как сме колеги? нещо ново?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеЕ, знаеш къде : над 3 и под 4 на първо четене...
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!![/QUOTE]Last edited by orakula; 06.09.2014, 03:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениене се знае колко е голяма тапата на това ниво,но по-интересния и актуален въпрос към момента е... къде ще отиде цената на акцията,когато бройките на продавача се изчерпятне е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнениеКой е ИП-то и колко е голяма тапата
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеи кой купува?Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеЗдравей Форти-коментарите ти според мен по темата за Адванса винаги са били ценни и добре обосновани....и следя всяко твое изказване с интерес...надявам се и в бъдеще да продължаваш да ни споделяш своите виждания по конкретната тема със същата прагматичност и точност както досега....желая ти успех и за напред
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеизбягвам да влизам в дискусии за изясвянане на разбирачествво, размери на бизнеси и др подобни
така ще направя и сега
пиша си мнението, което е субективно и понякога грешно
поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеФортис ти наясно ли си изобщо колко земя трябва да се узакони до края на годината или просто ей така да си тук с мнения ........ 1 078 000 декара,как ще стане а????Свалени са ни цените заради това от по 1000;1100 на 850;750 лева.(Пак никакви препоръки,ама я търгувайте тая земя не само акциите на Атера,и от тях имам Доста.)
Мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеФортис ти наясно ли си изобщо колко земя трябва да се узакони до края на годината или просто ей така да си тук с мнения ........ 1 078 000 декара,как ще стане а????Свалени са ни цените заради това от по 1000;1100 на 850;750 лева.(Пак никакви препоръки,ама я търгувайте тая земя не само акциите на Атера,и от тях имам Доста.)
Коментар
Коментар