If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
Винаги съм казвал, че ако имах твоята успеваемост, за 20 години откакто се занимавам с инвестиции - отдавна щях да карам S класа !!!
Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Първоначално изпратено от Black and white cat-footРазгледай мнение
Какво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111
E, сега... не знаете проблемите на човека, пък му скачате... може да имал примерно 9'889 акции и да искал да ги закръгли на 10'000.... ако е така, някак си наистина да имаш 9'999 акции си е дразнещо....
Защото аз съм (както някой ме нарече) Лагерфелд на Фондовата борса.
стига с тези неща
всички знаят, че ти си по-отскоро на борсата, което не е чак от такова значение
а и изпълненията ти в повечето случаи са основа ни на повърхностни знания или на никакви
сега вземи напиши за златцето, което почти преполви цената ....
не драскай толкова големи глупости тук
Импе, аз разбирам бида да ти е бил за 11 111 броя - да се ядосваш. Ти от 111 се ядосваш на изпълнени 110 - та това си е 99% изпълнение бе човек
П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акция
Да се бучи – мене как ме?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Кой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!
Импе, аз разбирам бида да ти е бил за 11 111 броя - да се ядосваш. Ти от 111 се ядосваш на изпълнени 110 - та това си е 99% изпълнение бе човек
П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акция
Коментар