Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеами да направи още един връх тогава и да стане двоен
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепримерно пълниш в едан акция 10-15 години, ставаш на 40 години примерно и продаваш акцията, прибираш едни 1-2 мил и си готов
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАдвансът са предприели някакъв ход - предполагам за разваляне на догорови. Усукали да по-малките фермери със забавено плащане и направо изпълнително дело. Ще чакаме какво ще направят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнениеТази акция на исторически връх - няма как да падаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЕеее, само небето е над печалбата и както казваше батката мераклиите са повече и от китайците, на борсата сме кандидат-милионери
Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИП
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеПитай ме по-скоро каква печалба съм склонен да прибера
Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИПНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАз мисля: след около 4 години.
Това няма нищо извратено, драги - например когато продадох хесовиците и любовните послания, отдавна си бях избил парите само от дивиденти.
денонощно си мисля къде ли си слагаш парите от големите печалби???
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеСлед 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност
Това няма нищо извратено, драги - например когато продадох хесовиците и любовните послания, отдавна си бях избил парите само от дивиденти.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеОракуле, каква загуба в цената на папирката си склонен да понесеш тука, без да се притесниш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениене си ме разбрал правилно за смисъла да опиша протичането на сесията...но както и да е...успех на всички колеги тукНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеСпоред мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....
Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениепримерно пълниш в едан акция 10-15 години, ставаш на 40 години примерно и продаваш акцията, прибираш едни 1-2 мил и си готов
Коментар
Коментар