IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Как ще съм удвоил със 110 бр, бе - аз притежавам хиляди акции.
    Ние мислехме че имаш милиони, да не си продал...?

Коментар

• нека си признае

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Сигурно днес ги е удвоил ...
        Как ще съм удвоил със 110 бр, бе - аз притежавам хиляди акции.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не мога да я махна, защото съм в кантората и нямам достъп до платформата - и бягам по задачи - а и си я искам - неговата кожа, някой негодяй от туканка сигурно ми стори тая подлост, за да пошегува - ного грубо, ного грубо.

Коментар

• Да започнем от другата страна. Нека който му пусна на Импето 110 броя си признае и сега купи и тази акция.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
              Блокира движението надолу
              майтап,майтап ама никой не смее да продаде

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                Пак ли Импето кърти мифки
                точно той пак спира движението нанякъде, пак той

Коментар

• Пак ли Импето кърти мифки

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    Импе махни я тази 1 бройка на 2.428...несериозно е от твоя страна!!!
                    Блокира движението надолу

Коментар

• Импе махни я тази 1 бройка на 2.428...несериозно е от твоя страна!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                        импе успя ли да купиш някакви акции днес...и ако не е тайна колко ти е голяма експозицията тук
                        Сигурно днес ги е удвоил ...

Коментар

Турям си ги в сребърна кутийка и им се кефя.
                          импе успя ли да купиш някакви акции днес...и ако не е тайна колко ти е голяма експозицията тук

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                            Импе. кажи какво стана с опалите, смарагдите и прочие каманяци, излезе ли оттам нещо кьораво ?
                            Турям си ги в сребърна кутийка и им се кефя.

Коментар

• изчезна ми един пост, защо така, форума ли дава фира ? Случва ли ви се напоследък да не си намерите постовете
                              Не е препоръка... !!!
                              "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Драги Тони: повечето постове ги по времето на Войната на клонираните. Просто се опитвах да спася хората да се набутват в Химко и Кремиковци, а ного хора ме ругаеха и аз не им оставах длъжен.

Играчов – какво е: трейдиш? От кога правя разни работи на БФБ ли? – от 1998-а. И аз обичам и държа да имам бройка с еднакви цифри акции – в твоят пример – 9999. Не е дразнещо.

Фортиссов – да – не съм от 50 години на БФБ – щото преди нямаше – и аз невиновен за. Да – не ного знания, не съм учен икономист, но това не ми пречи да имам над 95% успеваемост на инвестициите. Моето златце не го мисли – аз: мъдър – златцето ми е изцяло в нумизматика и не си губи цената – дори напротив.

А и аз неведнъж съм казвал, че 1 грам златце винаги струва 1 грам златце... губело си цената – спрямо какво го мериш?
                                Импе. кажи какво стана с опалите, смарагдите и прочие каманяци, излезе ли оттам нещо кьораво ?
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X