Първоначално изпратено от конан
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Агрия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Благодаря! Каква бе цената на декар и в кой район, ако не нарушава някакви клаузи за поверителност, разбира се?
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Поиска да си купи 15-20 000 акции,а за човек който беше казал,че никога повече няма да стъпи на БФБ ми се стори много странно!Това веднага ме накара аз да почна да купувам,като средната ми е 3,047 за акция!P.S.Препоръки никакви разбира се!А пропуснах да спомена,че преди Нова година бяха на сделка(аз търгувам и със земя не само на БФБ) и такава цена написахме в Нотариалният Акт,че ми се изправи косата!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
сега има и по-добри оферти риск-доходност
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнениеВероятно Атерата ще даде нелош дивидент, но сега има и по-добри оферти риск-доходност
- 3 Харесвания
Коментар
-
Поиска да си купи 15-20 000 акции,а за човек който беше казал,че никога повече няма да стъпи на БФБ ми се стори много странно!Това веднага ме накара аз да почна да купувам,като средната ми е 3,047 за акция!P.S.Препоръки никакви разбира се!А пропуснах да спомена,че преди Нова година бяха на сделка(аз търгувам и със земя не само на БФБ) и такава цена написахме в Нотариалният Акт,че ми се изправи косата!
където цената е ниска и очакват да расте. Другата им игра е да купуват в непродуктивни години, когато цената има задръжка или пада.
Няма лошо, всеки си знае какво прави. Лично за мен акциите са по-бързият начин. Вероятно Атерата ще даде нелош дивидент, но сега има и по-добри оферти риск-доходност
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Би ми било интересно да споделите какво Ви е казал въпросния човек?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много вярно!Аз например след среща на кафе с един наистина богат човек притежаващ много земеделска земя,започнах да купувам тук на 3 лева!P.SПрепоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от конан Разгледай мнениеОтиваме към 4.00 лв
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеПо-точно наполовина на тази прогноза и то само ако сделката за 16.5 хил. дка е минала декември!
- 1 like
Коментар
-
Препоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Много вярно!Аз например след среща на кафе с един наистина богат човек притежаващ много земеделска земя,започнах да купувам тук на 3 лева!P.SПрепоръки никакви разбира се нямам,но ми се струва ще видим дивидент около 70-80 стотинки тук!
Успех на всички!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Здравко Разгледай мнение
Твърде бързо расте цената. Със сигурност това са инсайдърски покупки. Явно обявените 16 000 декара наистина са продадени преди края на годината. Аз така ги тълкувам нещата.
Мнението ми НЕ Е препоръка!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар