Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!
П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акцияПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеКой негодяй ми продаде 110 акции ???? УЖАСНО ПОДЛО !!!!destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеДа, прав си. Тези дни си напазарувах поредната нивичка и то с парите от КТБ, които утре ще си взема 13 дка , 800 лв/дка, договорена рента за 2014/2015 - 60 лв/ дка. Тоова са си 7%..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКакто се казва "Не се знае, знае ли се..."
Очаквам след изливането на парите от КТБ на пазара, немалка част от тях да тръгнат към някакви инвестиционни направления (т.е. да не останат на депозити в банките).
Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да се насочат и точно в Атерката, ако не за друго, просто като част от сините чипове на борсата ни.
Иначе това, което основно си мисля е, че парите извън депозити ще се насочат основно към недвижими имоти - а там алтернативите са 2 - апартаменти и земеделска земя... Вярно че апартамента си звучи по-традиционно, но не знам колко хората ще имат визия, че могат да намерят и задържат наематели за доход от наеми, така че предполагам тези които са с по-инвестиционни намерения ще поналеят в земеделска земя и оттам ще се разбутат и пазара и цените на земите...
Теоретично поне звучи логично, пък какво ще стане вече е отделен въпрос....
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЗащо все ни мислите лошото? Какво пречи още дълго време да купуваме земя на тази цена, а искате още и още??
Поспрете се малко. Доходите от рента искате на 1% ли да ги заковете???
ами сигурно тук сме се събрали само алчни капиталистически копИлИта...
И както казва Мечо Пух - "Колкото повече - толкова повече...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеКакто се казва "Не се знае, знае ли се..."
Очаквам след изливането на парите от КТБ на пазара, немалка част от тях да тръгнат към някакви инвестиционни направления (т.е. да не останат на депозити в банките).
Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да имат ефект и тук.
Иначе това, което основно си мисля е, че парите извън депозити ще се насочат основно към недвижими имоти - а там алтернативите са 2 - апартаменти и земеделска земя... Вярно че апартамента си звучи по-традиционно, но не знам колко хората ще имат визия, че могат да намерят и задържат наематели за доход от наеми, така че предполагам тези които са с по-инвестиционни намерения ще поналеят в земеделска земя и оттам ще се разбутат и пазара и цените на земите...
Поспрете се малко. Доходите от рента искате на 1% ли да ги заковете???
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнение3 ????? Лева или Евро???
Честно казано, не разбирам какъв е този оптимизъм, но щом те устройва цената, купувай.
Не знам колко от тях може да се очакват директно на БФБ (българина традиционно не е запознат с фондовия пазар), но ако тръгнат да ги вкарват по разни взаимни фондове, вероятно част от тях може да се насочат и точно в Атерката, ако не за друго, просто като част от сините чипове на борсата ни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от api Разгледай мнение3 ????? Лева или Евро???
Честно казано, не разбирам какъв е този оптимизъм, но щом те устройва цената, купувай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедобавих някоя друга бройка...по-добре сега да се допълва според мен,отколкото когато цената иде над 3-те леФа
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНаправиха оборото на борсата днес.
Оракуле, допълваш ли !?
Коментар
Коментар