Първоначално изпратено от dzk
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеИскам да кажа, че "фърлям боб".
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеМоже бе. Кой както си реши. За мен това е ниво, от което надолу няма да падне. Лично мнение. Не го натрапвам никому. Някои чакат ниво 200....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеЗащо 450? Не може ли 400 или 350 или нещо друго - по изгодни са
Ма нека първом пак покорим и пробием 600, хима да я докара до 777 и се поизпразним... Ех мечти, ма знайш ли..сегинка като се наплашат покрай КТБ бакшишите - току виж пък станало, пу пу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеЗащо 450? Не може ли 400 или 350 или нещо друго - по изгодни саНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКеша ще ни трябва чак като Софикса падне на 450. По рано е излишно да се купува. Освен ако не е дей-трейдинг. Ама то не е за старци като мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеПри мене сухичкото днес е пъкнало.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениеХа така, вие сте без кеш, а ние утре ще имамеНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВ Елана ги изхарчихме още в петък.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениекаролците нещо се бавят. при мен още ги няма...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар