На колко го изчислявате тоя дивидент?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениечакаме ли мазния дивидент?
показателна снимка си сложил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеГолямо натискане на ценатаНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеАдвансът май ще приключат 2014г с +2% от капиталова доходност.
Дивидентът излезе към 16% на тази цена.
Общо 18% - не е много в сравнение с други позиции.
Коментар
-
Не ми се спори ,ама това е преди да си отворил гардеробаПървоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедали Атера се справя добре се вижда от съответната графика за движението по тази позиция(и нека да не забравяме че предстои дивидент за раздаване тук)
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=35&type=S&
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеМного уважавам ,анализите на Форти ,но си мисля ,че цените на зърната ,респективно международните цени и т.н са само едната страна на монетата .В пазара на земята се ,включват не само професионалисти сиреч тези които я обработват ,а и всякакви форми на инвеститори....,чиято цел е да запазят и увеличат капиталите си .
Според мен другите 2 фактора ,които имат значение за БГ пазара на земята ,са субсидиите и алтернативите за инвеститорите .Промени ли се нещо драстично в тези 2 ф-ра ,може да очакваме промяна в цената на земята ,както нагоре ,така и надолу...
Засега земята си остава стабилно капиталовложение ,без много алтернативи ,друг е въпроса дали АТЕРА се справят добре
Дано Новата 2015 г .бъде по-добра за инвестиралите тук ,а и на БФБ
http://www.bse-sofia.bg/?page=Quotes...num=35&type=S&
Коментар
-
Много уважавам ,анализите на Форти ,но си мисля ,че цените на зърната ,респективно международните цени и т.н са само едната страна на монетата .В пазара на земята се ,включват не само професионалисти сиреч тези които я обработват ,а и всякакви форми на инвеститори....,чиято цел е да запазят и увеличат капиталите си .
Според мен другите 2 фактора ,които имат значение за БГ пазара на земята ,са субсидиите и алтернативите за инвеститорите .Промени ли се нещо драстично в тези 2 ф-ра ,може да очакваме промяна в цената на земята ,както нагоре ,така и надолу...
Засега земята си остава стабилно капиталовложение ,без много алтернативи ,друг е въпроса дали АТЕРА се справят добре
Дано Новата 2015 г .бъде по-добра за инвестиралите тук ,а и на БФБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнениекой купи ЕДНА бройка и се опитва да вдигне цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от марин Разгледай мнениеИП всеки януари ми изпраща справка за състоянието на потфейла ми към 31.12.
Тези платформи контролират ли се от някакви институции?Утре ако им се срине сървъра благодарение на нов вирус да речем ще има ли запис на състояние на сметката или кой ял , кой пил и т.н ?Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар