Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеняма значение - щом пиша, значи имам причина , може и 1 да е като на Форти но съм равноправен с всички останали и дори с американския поклонник Пипбел!
Ми то по тая логика би трябвало да обявиш Равния де има много по малко от мене на бфб за агент на ЦРУ..
Или мислиш че е висша форма на патриотизъм да постваш чешми и лъскаш (безплатно) ПР-а на бг мажовци ?
Да, верно е, над 40% съм инвестиран в американски биотехи, иновативни, полезни за човечеството, в пъти по растежни, перспективни и евтини в сравнение с твоите бг варианти, за качеството на мениджмънта да не говорим.
аз съм акционер и имам право да си питам - как е следваме ли ръста на бфб???
И после ако още имаш очи - докладвай какво си видял
ПС И вместо нонстоп да тролиш туканка, вземи малко виж темата на фармата, доста въпроси чакат отговор от такъв специалист-вътрешняр като тебе
Коментар
-
Според www.zarnoborsa.com в Илинойс пак е направена продажба на качествена земеделска земя с цена 13 000 USD/акър - поддържа висока стойност. Проблемите засега не пречат цените на земята да остават високи - поне така изглежда.
Според www.zarnoborsa.com /сайт за анализи/, цените на зърната са достигнали локален максимум. Пак според този сайт, със зимна пшеница в БГ са засети около 8.5 млн. декара, поне с 2 млн. декара по-малко от 2013 година. Настоящите валежи поставят посевите пред опасност от загиване от прекомерна влага. Влажният период продължи много повече от други предходни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИ тука ли си акционер бе Тони? Или на жената портфейла?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениене знам защо се дразните?
аз съм акционер и имам право да си питам - как е следваме ли ръста на бфб???Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеТи нямаш ли си друга работа освен да се заяждаш в темата?
Троли си нонстоп туканка , ази пък хич не му оставам длъжен при чичковите балоняци
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак е растем ли?
Например миналата година по това време акцията беше някъде 2,35 лв, в момента е 2,468, това са 5% ръст на годишна база + дивидент 37,8 стотинки нето, които са още 16% печалба отгоре!
И това е ако си влезнал миналата година в началото-средата на Декември. Ако си от преди това (като много хора тук) благинките са мнооого повече.Last edited by kashoooo; 08.12.2014, 19:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекак е растем ли?Я всегда буду твоим поводом напиться.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеЧестит празник !!!!!!
Няма нищо по-хубаво от евтина акция на добра компания !!!!
За къде сте се разбързали с тази капиталова доходност?????
честит и на теб....има на къде да се расте тук според мен....не случайно пакета ми в Атера стои непокътнат
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеда бе - ха ха ха!!!
успех де, след тоя дивидент може би само Пипбел ще ви изкупува хартийките
Коментар
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеПишеш в нейната тема.
успех де, след тоя дивидент може би само Пипбел ще ви изкупува хартийките
Коментар
Коментар