При мен дивидент няма още
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Konsultant
Да ни е честит дивидента,
Спорна седмица на сите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеПри мен още няма. Аз съм при Бенчмарк, там предните години винаги е идвал много рано дивидента. Може би понеделник-вторник...
Иначе днес съм много доволен от поведението на акцийката по време на шоковите разпродажби. Само тука държа и не съм излезнал и с една бройка.
+1
и аз съм много доволен от движението на акцията днес...според мен се представи повече от добре при това огромно сътресение,което се получи днес на БФБ.Не случайно Атерата се определя от много инвеститори като акция убежище...в понеделник се надявам да са ми превели паричките от дивидента,че се отвориха добри цени по много позиции а също така и за реинвестиране
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЩе , ще - още малко остава ...
Рано или късно, финансовите данни от последните месеци ще бъдат оценени от инвеститорите, така че...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеАко се застои още на таз цена и аз ще купя. Ресурса ми е нередовен и слаб, но всичко ше дам за тази акция.
Независимо къде ще решиш да инвестираш ти желая успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеи аз имам мерак за 2,1 но дали? ;(не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение+1
в момента цената се застоя в диапазона около 2.30,но това според мен ще се промени след като преминат политическите сътресения и катаклизми които натиснаха на долу напоследък цялото БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеФортис е прав, ... за последните два коментара на отчета.
... а пък аз благодаря, понапълних нови акции от тия и се освободих от доста кеш днес и тия дни.
Бях ги приготвил за едни 5 реални декара от едни бабички в моето село, но ще почакат ... и тях ще взема и то на доста по-добри цени от тези на които Атерата купува, ... те могат да почакат тамън да ми дойде дивидента.
... имам едно съмнение че като си вземе народа дивидента и цената ще скочи с поне 10 стотинки. ... та затова побързах, ... не знам дали съм прав, очаквам коментари.
Ако следите моите коментари ще си спомните че от доста години съм в този бизнес, ... та едни такива мисли ме спохождат, определено доста земя ще бъде изкупена от фондовете, сам човек много трудно може да се бори с тях ... та поне аз мисля в скоро време пък и средно далечно да съм с по-силните, макар да не са ми по-сърце и винаги да ме обзема съмнение че в България, няма честно отношение към миноритарен инвеститор, 100 % послъгват, да не кажа лъжат.
И на края ще се обърна към колегата Оракул, ... добре че не позна за движението на акцията ... знам че много я харесваш, затова повярвай ми не е на добре акцията да и се качи цената ... е разбира се от гледна точка на инвеститор.
в момента цената се застоя в диапазона около 2.30,но това според мен ще се промени след като преминат политическите сътресения и катаклизми които натиснаха на долу напоследък цялото БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеhttp://www.fermer.bg/ройтерс-80-от-з...-news9881.html
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/06..._e_5_mln_tona/
Както бях казал преди 10-ина дни, по отношение на реколтата работата не е толкова зле. Негатив си остават цените, но както може да се види в статиите, добивите се очертават като рекордни, което предполагам ще компенсира нещата с цената.
Иначе, лично за мен, нова информация е посочената от "Ройтерс":
"България и Румъния очакват добра реколта от зърно тази година, а 80% от пшеницата в България е с мелничарски качества, докато голяма част от страните производители на зърно в западна Европа страдат от проблеми с качеството на зърното заради дъждовете".
Предполагам Форти може да каже доколко има индикации това да е наистина факт.
Засега се очаква добра реколта от есенници като обем, но като качество не. Зависи какво ще се случи в следващите дни.
По принцип аз очаквах малко валежи поне в няколко района на света, но това не се случи, даже сега навсякъде е влажно.
Поне засега се очертава МНОГО царевица, да видим до къде ще стигнем. Аз очаквах съчетание от налко проблеми и цени леко над 300 лв/тон, но засега това не става, защото няма проблеми.
Коментар
-
http://www.fermer.bg/ройтерс-80-от-з...-news9881.html
http://www.dnevnik.bg/biznes/2014/06..._e_5_mln_tona/
Както бях казал преди 10-ина дни, по отношение на реколтата работата не е толкова зле. Негатив си остават цените, но както може да се види в статиите, добивите се очертават като рекордни, което предполагам ще компенсира нещата с цената.
Иначе, лично за мен, нова информация е посочената от "Ройтерс":
"България и Румъния очакват добра реколта от зърно тази година, а 80% от пшеницата в България е с мелничарски качества, докато голяма част от страните производители на зърно в западна Европа страдат от проблеми с качеството на зърното заради дъждовете".
Предполагам Форти може да каже доколко има индикации това да е наистина факт.
Коментар
Коментар