IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък си чакам мазното дивидентче догодина че съм се нагрухал яко с Атерки.Не съм лаком на едни скромни 15% доходност ще съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
      Fortis, отдавна е така, в смисъл - поддържа се маржа от 350 лв, и се задържа, Виж назад. Освен това, сам можеш, да прецениш потенциала, като прочетеш следното:

Както се казва - не е препоръка, но хартията ми харесва и имам и от нея
      цената на акцията е коригирала тези 350лв/декар, те сега нищо не значат
      предполагам, че аз съм най-запаленият фен на този бизнес - земеделския от всички в този форум или ако има някой колкото мен - доста изпълнения трабва да прави
      имам приятели от тук, които също са много запалени

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        100-ка го ударихме.
        Сега да видим колко над него, все още има някой друг месец...
        Pip недей казвай нещата така направо,че на някои хора може да им дойде доста мъка след известно време,че не са заредили на тези цени.Според мен цената на акцията към момента е на локално дъно и тепърва ни предстои дълъг път в посока НАГОРЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
          Вече минахме 80лв/дка рента, да видим докъде ще стигнем за 2014, надявам се да минем и 100-ка.
          :
          100-ка го ударихме.
          Сега да видим колко над него, все още има някой друг месец...

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
            досега е добре
            обаче ножицата много се сви - 1150-800=350лв/дек
            това не е добре
            Fortis, отдавна е така, в смисъл - поддържа се маржа от 350 лв, и се задържа, Виж назад. Освен това, сам можеш, да прецениш потенциала, като прочетеш следното:
            Първоначално изпратено от investor.bg
            Така в края на миналия месец компанията притежава 210 894 дка земеделска земя (при средна цена от 389 лв./дка) и 139 дка градска земя.
            Както се казва - не е препоръка, но хартията ми харесва и имам и от нея

Коментар

• досега е добре
              обаче ножицата много се сви - 1150-800=350лв/дек
              това не е добре

Коментар

• Ще има баница

Коментар

• аре събудете се!

Продажба на земеделски земи
                  През септември 2014г. са извършени продажби на 6 771 дка, а за годината общо са продадени
                  30 131 дка при средна цена 1146 лв/дка.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                    Малко ми е неудобно точно пред теб да се изказвам , но
                    ЗЕМЯТА е ФАБРИКА , чрез чийто продукти човечеството -СЪЗИДАВА
                    Друг е въпроса как и на къде се движи като вечен АКТИВ /най нискорисков/ от пазара .
                    спор няма, има го и този момент

Коментар

• Малко ми е неудобно точно пред теб да се изказвам , но
                      ЗЕМЯТА е ФАБРИКА , чрез чийто продукти човечеството -СЪЗИДАВА
                      Друг е въпроса как и на къде се движи като вечен АКТИВ /най нискорисков/ от пазара .

Коментар

• От известно време забелязвам две особености на пазара на земя:
                        1.Година с по-малки печалби за фермерите - това е определено така. Бъдещето - не много ясно какво точно ще се случва с добиви, разходи, приходи и печалби.
                        2.Фермерите продължават да купуват усилено земя, цените в някои райони се задържаха, но в други леко леко нарастват.

От тук - дали настоящите приходи са ОК за фермерите и те продължават както досега или правят грешни разчети за напред?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                          нещо?
                          Засега нищо-само си допълваме лекичко на тези изгодни цени

Коментар

• нещо?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              факт , ако не ви харесва върнете ми я! при тях е така разкриват ги след 6месеца!!!
                              И все пак вижте прогнозите за печалби за след 2015 някъде накрая беше
                              Вожде тя е на английски, ти ако си испано-говорящ в УСА, я зарежи
                              българо-говорящ

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                                Тя е от април месец бе Тони
                                факт , ако не ви харесва върнете ми я! при тях е така разкриват ги след 6месеца!!!
                                И все пак вижте прогнозите за печалби за след 2015 някъде накрая беше
                                Вожде тя е на английски, ти ако си испано-говорящ в УСА, я зарежи

Коментар

Working...
                                X