IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    И да се получи двоен суплес ли ? Хихихи !
    АБРЕ ЧЕРНОЛИКИ и ПРЕМЪДРИ я съм веке на тройнийо СУПЛЕКС с 2кила от 2,36 през 2,84 +див. и пак 2,302 и пак 2,36 .... а Ти пре-мъдри пак абеш лулата !- напуснал те е Светият Дух -не го уважаваш и почиташ

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      ами да направи още един връх тогава и да стане двоен
      И да се получи двоен суплес ли ? Хихихи !

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
        примерно пълниш в едан акция 10-15 години, ставаш на 40 години примерно и продаваш акцията, прибираш едни 1-2 мил и си готов
        Ейййй то като в приказките бре.После 3 дена яли пили и се веселили.Да ама в живота не става така.

Коментар

Адвансът са предприели някакъв ход - предполагам за разваляне на догорови. Усукали да по-малките фермери със забавено плащане и направо изпълнително дело. Ще чакаме какво ще направят.
          интересно инфо...когато имаш повече информация пиши по въпроса..

Коментар

• Първоначално изпратено от Bull Market Разгледай мнение
            Тази акция на исторически връх - няма как да пада
            ами да направи още един връх тогава и да стане двоен
            Не е препоръка... !!!
            "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Ееее, само небето е над печалбата и както казваше батката мераклиите са повече и от китайците, на борсата сме кандидат-милионери
              Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИП
              Тази акция на исторически връх - няма как да пада

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                Питай ме по-скоро каква печалба съм склонен да прибера
                Ееее, само небето е над печалбата и както казваше батката мераклиите са повече и от китайците, на борсата сме кандидат-милионери
                Въпроса беше при загуба какво се получава, докъде може да я изтърпиш. Има и такива въпроси, като ти правят профила при ИП
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Адвансът са предприели някакъв ход - предполагам за разваляне на догорови. Усукали да по-малките фермери със забавено плащане и направо изпълнително дело. Ще чакаме какво ще направят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Аз мисля: след около 4 години.

Това няма нищо извратено, драги - например когато продадох хесовиците и любовните послания, отдавна си бях избил парите само от дивиденти.
                    4г - едва ли
                    денонощно си мисля къде ли си слагаш парите от големите печалби???

Коментар

След 7г ще излезе, че акциите ви са с отрицателна стойност
                      Аз мисля: след около 4 години.

Това няма нищо извратено, драги - например когато продадох хесовиците и любовните послания, отдавна си бях избил парите само от дивиденти.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Оракуле, каква загуба в цената на папирката си склонен да понесеш тука, без да се притесниш ?
                        Питай ме по-скоро каква печалба съм склонен да прибера

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                          не си ме разбрал правилно за смисъла да опиша протичането на сесията...но както и да е...успех на всички колеги тук
                          Оракуле, каква загуба в цената на папирката си склонен да понесеш тука, без да се притесниш ?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                            Според мен твърде много се вторачваш в такова "микро"-следене на пазара по позицията... Това с "Ask"-ове и "Bid"-овете не ми звучи разумно.... Просто има такива дни, които определен тип играчи имат превес. И аз не виждам логика, кой иска да продава на цени под 2.40, но може да има някой дето искат на всяка цена да кешират (нужди от пари) или са влезнали на по-ниско и уплашени от някоя новина са решили да осребряват, или някаква друга причина....

Това че са се превъртели няколко хиляди не е индикация за движение по позицията - по-добре следи фундамента на акцията
                            не си ме разбрал правилно за смисъла да опиша протичането на сесията...но както и да е...успех на всички колеги тук

Коментар

примерно пълниш в едан акция 10-15 години, ставаш на 40 години примерно и продаваш акцията, прибираш едни 1-2 мил и си готов
                              То се прави така, но на дъно и се продава на връх. А тук имаме исторически връх! Така, че много внимателно!

Коментар

• вчера всички земеделци, които са имали някакви отношения в Адванса са получили ЧЕСТИТКИ от фонда
                                сега ще разбера какво е основанието да ги одрънкат пак леко - леко

Коментар

Working...
                                X