Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
[QUOTE=orakula;1059753246]Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеhttps://www.youtube.com/watch?v=K62v4-AITqs
за всички фенове на Адванса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
песента е за вас, и клипа също !!!!!!!!!!!
Мерси Форти...с тези трактори...с тази дейност....от тук насетне само ръст!!!
готино поздравче....и към теб да важи..наздраве че пийваме тук
наздраве !!!!!!!!
Коментар
-
[QUOTE=fortiss;1059753244]https://www.youtube.com/watch?v=K62v4-AITqs
песента е за вас, и клипа също !!!!!!!!!!!
Мерси Форти...с тези трактори...с тази дейност....от тук насетне само ръст!!!
готино поздравче....и към теб да важи..наздраве че пийваме тук
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=K62v4-AITqs
песента е за вас, и клипа също !!!!!!!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение1.може би....но от продадените декари за годината и от подходящото управление показва съответната стойност..
2.защо да си го намалява като показва добри резултати-добро управление.....добро заплащане
3.златото е актив за който всеки брокер има различна ситуализираност според обстоятелствата
4.може а може и да не може но натиска е голям продавач,който обезценява актива към момента с цел да излезе.....но познай след това какво следва
5.няма какво да смятам тук си е истинска промоция....то ръста си го доказва....7
поздрави и от мен бате Тони.....радвам се че има истински хора като теб във форума...наистина уважавани от мен....дано да имаме правилните виждания по правилните позиции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравей, отдавна не сме бъбрили.
1. Това че не е расла въобще не значи че ще расте!?!? Може просто да е стигнала тавана на възможностите си.
2. Мениджмънта е доказал че може да папа добри такси, а не като Карабашев да си намали възнаграждението например
3. Те и за златото така казват - не им вярвам!
4. Това е и проблем защото ако на някой му трябва кеш(а на ПФ може да се наложи), може и така и да си стои на 2,4лв - както сега я натискат!
5. Вярваш ли и че и тази година ще продадат десетки хиляди декари от активите си за да ви дадат голям дивидент или ще останете само с рентата, при втория вариянт смятал ли си бъдещия дивидент?
Поздрави!
2.защо да си го намалява като показва добри резултати-добро управление.....добро заплащане
3.златото е актив за който всеки брокер има различна ситуализираност според обстоятелствата
4.може а може и да не може но натиска е голям продавач,който обезценява актива към момента с цел да излезе.....но познай след това какво следва
5.няма какво да смятам тук си е истинска промоция....то ръста си го доказва....7
поздрави и от мен бате Тони.....радвам се че има истински хора като теб във форума...наистина уважавани от мен....дано да имаме правилните виждания по правилните позиции...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениечакаме го бате Тони,а вие в Имотаджйската фарма май опапахте предварително дивидента и добрите новини за запълването на кулите и гледам нещо се подухте...да не мине само някоя корекционна игла че ще има пук и дотук
колкото до атера в това отношение:
1.не е расла общо взето от предходния дивидент
2.мениджмънта се е доказал с времето като надежден и добре функциониращ
3.земята е ресурс който дори и с по-бавни темпове ще продължава да расте във времето.
4.няма ясно изразен мажовец,който да си прави каквото му скимне и дребните да се надяват че няма да ги "забрави" когато стане въпрос за дивиденти или друг вид финансови облаги..
Могат да се напишат още много неща както в плюс така и в минус....но според мен това е един от качествените и отворени към малките акционери финансови активи(един от малкото такива на БФБ)
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
1. Това че не е расла въобще не значи че ще расте!?!? Може просто да е стигнала тавана на възможностите си.
2. Мениджмънта е доказал че може да папа добри такси, а не като Карабашев да си намали възнаграждението например
3. Те и за златото така казват - не им вярвам!
4. Това е и проблем защото ако на някой му трябва кеш(а на ПФ може да се наложи), може и така и да си стои на 2,4лв - както сега я натискат!
5. Вярваш ли и че и тази година ще продадат десетки хиляди декари от активите си за да ви дадат голям дивидент или ще останете само с рентата, при втория вариянт смятал ли си бъдещия дивидент?
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеникой не пише и няма за четене, та викам да ти отговоря!
Зависи от фармата
Имотите и трейдинга вече дават доста добър дивидент, а съм почти сигурен че ще е с подобен размер и 2016, тук можеш ли да гарантираш, че и тази година ще продадат 30-40К декари на онези цени и ще ви подготвят 35стинки за догодина? аз не бих се обзаложил!
Поздрави!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакаме ли мазния дивидент?
колкото до атера в това отношение:
1.не е расла общо взето от предходния дивидент
2.мениджмънта се е доказал с времето като надежден и добре функциониращ
3.земята е ресурс който дори и с по-бавни темпове ще продължава да расте във времето.
4.няма ясно изразен мажовец,който да си прави каквото му скимне и дребните да се надяват че няма да ги "забрави" когато стане въпрос за дивиденти или друг вид финансови облаги..
Могат да се напишат още много неща както в плюс така и в минус....но според мен това е един от качествените и отворени към малките акционери финансови активи(един от малкото такива на БФБ)
Не е Препоръка за ПП на ЦК!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеОт фармата не може да се чака мазен дивидент. Тук при всички положения ще е по-мазен.
Зависи от фармата
Имотите и трейдинга вече дават доста добър дивидент, а съм почти сигурен че ще е с подобен размер и 2016, тук можеш ли да гарантираш, че и тази година ще продадат 30-40К декари на онези цени и ще ви подготвят 35стинки за догодина? аз не бих се обзаложил!
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетова вече не важи
по СЕПП и зелени плащания общо ще се събират около 29 лева/декар
това ще е
Нагоре, надолу?
Има ли някаква перспектива на изравняване на нашите плащания по СЕЕП с техните, без значение на какво ниво?Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 77 Разгледай мнениеДоколкото знам, размерът на европейските плащания по СЕП които България трябва да постигне през 2016 г. не е 45-55 евро на декар (т.е 100%), а 22.98 евро на декар.
Това не е100% от субсидиите на старите страни членки, а 100% от разписаните в договора ни за присъединяване към ЕС.
Така се очертава, че към 2016г. България ще получава около 50-60% от субсидиите в старите страни членки, където директните плащания са в диапазона 45- 52 евро.
Някой от колегите тук наясно ли е, дали е договорено и ако е, кога напред във времето ще стане изравняването на нашите субсидии със западноевропейските?
по СЕПП и зелени плащания общо ще се събират около 29 лева/декар
това ще е
Коментар
-
Доколкото знам, размерът на европейските плащания по СЕП които България трябва да постигне през 2016 г. не е 45-55 евро на декар (т.е 100%), а 22.98 евро на декар.
Това не е100% от субсидиите на старите страни членки, а 100% от разписаните в договора ни за присъединяване към ЕС.
Така се очертава, че към 2016г. България ще получава около 50-60% от субсидиите в старите страни членки, където директните плащания са в диапазона 45- 52 евро.
Някой от колегите тук наясно ли е, дали е договорено и ако е, кога напред във времето ще стане изравняването на нашите субсидии със западноевропейските?Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
-
Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнениеДружеството е без изявени патрони, принадлежи на акционерите си, които притежават над 50%. Това не може да се каже за фармата, чийто патрон може да прави с по-малките каквото му душа сака
В подкрепа на последното, често споменаван пример там е съвсем пресният случай при "българска роза севтополис" - фарма-патронът се изгаври със собствените си акционери
не е препоръка
Аз от Адванс Терафонд например съм доволен.
И не виждам връзката между Адванса и групата Софарма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениетака е
не може всички да станат патрони и то за един ден
В подкрепа на последното, често споменаван пример там е съвсем пресният случай при "българска роза севтополис" - фарма-патронът се изгаври със собствените си акционери
не е препоръка
Коментар
Коментар