IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    екстра е бате Тони благодаря че попита.....а при теб как е..?!?
    Чувал ли си приказката "идват като аслани, a се връщат осрани" , та и неговата така

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      как е?
      екстра е бате Тони благодаря че попита.....а при теб как е..?!?

Коментар

• как е?

Коментар

няма значение - щом пиша, значи имам причина , може и 1 да е като на Форти но съм равноправен с всички останали и дори с американския поклонник Пипбел!
          Ха, глей ти как ме е нарекъл бат ви Тони
          Ми то по тая логика би трябвало да обявиш Равния де има много по малко от мене на бфб за агент на ЦРУ..
          Или мислиш че е висша форма на патриотизъм да постваш чешми и лъскаш (безплатно) ПР-а на бг мажовци ?

Да, верно е, над 40% съм инвестиран в американски биотехи, иновативни, полезни за човечеството, в пъти по растежни, перспективни и евтини в сравнение с твоите бг варианти, за качеството на мениджмънта да не говорим.

аз съм акционер и имам право да си питам - как е следваме ли ръста на бфб???
          Да, винаги, и не само, почти винаги сме напред. Вземи който си искаш времеви период - 1.3,5, 10г и провери. Провери дали важи същото и за софарма
          И после ако още имаш очи - докладвай какво си видял

ПС И вместо нонстоп да тролиш туканка, вземи малко виж темата на фармата, доста въпроси чакат отговор от такъв специалист-вътрешняр като тебе

Коментар

• Според www.zarnoborsa.com в Илинойс пак е направена продажба на качествена земеделска земя с цена 13 000 USD/акър - поддържа висока стойност. Проблемите засега не пречат цените на земята да остават високи - поне така изглежда.

Според www.zarnoborsa.com /сайт за анализи/, цените на зърната са достигнали локален максимум. Пак според този сайт, със зимна пшеница в БГ са засети около 8.5 млн. декара, поне с 2 млн. декара по-малко от 2013 година. Настоящите валежи поставят посевите пред опасност от загиване от прекомерна влага. Влажният период продължи много повече от други предходни.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
              И тука ли си акционер бе Тони? Или на жената портфейла?
              няма значение - щом пиша, значи имам причина , може и 1 да е като на Форти но съм равноправен с всички останали и дори с американския поклонник Пипбел!

Коментар

не знам защо се дразните?
                И тука ли си акционер бе Тони? Или на жената портфейла?
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• не знам защо се дразните?

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                    Ти нямаш ли си друга работа освен да се заяждаш в темата?
                    Споко бе, той си се дразни с мене, традишън
                    Троли си нонстоп туканка , ази пък хич не му оставам длъжен при чичковите балоняци

Коментар

как е растем ли?
                      Ти нямаш ли си друга работа освен да се заяждаш в темата? Растем да! От няколко години непрестанно растем, имаме капиталова доходност + тлъсти дивиденти.

Например миналата година по това време акцията беше някъде 2,35 лв, в момента е 2,468, това са 5% ръст на годишна база + дивидент 37,8 стотинки нето, които са още 16% печалба отгоре!

И това е ако си влезнал миналата година в началото-средата на Декември. Ако си от преди това (като много хора тук) благинките са мнооого повече.
                      Last edited by kashoooo; 08.12.2014, 19:18.

Коментар

как е растем ли?
                        Toзи въпрос е за фармата, не е за тука
                        Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• как е растем ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                            Честит празник !!!!!!
                            Няма нищо по-хубаво от евтина акция на добра компания !!!!
                            За къде сте се разбързали с тази капиталова доходност?????
                            +1
                            честит и на теб....има на къде да се расте тук според мен....не случайно пакета ми в Атера стои непокътнат

Коментар

да бе - ха ха ха!!!
                              успех де, след тоя дивидент може би само Пипбел ще ви изкупува хартийките
                              има много кандидати да купуват толкова добре дивидентно снасяща компания с основен фундамент фокусиран върху земеделската земя....иначе добра банка е тука...30-сетина % доходност при висока ликвидност+качествен мениджмънт

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                                Пишеш в нейната тема.
                                да бе - ха ха ха!!!
                                успех де, след тоя дивидент може би само Пипбел ще ви изкупува хартийките

Коментар

Working...
                                X