Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениевероятно иска да каже че не купува, за да натисне продавачите да свалят цената...
ако това се надавят - поне засега не става
а и пердлагането нещо намаля масово
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениезабравил съм запетаята ,не знам как си ме разбрал ,дали не вкарваш ирония
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова не го разбрах
разясни малко ако може
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПо-скоро се пазят, за да пазаруват еФтино
разясни малко ако може
Коментар
-
забравил съм запетаята ,не знам как си ме разбрал ,дали не вкарваш иронияПървоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение+++++Човек който е наясно какво точно става.Нали "Атерци" визираш пич?(Без каквито и да е препоръки,за каквото и да било.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеПо-скоро се пазят да пазаруват еФтино
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеЯ КАЧИ ОНАЯ ПРЕД ДВОЙНИЯ ДЕСТИЛАТОР , и кажи почерпиха ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеБАТА агро 2014
няма да пускам снимка до какво се снимах !!!
Я КАЧИ ОНАЯ ПРЕД ДВОЙНИЯ ДЕСТИЛАТОР , и кажи почерпиха ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеняма да пускам снимка до какво се снимах !!!
Пусни снимка да видим до какво си се снимал
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакви промени?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПромените в закона за земята спират покупките на Адванса и това май личи в юлския отчет - няма купено нищо. Това вече е сериозен проблем, много голям.
какви промени?
Коментар
Коментар