IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
    ти патрон си или не си? какво плачеш тук за 2 лева ???????
    Абе нали ми разваля секси бройката.... това е негодничество.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Кой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!
      Импе, аз разбирам бида да ти е бил за 11 111 броя - да се ядосваш. Ти от 111 се ядосваш на изпълнени 110 - та това си е 99% изпълнение бе човек
      П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акция
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

ти патрон си или не си? какво плачеш тук за 2 лева ???????

Коментар

• защо да я маха нека си я остави, ако не я изтегли и някои я изпълни няма да плати по-тежката част от таксите
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Какво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111
            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Кой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
                Да, прав си. Тези дни си напазарувах поредната нивичка и то с парите от КТБ, които утре ще си взема 13 дка , 800 лв/дка, договорена рента за 2014/2015 - 60 лв/ дка. Тоова са си 7%..
                това вече е инвестиция - добра

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                  Както се казва "Не се знае, знае ли се..."

Очаквам след изливането на парите от КТБ на пазара, немалка част от тях да тръгнат към някакви инвестиционни направления (т.е. да не останат на депозити в банките).

Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да се насочат и точно в Атерката, ако не за друго, просто като част от сините чипове на борсата ни.

Иначе това, което основно си мисля е, че парите извън депозити ще се насочат основно към недвижими имоти - а там алтернативите са 2 - апартаменти и земеделска земя... Вярно че апартамента си звучи по-традиционно, но не знам колко хората ще имат визия, че могат да намерят и задържат наематели за доход от наеми, така че предполагам тези които са с по-инвестиционни намерения ще поналеят в земеделска земя и оттам ще се разбутат и пазара и цените на земите...

Теоретично поне звучи логично, пък какво ще стане вече е отделен въпрос....
                  Да, прав си. Тези дни си напазарувах поредната нивичка и то с парите от КТБ, които утре ще си взема 13 дка , 800 лв/дка, договорена рента за 2014/2015 - 60 лв/ дка. Тоова са си 7%..

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                    Защо все ни мислите лошото? Какво пречи още дълго време да купуваме земя на тази цена, а искате още и още??
                    Поспрете се малко. Доходите от рента искате на 1% ли да ги заковете???
                    ха ха....
                    ами сигурно тук сме се събрали само алчни капиталистически копИлИта...
                    И както казва Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече...."

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение

Очаквам след изливането на парите от КТБ на пазара, немалка част от тях да тръгнат към някакви инвестиционни направления (т.е. да не останат на депозити в банките).

Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да имат ефект и тук.

Иначе това, което основно си мисля е, че парите извън депозити ще се насочат основно към недвижими имоти - а там алтернативите са 2 - апартаменти и земеделска земя... Вярно че апартамента си звучи по-традиционно, но не знам колко хората ще имат визия, че могат да намерят и задържат наематели за доход от наеми, така че предполагам тези които са с по-инвестиционни намерения ще поналеят в земеделска земя и оттам ще се разбутат и пазара и цените на земите...

Защо все ни мислите лошото? Какво пречи още дълго време да купуваме земя на тази цена, а искате още и още??
                      Поспрете се малко. Доходите от рента искате на 1% ли да ги заковете???

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                        3 ????? Лева или Евро???
                        Честно казано, не разбирам какъв е този оптимизъм, но щом те устройва цената, купувай.

Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да се насочат и точно в Атерката, ако не за друго, просто като част от сините чипове на борсата ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от api Разгледай мнение
                          3 ????? Лева или Евро???
                          Честно казано, не разбирам какъв е този оптимизъм, но щом те устройва цената, купувай.
                          ами аз си купувам пък дали съм бил прав само времето ще покаже

Коментар

• За злочестина бях на работа и докато кеширам от други, куци позиции, туканка взе да възстановява – но все още е на сгода – утре ще си зема сигурно – макар на 2.38 – по-сгода.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              добавих някоя друга бройка...по-добре сега да се допълва според мен,отколкото когато цената иде над 3-те леФа
                              3 ????? Лева или Евро???

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                                Направиха оборото на борсата днес.
                                Оракуле, допълваш ли !?
                                добавих някоя друга бройка...по-добре сега да се допълва според мен,отколкото когато цената иде над 3-те леФа

Коментар

Working...
                                X