Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениене е важно дали акция е добра, а дали е добра цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНедей да бъдеш толкова сигурен, че като гледам интерпретациите на новините от страна на пазара....
Типичен пример е днешния ден - три пъти препрочитам месечния бюлетин, който е най-добрия за цялата година до момента, пълен с положителни новини.... гледам, че е излязъл около обяд, след което гледам реакцията на пазара в 5-те часа търговия след излизане на бюлетина и виждам, че същия е оценен със спад на акцията от -0,5 % за деня
Класика в жанра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеPip недей казвай нещата така направо,че на някои хора може да им дойде доста мъка след известно време,че не са заредили на тези цени.Според мен цената на акцията към момента е на локално дъно и тепърва ни предстои дълъг път в посока НАГОРЕ
Типичен пример е днешния ден - три пъти препрочитам месечния бюлетин, който е най-добрия за цялата година до момента, пълен с положителни новини.... гледам, че е излязъл около обяд, след което гледам реакцията на пазара в 5-те часа търговия след излизане на бюлетина и виждам, че същия е оценен със спад на акцията от -0,5 % за деня
Класика в жанра....Last edited by Van Basten; 15.10.2014, 23:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСещаш ли се снахо , кат ти думам дъще.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеКакто и от "Корпоративно кредитиране" ... Софикс , такава ли бе твоята длъжност или греша ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ от такива хора има нужда.
Както и от "Корпоративно кредитиране" ... Софикс , такава ли бе твоята длъжност или греша ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениецената на акцията е коригирала тези 350лв/декар, те сега нищо не значат
предполагам, че аз съм най-запаленият фен на този бизнес - земеделския от всички в този форум или ако има някой колкото мен - доста изпълнения трабва да прави
имам приятели от тук, които също са много запалени
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеда пусна няколко снимки от нощната смяна в петък - дисковане
забележете трактора какъв е
Коментар
Коментар