата се случат в положителен аспект както се очаква,догодина по това време трябва да сме прибрали между 35-50 % от настоящата стойност на позицията....(погледнато с умерен оптимизъм)
Не е Препоръка за търговия с качествени акции като тези!!!
Коментар
-
чисто прогнозно ако го кажем така: за последната година атерката показва доходност от 30.75 % ако нещата се случат в положителен аспект както се очаква,догодина по това време трябва да сме прибрали между 35-50 % от настоящата стойност на позицията....(погледнато с умерен оптимизъм)
Не е Препоръка за търговия с качествени акции като тези!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеповечето така се показвате тук и не харесвате доходонстта от Авданса
оставам с впечатление, че наред жънете много по-висока доходност от тази тук
и сте много напред с материала в следствие на това
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМоже и да не съм прав, ама се бях пренавил да я чакам месеци наред докато доде момента. Наздраве! сега се кротнах с бири, пиле и един огретен от тиквички с кашкавал. Така мога дълго да ги наблюдавам как се вият нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеСтранни хора,шарен свят.....иначе е прав Лорда,едва ли ще видим по-ниски цени от настоящите следствие на по-добрата година,която се очертава спрямо предходната,а пък тлъстите предварителни договори за продажби на земя са само допълнение към общата картинка
Не е Препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнениеДа, много интересно, за първи път виждам, когато цената се качва, някой да казва че пада! Много странно!
Не е Препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТова ми прилича на "хайде да ме оставите само аз да си купувам тази акция и то по възможност на под 2,35лв. Дааааааааааа, амаааааа НЕ
От многото съм дето си купиха днес на 2,45 щото не вярвам да пада повече.
А за дивидента си има закон
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135467375
Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНе съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
... много необразовани хора има ... все още някои не правят разлика между дебитна и кредитна карта ... уви
От многото съм дето си купиха днес на 2,45 щото не вярвам да пада повече.
А за дивидента си има закон
http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135467375
Чл. 10. (1) (Доп. - ДВ, бр. 107 от 2004 г., в сила от 07.12.2004 г.) Дружеството със специална инвестиционна цел разпределя като дивидент не по-малко от 90 на сто от печалбата за финансовата година, определена по реда на ал. 3 и при спазване на изискванията на чл. 247а от Търговския закон. Член 246, ал. 2, т. 1 от Търговския закон не се прилага.Last edited by LANDLORD 31; 28.05.2014, 15:43.
Коментар
-
Че то откъде ще дойдат свежи пари ,нашите са заложени или вложениПървоначално изпратено от daris Разгледай мнениеНе съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
... много необразовани хора има ... все още някои не правят разлика между дебитна и кредитна карта ... уви
Коментар
-
Не съм много убеден, ... но си мисля че в последно време на борсата търгуват много нови купувачи, които не правят разлика за цена с дивидент и без ... убеден съм че не знаят че в момента купуват акция без право на дивидент.
... много необразовани хора има ... все още някои не правят разлика между дебитна и кредитна карта ... увиМнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОчаквах да падне до около 2.3 - но не - явно акцията - силна.
За да си купим пак.
Коментар
Коментар