Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеот тази вечерИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеВинаги съм казвал, че ако имах твоята успеваемост, за 20 години откакто се занимавам с инвестиции - отдавна щях да карам S класа !!!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДраги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
Коментар
-
Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениестига с тези неща
всички знаят, че ти си по-отскоро на борсата.....
Като го гледам, с над 21 хил.постинга, прилича на ветеран на БФБ !
Импе, от кога трейдиш наистина ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащото аз съм (както някой ме нарече) Лагерфелд на Фондовата борса.
всички знаят, че ти си по-отскоро на борсата, което не е чак от такова значение
а и изпълненията ти в повечето случаи са основа ни на повърхностни знания или на никакви
сега вземи напиши за златцето, което почти преполви цената ....
не драскай толкова големи глупости тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеКакво толкова? Просто изтегли поръчката за 1 акция преди и тя да се изпълни. Ти защо искаш точно 111Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, аз разбирам бида да ти е бил за 11 111 броя - да се ядосваш. Ти от 111 се ядосваш на изпълнени 110 - та това си е 99% изпълнение бе човек
П.П. А защо не я махнеш тази едната? Сега и някой друг искаш да прекараш и да се набучи на 1 акцияМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемале срам! сега как ще се появиш на оса с нееднакви цифри?
Ужас просто. Е: ще си я набавя.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе нали ми разваля секси бройката.... това е негодничество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеАбе нали ми разваля секси бройката.... това е негодничество.
Коментар
-
Коментар
Коментар