IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Много скъпа.......................................
    Под 60 ???!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Агрия
      Много скъпа.......................................

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Моля, споделете кои са?
        Агрия

Коментар

Благодаря! Каква бе цената на декар и в кой район, ако не нарушава някакви клаузи за поверителност, разбира се?
          По-малко въпроси и повече действие!Вчера пак 13 850 лева оборот на БФБ!Лек ден и не спете само в тия форуми купувайте и продавайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Поиска да си купи 15-20 000 акции,а за човек който беше казал,че никога повече няма да стъпи на БФБ ми се стори много странно!Това веднага ме накара аз да почна да купувам,като средната ми е 3,047 за акция!P.S.Препоръки никакви разбира се!А пропуснах да спомена,че преди Нова година бяха на сделка(аз търгувам и със земя не само на БФБ) и такава цена написахме в Нотариалният Акт,че ми се изправи косата!
            Благодаря! Каква бе цената на декар и в кой район, ако не нарушава някакви клаузи за поверителност, разбира се?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

сега има и по-добри оферти риск-доходност
              Моля, споделете кои са?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                Вероятно Атерата ще даде нелош дивидент, но сега има и по-добри оферти риск-доходност
                Да изчакаме бюлетина,може да не даде и нищо

Коментар

Поиска да си купи 15-20 000 акции,а за човек който беше казал,че никога повече няма да стъпи на БФБ ми се стори много странно!Това веднага ме накара аз да почна да купувам,като средната ми е 3,047 за акция!P.S.Препоръки никакви разбира се!А пропуснах да спомена,че преди Нова година бяха на сделка(аз търгувам и със земя не само на БФБ) и такава цена написахме в Нотариалният Акт,че ми се изправи косата!
                  Има една категория инвеститори, влюбени в земед. земя. Учудвам се, че твоя човек е поискал да купи акции, обикновено те не признават друго освен физически да притежават декарите. В техния съзнателен живот з.з. винаги расте и дава рента. Играта им е да купуват ниви в тези райони,
                  където цената е ниска и очакват да расте. Другата им игра е да купуват в непродуктивни години, когато цената има задръжка или пада.
                  Няма лошо, всеки си знае какво прави. Лично за мен акциите са по-бързият начин. Вероятно Атерата ще даде нелош дивидент, но сега има и по-добри оферти риск-доходност

Коментар

Би ми било интересно да споделите какво Ви е казал въпросния човек?

Коментар

Много вярно!Аз например след среща на кафе с един наистина богат човек притежаващ много земеделска земя,започнах да купувам тук на 3 лева!P.SПрепоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
                      Би ми било интересно да споделите какво Ви е казал въпросния човек?

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение
                        Отиваме към 4.00 лв
                        Спирачна течност 3.50-3.55 и какъвто и да е бюлетина надолу.После вече ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение
                          По-точно наполовина на тази прогноза и то само ако сделката за 16.5 хил. дка е минала декември!
                          Отиваме към 4.00 лв

Коментар

Препоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
                            По-точно наполовина на тази прогноза и то само ако сделката за 16.5 хил. дка е минала декември!

Коментар

Много вярно!Аз например след среща на кафе с един наистина богат човек притежаващ много земеделска земя,започнах да купувам тук на 3 лева!P.SПрепоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
                              Това ми е любимата позиция на БФБ. И то от много години. И отдавна съм нарушил "златното" правило да не вкарвам всички яйца в една кошница. Сега 30% от портфейлът ми е Атера. Останалите 50% са 7-8 други акции. Имам и 20% кеш, който полекинка намествам тук там.

Успех на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение

Твърде бързо расте цената. Със сигурност това са инсайдърски покупки. Явно обявените 16 000 декара наистина са продадени преди края на годината. Аз така ги тълкувам нещата.

Мнението ми НЕ Е препоръка!

Коментар

Working...
                                X