If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
като гледам какви поръчки се слагат тук явно има доста желаещи да влезнат в Атерката на малко по-тънко,използвайки създалата се политическата криза и несигурност
Не е Препоръка!!!
АБРЕ ЧЕРНОЛИКИ и ПРЕМЪДРИ я съм веке на тройнийо СУПЛЕКС с 2кила от 2,36 през 2,84 +див. и пак 2,302 и пак 2,36 .... а Ти пре-мъдри пак абеш лулата !- напуснал те е Светият Дух -не го уважаваш и почиташ
Адвансът са предприели някакъв ход - предполагам за разваляне на догорови. Усукали да по-малките фермери със забавено плащане и направо изпълнително дело. Ще чакаме какво ще направят.
интересно инфо...когато имаш повече информация пиши по въпроса..
Ееее, само небето е над печалбата и както казваше батката мераклиите са повече и от китайците, на борсата сме кандидат-милионери
Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИП
Питай ме по-скоро каква печалба съм склонен да прибера
Ееее, само небето е над печалбата и както казваше батката мераклиите са повече и от китайците, на борсата сме кандидат-милионери
Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИП
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Адвансът са предприели някакъв ход - предполагам за разваляне на догорови. Усукали да по-малките фермери със забавено плащане и направо изпълнително дело. Ще чакаме какво ще направят.
Коментар