Първоначално изпратено от mirodimit
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениехубава артия на докато не отиде на 2.10 няма да миряса.Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениефундаментът на тази акция и на този бизнес не е точно в БГ, по-малка част е тук
повечето е по света
отдавна го твърдя това
и се старая да ви усведомявам доколкото ми е по възможностите
Ала на мене така най ми се нрави да купувам. Напълних 1 силоз с царевичак преди малко
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=CORN&ty=c&ta=0&p=w
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение"Критична година за зърнарите, разходите растат - цената пада"
money.bg
повечето е по света
отдавна го твърдя това
и се старая да ви усведомявам доколкото ми е по възможностите
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
(след официалния отчет за I-во тримесечие и добрите продажби в месечния бюлетин за Април).
* Продадени през май 2014 г. 5101 дка (спрямо 0 дка. за май 2013 г.);
* С натрупване от началото на годината - приблизително трикратно увеличение на продажбите до 31.05.2014 г. спрямо съпоставимия период на миналата година - 12 203 дка сега (в сравнение с 4540 дка до 31.05.2013 г.).
Ръста се постига при запазени цени на продажба - 1145 лв./дка за 2014 (при 1135 лв./дка за 2013 г.)
Предвид начина на "отиграване" на пазара на добрите новини през последните 3 месеца до момента, очаквам новите данни от вчера да... сринат цената с още 15 ст.
Коментар
-
Фортис е прав, ... за последните два коментара на отчета.
... а пък аз благодаря, понапълних нови акции от тия и се освободих от доста кеш днес и тия дни.
Бях ги приготвил за едни 5 реални декара от едни бабички в моето село, но ще почакат ... и тях ще взема и то на доста по-добри цени от тези на които Атерата купува, ... те могат да почакат тамън да ми дойде дивидента.
... имам едно съмнение че като си вземе народа дивидента и цената ще скочи с поне 10 стотинки. ... та затова побързах, ... не знам дали съм прав, очаквам коментари.
Ако следите моите коментари ще си спомните че от доста години съм в този бизнес, ... та едни такива мисли ме спохождат, определено доста земя ще бъде изкупена от фондовете, сам човек много трудно може да се бори с тях ... та поне аз мисля в скоро време пък и средно далечно да съм с по-силните, макар да не са ми по-сърце и винаги да ме обзема съмнение че в България, няма честно отношение към миноритарен инвеститор, 100 % послъгват, да не кажа лъжат.
И на края ще се обърна към колегата Оракул, ... добре че не позна за движението на акцията ... знам че много я харесваш, затова повярвай ми не е на добре акцията да и се качи цената ... е разбира се от гледна точка на инвеститор.Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
обаче средните цени на покупките се повишават и то рязко до 796 лв/декар
цената не е висока, но фондът досега купуваше по-евтино
не че има съпоставимост при покупките през различни месеци-даже и в един месец, но все пак
не очаквам да има по-ниски цени от тук нататък
освен ако районите не се променят към по-лоши
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЗа изтърваното - е, че не си от тези които са продали над 2,44/48 , а останалото си е в реда на нещата - ТЪРГОВИЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеАбе, какво направихте с хубавата акция ?
2,27 ?!?
Да не съм изтървал някоя новина ? Уж следя всичко от фонда - отчети, месечни бюлетини, но явно нещо съм изпуснал...
тц, тц, лоши мечоци такива !...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепо вероятно е според мен да са се събрали повече продавачи,които не им се чака следващия дивидент и излизат едновременно което рефлектира съответно върху цената и я натиска надолу,но както е видно има и доста купувачи,които обаче не са склонни в момента да влизат на всяка цена и по този начин да "подпират" самата акция.Според мен това ще продължи още някоя и друга сесия и когато купувачите преценят че акцията е достигнала своя минимум ще вземат превес над продавачите и акцията ще започне отново да увеличава своята стойност
111+ АБСОЛЮТЛИ прав
Коментар
Коментар