If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не мога да я махна, защото съм в кантората и нямам достъп до платформата - и бягам по задачи - а и си я искам - неговата кожа, някой негодяй от туканка сигурно ми стори тая подлост, за да пошегува - ного грубо, ного грубо.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
Импе. кажи какво стана с опалите, смарагдите и прочие каманяци, излезе ли оттам нещо кьораво ?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар