Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСигурно днес ги е удвоил ...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнениеБлокира движението надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПак ли Импето кърти мифки
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеИмпе махни я тази 1 бройка на 2.428...несериозно е от твоя страна!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеимпе успя ли да купиш някакви акции днес...и ако не е тайна колко ти е голяма експозицията тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТурям си ги в сребърна кутийка и им се кефя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеИмпе. кажи какво стана с опалите, смарагдите и прочие каманяци, излезе ли оттам нещо кьораво ?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДраги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.
Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.
Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.
А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар