IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    и бъфет не кара ес класа,демоде е
    според вкуса и възможностите

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
      от тази вечер
      и бъфет не кара ес класа,демоде е
      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
        от кога ес класата е мерило
        от тази вечер

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Винаги съм казвал, че ако имах твоята успеваемост, за 20 години откакто се занимавам с инвестиции - отдавна щях да карам S класа !!!
          от кога ес класата е мерило
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.

Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.

Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.

А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
            Винаги съм казвал, че ако имах твоята успеваемост, за 20 години откакто се занимавам с инвестиции - отдавна щях да карам S класа !!!

Коментар

• Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.

Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.

Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.

А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Мите, ама ти наистина си направил 21К!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                  Какво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111
                  E, сега... не знаете проблемите на човека, пък му скачате... може да имал примерно 9'889 акции и да искал да ги закръгли на 10'000.... ако е така, някак си наистина да имаш 9'999 акции си е дразнещо....

Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                  стига с тези неща
                  всички знаят, че ти си по-отскоро на борсата.....
                  Е, аз май не знам....

Като го гледам, с над 21 хил.постинга, прилича на ветеран на БФБ !

Импе, от кога трейдиш наистина ?

Коментар

Защото аз съм (както някой ме нарече) Лагерфелд на Фондовата борса.
                    стига с тези неща
                    всички знаят, че ти си по-отскоро на борсата, което не е чак от такова значение
                    а и изпълненията ти в повечето случаи са основа ни на повърхностни знания или на никакви
                    сега вземи напиши за златцето, което почти преполви цената ....
                    не драскай толкова големи глупости тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                      Какво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111
                      Защото аз съм (както някой ме нарече) Лагерфелд на Фондовата борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Импе, аз разбирам бида да ти е бил за 11 111 броя - да се ядосваш. Ти от 111 се ядосваш на изпълнени 110 - та това си е 99% изпълнение бе човек
                        П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акция
                        Да се бучи – мене как ме?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          мале срам! сега как ще се появиш на оса с нееднакви цифри?

Ужас просто. Е: ще си я набавя.

Коментар

Абе нали ми разваля секси бройката.... това е негодничество.
                            Да си я беше купил тази липсваща акцийка на пазарана... хем ще си със секси бройки хем за секс ще си говорим У форума

Коментар

мале срам! сега как ще се появиш на оса с нееднакви цифри?

Коментар

На това се казва инвеститор.(бг)

Коментар

Working...
                                X