Първоначално изпратено от Чичо Манчо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСпоред мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....
Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акциятаVanitas vanitatum...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСпоред мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....
Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията
за всяка позиция трябав да е така, особено за инвеститорите
защо бързате една добра акция да си повишава цената? пълнете непрекъснато, че като се вдигне да знаете какво сте правили, иначе ще гушнете едни 50 хилки и до тамLast edited by fortiss; 10.06.2014, 09:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение...понеже имах възможността да проследя цялата сесията това нещо ми направи силно впечатление-офертите по аска постоянно биваха намалявани като цената се сваляше по-малко и всеки искаше да е най-отгоре...
Точно това "надцакване" съчетано с липсата на купувачи плюс политическите неясноти натиснаха цената до тези ниски равнища.Към края на сесията желаещите да продават на около 2.30 свършиха и започна да се наблюдава обратната тенденция-запълване на бидовете с оферти за по няколко хиляди лота,които не бяха удволетворени....
какво ще стане днес предстои да видим...успех на всички колеги в Адванса
Не е Препоръка!!!
Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСлед 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойностНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСлед 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМойта цена е скъпа. Но вярвам в земята затова купих.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКато се замисля си прав.Те и моите са ми излязли на твоята цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение1.45 е още-още по-добра цена - а моите, след двата сосни дивидента, вече струват толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение1.45 е още-още по-добра цена - а моите, след двата сосни дивидента, вече струват толкова.
Де се изгуби бе Импе ?
Май много наблягаш на мангалологията напоследък..
Коментар
Коментар