IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
    Добре казано...! Също и коментара на Фортис! Пълнете, не говорете!
    примерно пълниш в едан акция 10-15 години, ставаш на 40 години примерно и продаваш акцията, прибираш едни 1-2 мил и си готов

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
      Според мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....

Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията
      Добре казано...! Също и коментара на Фортис! Пълнете, не говорете!
      Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
        Според мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....

Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията

за всяка позиция трябав да е така, особено за инвеститорите
        защо бързате една добра акция да си повишава цената? пълнете непрекъснато, че като се вдигне да знаете какво сте правили, иначе ще гушнете едни 50 хилки и до там
        Last edited by fortiss; 10.06.2014, 09:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          ...понеже имах възможността да проследя цялата сесията това нещо ми направи силно впечатление-офертите по аска постоянно биваха намалявани като цената се сваляше по-малко и всеки искаше да е най-отгоре...
          Точно това "надцакване" съчетано с липсата на купувачи плюс политическите неясноти натиснаха цената до тези ниски равнища.Към края на сесията желаещите да продават на около 2.30 свършиха и започна да се наблюдава обратната тенденция-запълване на бидовете с оферти за по няколко хиляди лота,които не бяха удволетворени....
          какво ще стане днес предстои да видим...успех на всички колеги в Адванса
          Не е Препоръка!!!

Коментар

• и пари ще се връщат,
            и дивиденти ще ес получават без да имаш акции
            който както си го мечтае
            само тази година да не стане проблем - лошо качество на пшеницата, а сега като спре да вали - няма да има добри добиви от царевица и слънчоглед, и какво правим???

Коментар

• http://profit.bg/news/Ofshorki-proda...id-124126.html

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                След 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност
                И така може да се каже, отрицателна значи ли че пари тр. да ви дадат да я вземете таз артия, а не вие да давате за нея
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  След 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност
                  Аха .Ще ни дават девиденти без да имаме акции .

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Мойта цена е скъпа. Но вярвам в земята затова купих.
                    С вяра и без вяра няма да си на загуба от тази позиция

Коментар

• Мойта цена е скъпа. Но вярвам в земята затова купих.

Коментар

• След 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Като се замисля си прав.Те и моите са ми излязли на твоята цена.
                          е моите са с десетина стинки отгоре но са в същия порядък

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            1.45 е още-още по-добра цена - а моите, след двата сосни дивидента, вече струват толкова.
                            Като се замисля си прав.Те и моите са ми излязли на твоята цена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              1.45 е още-още по-добра цена - а моите, след двата сосни дивидента, вече струват толкова.
                              А, голям праз. А що да кажем ние отрицателните...

Де се изгуби бе Импе ?
                              Май много наблягаш на мангалологията напоследък..

Коментар

• 1.45 е още-още по-добра цена - а моите, след двата сосни дивидента, вече струват толкова.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X