Аз пък си чакам мазното дивидентче догодина че съм се нагрухал яко с Атерки.Не съм лаком на едни скромни 15% доходност ще съм доволен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнениеFortis, отдавна е така, в смисъл - поддържа се маржа от 350 лв, и се задържа, Виж назад. Освен това, сам можеш, да прецениш потенциала, като прочетеш следното:
Както се казва - не е препоръка, но хартията ми харесва и имам и от нея
предполагам, че аз съм най-запаленият фен на този бизнес - земеделския от всички в този форум или ако има някой колкото мен - доста изпълнения трабва да прави
имам приятели от тук, които също са много запалени
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение100-ка го ударихме.
Сега да видим колко над него, все още има някой друг месец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеВече минахме 80лв/дка рента, да видим докъде ще стигнем за 2014, надявам се да минем и 100-ка.
:
Сега да видим колко над него, все още има някой друг месец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениедосега е добре
обаче ножицата много се сви - 1150-800=350лв/дек
това не е добре
Първоначално изпратено от investor.bgТака в края на миналия месец компанията притежава 210 894 дка земеделска земя (при средна цена от 389 лв./дка) и 139 дка градска земя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеМалко ми е неудобно точно пред теб да се изказвам , но
ЗЕМЯТА е ФАБРИКА , чрез чийто продукти човечеството -СЪЗИДАВА
Друг е въпроса как и на къде се движи като вечен АКТИВ /най нискорисков/ от пазара .
Коментар
-
От известно време забелязвам две особености на пазара на земя:
1.Година с по-малки печалби за фермерите - това е определено така. Бъдещето - не много ясно какво точно ще се случва с добиви, разходи, приходи и печалби.
2.Фермерите продължават да купуват усилено земя, цените в някои райони се задържаха, но в други леко леко нарастват.
От тук - дали настоящите приходи са ОК за фермерите и те продължават както досега или правят грешни разчети за напред?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениенещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениефакт , ако не ви харесва върнете ми я! при тях е така разкриват ги след 6месеца!!!
И все пак вижте прогнозите за печалби за след 2015 някъде накрая беше
Вожде тя е на английски, ти ако си испано-говорящ в УСА, я зарежи
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТя е от април месец бе Тони
И все пак вижте прогнозите за печалби за след 2015 някъде накрая беше
Вожде тя е на английски, ти ако си испано-говорящ в УСА, я зарежи
Коментар
Коментар